Zmedena
Pozdravljeni,
v zvezi sem že dobri dve leti. Do pred nekaj mesecev je bilo vse super in lepo, vmes sva začasno zaživela skupaj, kar se je precej dobro obneslo.
Zdaj, ko ne živiva več skupaj, pa so stvari precej drugačne. Občutek imam, da z njegove strani ni več nobenega truda, razen ko pride do seksa. Še vedno me privlači, vendar me njegova konstantna potreba po tem odbija, ker se mi zdi, da to postavlja v center najinega razmerja. Vsakič ko se vidiva, ima nekaj od tega, ker se mu težko uprem. Vmes sva imela tudi precej sušno obdobje, saj sem bila pod precejšnjim stresom in posledično neprestano utrujena.
O vsem tem sva se pred kratkim tudi pogovorila in stvari so trenutno nekoliko boljše, vendar imam občutek, da je temu tako samo zato, ker je pogovor še svež in se bodo stvari kmalu vrnile na stare tirnice.
Po drugi strani pa je tukaj še dečko, ki me je pred nekaj meseci povabil ven. Takrat sem ga seveda zavrnila, saj sem v zvezi, vendar mi je bil vedno simpatičen. Zavrnitev je sprejel odlično, med nama se ni nič spremenilo, še dalje se druživa in sva zaradi moje službe skoraj vsak dan v stiku.
Občutek pa dobivam, da mu je všeč moja sodelavka. Zanjo vem, da ji je on všeč, ne vem pa, ali je tudi njemu simpatična ona. Po starosti sta verjetno primernejša za skupaj (jaz sem od njega dve leti starejša, ona pa dve leti mlajša).
Kljub temu me vsakič, ko ju vidim skupaj, nekaj globo v meni zbode. Težko ju opazujem, kako se pogovarjata in preživljata čas skupaj.
Ne vem, kaj naj storim.
Moja zveza je daleč od popolne, vendar ne želim obupati nad njo. Prav tako se večkrat zalotim, da razmišljam o drugem, da pričakujem njegova sporočila in da mi s svojo energijo polepša dan. Ne morem pa izdati prijateljice, saj vem, da ji je on všeč in bi bila edina pravilna stvar to, da se umaknem, in jima dam priložnost za srečo.
Zakaj je včasih tako težko narediti pravo stvar?
Kolegici povej da te je povabil na kavo. Ce se ne ve. To ji bo mal blek
In namigni da ti je vsec. Ker si ti prva vablena se bo zacela rezerviran drzat.
Ti pa unga k te ma sam se za fuk odjebi.
A ves kak sprobi ce te ma se za kej druzga.
Naj se mu ena tvoja kolegica mal nastav
Naj mu podvori na fejsu z fejkprofilom
Grem stavit da te takoj ampak takoj prevara.
Zato pohit da dobis tega sodelavca.
tudi če končaš vezo moraš to preboleti in ne kar začeti z novo. To je potem rebound.
Daj nehaj jamrat nad svojo življenjsko eksistencialno krizo. To nisi imela (poštene) izbire NIKOLI. Ker bi morala zavrniti moškega na podlagi DA SI V VEZI ne na podlagi odločitve in čustev.
Če ti to ni jasno nisi srečna in zakljuci čimprej.
Očitno ti je bolj všeč ta tip, ki te ima le za sex in te odjebava. Sodelavec je zate predober, zato jima zaželi srečo s sodelavko. Piha ti na ego, da te mlajši pogleda in dokler druga ni prišla v igro te ni zanimal. Sedaj gledaš na to kot tekmovanje, kar to seveda ni. Če bi ti bil všeč sodelavec bi pustila tega, ki ga imaš in šla na kavo v prvi rundi.