Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zmeden sem

Zmeden sem

Ali je kaj narobe z menoj če mislim da ljudje ki tako mrzlično navijajo za tino maze enostavno čreda ovac ki ne ve kaj dela. Zame je Tina Maze tipičen navadn sebični požrešni človek ki hlepi po medaljah še najbol idiotsko se mi zdi da se ljudje jokajo ko tina dobi medaljo hahahahaha keri bebci kaj pa mislijo da se veselijo za nekoga to je enako kot da bi se veselil z lovcem ker je ujel srno in bi jo sam pojedel vi pa nč samo bi bli veseli zanj. Mislim ej kaj dela ta čredni nagon hahahahahahahhahaha.

OOOOOOO Bog odpusti jim saj ne vedo kaj počnejo
AMEN.

Počivajte v miru pa zamislite se banda pokvarjena!!!!!!!!!!!!

S tabo je marsikaj narobe…

hahahaha en tip zakaj pa razlago bi rad slišu hahahaa

Zmedenec, poglej, mislim da boš našel odgovor tukaj, prosim komentiraj, je le 45sec, a se strinja…
12:40-13:25
https://www.youtube.com/watch?v=6y4Zyos1XzQ

Jahahahahah!!

Dobra dobra se strinjam z njimmmm Vrhunski športniki so obsedenci hahahaha.

Bedakiii.

OOOOOOOOOO Bog odpusti jim saj ne vedo kaj delajo

Saj tehnično gledano imaš čisto prav, samo medtem ko Lovec ki v šumi poči nekaj in sam poje ne dela promocije Sloveniji…. tu je nekak razlika…. ki je bistvena.

Sicer sam ne navijam za nič slovenskega, zato ker mi gredo na živce naši komentatorji ki poveličujejo bistveno preveč in komentirajo KATASTROFALNO neobjektivno ko so v igri naši pa naj si bodo nogometaši ali košarkaši ali Tina Maze…..

Jaz vedno navijam za dobro igro, imam sicer ljubljence v klubskem nogometu na Svetovnih in Evropskih in podobnih pa običajno navijam za outsiderje ali meni simpatično ekipo/e

Jaz definitivno nimam nič če zmaga Tina Maze ali pa če zmaga Anna Fenniger (primer) no razen če stavim na katero, potem bi pač navijal in se veselil ob morebitnem uspehu (plusu v denarnici) …..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

hehehe vsaj eden pameten hihi

Zunaj 25°C vi pa o smučariji?

O čem pa, o puščavskem vetru ? A ti jo ke vroče si peč prižgeš.. Mi se vsaj mentalno hladimo z mislimi o zimi…

O čem pa, o puščavskem vetru ? A ti jo ke vroče si peč prižgeš.. Mi se vsaj mentalno hladimo z mislimi o zimi…[/quote]

Jaz sem bolj pri aktualnih temah, nikarte spraševat katerih, bo premal ledu v zmrzovalniku.

raglja ne vem o če govoriš, sem sam za otroke delat dobr, ne morm razmišlat od sopare

Jaz sem p mislu d bodo vsi ogorčeni hahahaha

valda debelorita dela za denar pa egotrip kolajne, to da daje mal omame ljudstvu, k z vampi, plešo in pirom v spodnji majici gleda TV pa misli, da so nekaj dosegli, ker so navijali zanjo oz so tudi slovenci, je pač collateral award 😀

Ventilček dihta pol al ne?

Ja in kaj je narobe s tem, da ona hlepi po medaljah? Imaš ti kaj manj zaradi tega spoznanja? Ali ti po ničemer ne hlepiš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti si samo v tisti drugi čredi, ki je še večja. Se pa večinoma zgražajo na uspehi drugih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ventilček dihta pol al ne?[/quote]

raglja ne vem o čem govoriš, najbolje da ventilčka ni, da lahko osvobodiš potomce, da se zasidrajo v kaj plodnega

Ventilček dihta pol al ne?[/quote]

raglja ne vem o čem govoriš, najbolje da ventilčka ni, da lahko osvobodiš potomce, da se zasidrajo v kaj plodnega[/quote]

Mi je jasno, zakaj Paloma še kar laufa 🙂

skret papir, ne bodimo fini, vidim da te krči grabijo, bi rada rodila, to je normalno 🙂

skret papir, ne bodimo fini, vidim da te krči grabijo, bi rada rodila, to je normalno :)[/quote]

haha, ne bit fini res. Sem mislila, da je tolk za v brisačko, ampak pustiva malenkosti.
Porodnišnice pa sam od zunaj še gledam…tko da tut sladoled sam čez šipo ližem.

skret papir, ne bodimo fini, vidim da te krči grabijo, bi rada rodila, to je normalno :)[/quote]

haha, ne bit fini res. Sem mislila, da je tolk za v brisačko, ampak pustiva malenkosti.
Porodnišnice pa sam od zunaj še gledam…tko da tut sladoled sam čez šipo ližem.[/quote]

ja sej mal več role odvijem, je veliko ja, ne skrbi 🙂 zakaj od zunaj gledaš ? A ne moreš, ne želiš al si tok stara ? Pol lohk pa za hčerko poskrbim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close