Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zmatran od spreminjanja ukrepov.

Zmatran od spreminjanja ukrepov.

Jaz to res več ne spremljam, le tisto če kje kako besedo ujamem pri novicah. Enostavno imam upor , da bi to bral. A ni rečeno, da se vse zapira torej tudi tehnične trgovine? Danes ti jaz eno uro spet hodim po trgovini, po tistem seznamu drobnarij, ki sem ga sestavil doma, na koncu mi pa prodajalka pove, da oni bodo imeli tako skoz odprto….eh

A se ti je surla povesla?bos pocasi skontal da je vse skupaj nategovanje, kako to da vsa industrija dela, pa vecina trgovin, kurz pa tak lockdown hehe ce je vse odprto, se hoteli, restavracije, a le za pravne osebe hehe

Prodajalka te je samo nategnila, da se boš brez veze sekiral :-)))))

Si ji šel pač na jetra, tako kot greš tukaj skoraj vsakemu, kein wunder! Seveda bodo vse tehnične trgovine neprodušno zaprte. Sploh si me pa totalno razočaral: ti, ki vsakega neusmiljeno nadereš še za tri generacije nazaj, če si drzne kaj tukaj vprašat – tak dedec pametni, pa ne folgaš več pogledat na netu, kateri so aktualni ukrepi?!?!? Da te ni sram, tele od kljuseta nesposobnega!!!! 😀

A se ti je surla povesla?bos pocasi skontal da je vse skupaj nategovanje, kako to da vsa industrija dela, pa vecina trgovin, kurz pa tak lockdown hehe ce je vse odprto, se hoteli, restavracije, a le za pravne osebe hehe
[/quote]
Ti ne boš nikoli nič skontalo, zato rabiš prisilo države, mora# ubogat on te nihče nič ne vpraša. Sicer bi v enem letu že moralo skontat, da lahko pozabiš način razbrzdanega obnašanja, ker se več ne bo vrnilo, niti pod razno ne. Imaš pa seveda pravico prazno kvasit, enkrat te bo že minilo majmun pritepeni necivilizitani.

Meni tudi ni jasno. Zakaj bo recimo Lesnina odprta, Ikea pa ne? odgovor:
Vaš link
Ampak obe trgovini prodajata pohištvo, gospodinjske aparate, za katere naj bi veljala garancija, pa ne razumem, kje fora.

Lahko pa na to gledaš tudi tako, da si pač zdaj kupil vse kar si potreboval in ti v naslednjih dneh ne bo treba v trgovino. Boš svoj čas porabil za kaj bolj koristnega in prijetnega. V bistvu so ti naredili uslugo. 🙂

Vaš link
Ampak obe trgovini prodajata pohištvo, gospodinjske aparate, za katere naj bi veljala garancija, pa ne razumem, kje fora.
[/quote]

Pa ne da se mi več tega brat, v bistvu mi je vseeno, sem vse nakupil, imam kaj delat. 😅. Le presentilo me je, ko mi je rekla prodajalka, ko sem vzel dva paketka nečesa s pripombo, da tako vedno prav pride (pa še res je), da bo vseskozi odprto, gre pa za inpos.

Ti ne boš nikoli nič skontalo, zato rabiš prisilo države, mora# ubogat on te nihče nič ne vpraša. Sicer bi v enem letu že moralo skontat, da lahko pozabiš način razbrzdanega obnašanja, ker se več ne bo vrnilo, niti pod razno ne. Imaš pa seveda pravico prazno kvasit, enkrat te bo že minilo majmun pritepeni necivilizitani.
[/quote]

Ej el pederisimo, ti rabis drzavo da te guzi, jaz ne, od lani marca niti dneva pri nas ni bilo zaprto, se danes zrzna inspektirca vprasa a jutri bo boste zaprli, pa ji odgovorim da bi najraje videl da bi bilo zaprto ker je guzva nenormalna in dela da se nam mesa, seveda tepec na socialni kot si ti tezko dojema ze sam pojem dela, tako da se poscijem na lockdown in to usrano drzavo in njene ukrepe hehe

Vaš link
[/quote]

Fora je v registraciji dejavnosti ti butara, lesnina ima se kaj drugega registrirano kot zgolj prodajo pohistva samo ve butare ste prevec zabite da bi rszumele hehe

Fora je v registraciji dejavnosti ti butara, lesnina ima se kaj drugega registrirano kot zgolj prodajo pohistva samo ve butare ste prevec zabite da bi rszumele hehe
[/quote]

Hvala za razlago 🙂

A veliki hipermarketi kot npr. Mercator, Spar in Leclerc, pa spet ne bodo smeli prodajati obutve, spodnjih gat in štumfov? Bodo trgovci spet zagradili oddelke?

[/quote]
Pojdi opičnjak neciviliziani, ne rini v ljudi.

Spet, ja.

Ne spremljam že nekje od januarja, res si vsak teden nekaj novega izmislijo, kdo jih bo resno jemal?

I feel your pain
[hashtag=Me]#Me[/hashtag] too.

:-DD

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

To je vseskupaj kr neki. Zaprli so sole, frizerje itd vse ostalo dela normalno. Nekdo res ne mara frizerjev in gostincev

[/quote]

On? Tudi, če bi nekoč, priznal ne bo nikoli. Niti samemu sebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hahahahaaaaaaaaaaa…………………..
heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…………………….
hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii………..
hohohohhooooooooooooooooooo…….
huhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu….
hahehihohuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,….
hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……………..
ne moreš da verjameš kakšne budale v tej vladi, kakšne nikakve odločitve…….samo da ni protestov, ker bo zdaj Janša predsedoval Evropi………………..to se pa ja ne spodobi, da bi kdo blatil tega baltnika………………

New Report

Close