Zmedena
Pozdravljeni.
Zanima me vase mnenje, kaj si vi mislite in kaj bi naredili. Pred kar nekaj casa sem spoznala nekoga. Razumeva se dobro, videvava tudi dokaj pogosto, trenutno malo bolj poredko (zaprti smo v obcine). Pred nekaj dnevi pa se je drzuzil s prijatelji, prisoten je bil tudi alkohol. Nakar mi sredi noci napise da me ima rad. Drug dan pa je rekel da on tega ni napisal in da se nic ne spomne tega. Naj omenim da drugace nerad izraza custev in da je to zanga gej. Sedaj pa ne vem kaj si naj mislim.
Verjeten je govoril alkohol, ko je pisal te besede. Pol ni nč čudno, da se nč ne spomne. To da nerad izraža čustva je pa res pol mal čuden 🙂
Ga razumem, pravi moški ne izraža čustev,vsaj ne v javnosti. verjetno je imel pod vplivom alkohola zamegljene misli. Predlagam da zbrišeš sporočilo in se delaš da se ni zgodilo. Drži se ga saj je prahvih moških vedno manj!
Draga Pikapolonica.
Moški ni gej, če izrazi svoja čustva, ravno nasprotno ženski, da moč da je še bolj samozavestna in da ve, da je v razmerju ljubljena.
Jaz bi to sporočilo “rad te imam” vzela resno tudi, če je popival s prijatelji. In mu bi samo naslednji dan odgovorila, da ga imam tudi sama rada, mislim, da tudi sama tako misliš, da ni kar en fant, glede na to, da sprašuješ za mnenje.
Ženske rabimo izkazovanje čustev tudi v javnosti.
Drugače pa si mislim, da fant ni tko slab.. drži se ga in on tudi tebe…
Al pa je napačni osebi poslal hehehehe, tko kot meni moja bivša, ki se že pisala z drugim, pa pomotoma kliknla na moj stik. Še sedaj se spomnim tega mesiča po več 25 letih. “čuj jutri jaz ne morem prit. NAsledni dan če lahko?”. Očitno sem bil ji jaz tisti dan že nadloga, zaradi katere ni mogla na dogovrjeno mesto. No dandanes me več ne gane, takrat pa mi seveda še zdaleč ni bilo vseeno. Moja prva velika ljubezen:). “M….i”, če to čitaš, te še mam vedno rad, pa fajn bodi!. Ne bom te pozabil.
Pikica če si bila na zabavi ali si z njim plesala .
Ponovadi se kakšni fant naslanja na vsako unco .
Zato te draga Pikica vprašam če sta se prvi večer kaj poljubila predno sta šla narazen .
Pikica lahko si zmedena saj ga fant serje z prijatelji ter vsest alkohol sigurno so se zaganjali za kakšnim puncam .
Drugače pa pojdi lepo na kakšno zabavo in če boš tam videla fanta ga vprašaj za prvi ples ljubezni .
Forum je zaprt za komentiranje.