Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zmanjšanje prsi

zmanjšanje prsi

Zanima me, če ima katera izkušnjo s pomanšanjem prsi? Jaz sem namreč zelo nesrečna z mojimi (prevelikimi).

POZDRAV

TUDI JAZ IMAM TAKE PROBLEME AMPAK MI JE MOJA GINEKOLOGINJA

TO ODSVETOVALA. DOBRO PREMISLI ŠE ENKRAT.

LP PIKA

Saj niti ne razmišljam resno o operaciji,ampak včasih me takooooooo motijo….saj verjetno sama veš.

JA MENE TUDI,AMPAK SEM TUDI PREVEČ STRAHOPETNA ZA TAK POSEG.

LAHKO NAPIŠEŠ ČE NI SKRIVNOT KAKŠNO ŠTEVILKO IMAŠ?

Mene je tud preveč strah,ker se stvari kaj hitro zakomplicirajo.Številka je pa nekje D 75,čist odvisno.Kaj pa tvoja?

Če bi jaz imela 75 bi bila zelo vesela kaj boš rekla na 90 D ?

Za danes je dost pa še jutri kaj več.

Čao PIKA

Meni malo posodi … 😉

Saj se ne norčujem… ženske, je pač tako, da nismo zadovoljne s tem, kar imamo… tiste, ki imate obline, bi bile rade kot deske (ali imele vsaj malo manj oblin), tiste, ki jih nimamo, pa kupujemo modrce s takšnimi in drugačnimi vložki … zadnji čas, je baje v modi (zaradi one Lopezove) povečevanje tazadnjih.

Jaz vama svetujem, da se sprejmeta takšni, kot sta in da sta ponosni na svoje prsi. Marsikatera vama zavida …

Hvala Twiggy za spodbudne besede.Pomaga.Imeti se moramo radi,kakršni pač smo, je pa to včasih hudičevo težko.
Lep pozdrav

Zdravo! tudi jaz imam enake probleme. imam eno vprašanje za :(. tudi jaz imam številko 75 D zanima me pa , kje kupuješ moderčke in ali veš kateri ti jih naredijo malo lepše (bolj gor in skupaj) aja pa še za kopalke me znaima če jih vedno dobiš ker jaz jih morem iskati kot nora.

Meni se pa zdi najbolj nenavadno to, da imamo čisto vse ženske težave z nakupi modrčkov.
Pa če imamo velike prsi, male prsi, kakršne koli pač.
Pa en tak normalen, všečen modrček stane celo premoženje, pa prideš domov in ga daš dvakrat gor, greš po stopnicah in ugotoviš, da je pretesen/preohlapen/da žuli…..

Katere znamke vam najbolj ustrezajo?

V glavnem, jaz imam številko 75B sem odkrila, da mi najbolj ustrezajo modrčki od Triumpha, nujno pa morajo imeti kost. Tudi njihova številka mi najbolj ustreza.

Tudi jaz imam grozne probleme z nakupovanjem spodnjega perila.Pred tednom dni sem 1 uro probavala modrčke v Nami,pa na koncu nisem kupila nič.Če je blo kaj uredu,je blo pa tako staromodno.Sem pa še mlada,zato si želim lepega spodnjega perila,pa se mi zdi, da ga je za nas, z večjim oprsjem ,malo.Najboljši so mi od Triumfa, kvalitetni,dovolj močni, pa tudi precej dragi, izbire pa ravno ni.Ne morem nobeni prav nič svetovati,ker imam sama iste probleme.
Torej,če katera ve, kje dobiti lepo spodnje perilo, na dan z besedo.
pa lep pozdrav

p.s.kopalke so pa še večja nočna mora.Lani sem kupila ene od Triumfa in se kar obnesejo.

Čisto te razumem tudi jaz imam namreč zelo velike in me tudi zelo motijo.Ko si oblečem kakšno bolj stisnjeno majco se mi zdi kot da imam balone pred sabo in vsi te tako gledajo pa še vprašajo kaj pa ti jes da imaš tak velike mogoče korenček.Mene to zelo prizadene.Pa še nekaj sem namreč bolj močnejše postave in ti baloni me še bolj debelo napravijo..Drugače me je že strah poletja..

Tudi jaz se že bojim poletja,ko se ne moreš več skrivat za puloverji in jaknami.Vem,kako se počutiš,ko ti kdo reče, kako imaš pa ti velike in vsi tisti pogledi.Jz sm ravno zaradi tega tako nesrečna in me vse v zvezi s tem zelo prizadane.Pa sploh me noben ne razume,razen ve, ki ste v isti situaciji.Vsi mi govorijo, kako sem neumna, ker se zaradi tega sekiram in naj bom raje vesele.Vesela česa? Povešenih in velikih prsi.Po moje tud. Drugače nimam tako grozne postave, ampak sploh ne vem,kaj naj oblečem,da ne bodo moji “balončki” tako zelo opazni. Oh.
Aiša, drži se, sej bomo zmogle!

Ve, ki imate težave s prevelikimi prsmi, poznam eno gospo, ki si jih je dala zmanjšat in so se zadeve zakomplicirale, … (zdaj baje niso več ravno privlačnega videza). Drugič, kupite si ti. minimizer bras (ne vem, če imajo pri nas, zunaj pa prav gotovo, so tudi lepi, čipkasti, s širokimi naramnicami, da razbremenijo hrbtenico, pa ne taki za “babice”). Tretjič, v zadoščenje, moškim so všeč večje :-P.
Jaz imam 75B, kupujem Palmersove (super, imam jih tudi po 5 let).
Baje pa se je potrebno dati vsaj enkrat letno izmeriti za modrčke (ne vem, kdo bi to pri nas delal), ker velikost niha, paziti, ker sta redkokdaj obe dojki enako veliki, pri pomerjanju dvigniti roke, se prikloniti ipd. (preizkusiti ekstremne položaje) in če modrček kam zleze, ni prave velikosti (ali pa je potrebno nastaviti doložino naramnic ipd.).
Upam, da bo komu v pomoč. LP

New Report

Close