Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmenek-2

Zmenek-2

Pozdravljeni. Na tem portalu sem nov. Pred letom ločen 47 letni moški, temen, športna postava, rad kolesarim in hodim v hribe. Iscem damo za kakšen zmenek oziroma za dopisovanje. Sem iz Ljubljane. Imam odraslega sina kateri študira v tujini. Pišite mi na privat, javno ne dam nobenih podatkov. Lp

Ps: še enkrat objavljam ker je zgleda zbrisalo objavo

Martin

Odgovor na objavo uporabnika
martin76, 07.04.2024 ob 20:08

Pozdravljeni. Na tem portalu sem nov. Pred letom ločen 47 letni moški, temen, športna postava, rad kolesarim in hodim v hribe. Iscem damo za kakšen zmenek oziroma za dopisovanje. Sem iz Ljubljane. Imam odraslega sina kateri študira v tujini. Pišite mi na privat, javno ne dam nobenih podatkov. Lp

Ps: še enkrat objavljam ker je zgleda zbrisalo objavo

Martin

Pusti kakšen kontakt

Anonimno908, 07.04.2024 ob 21:23

Pusti kakšen kontakt

Raje ne bi javno, ker ne želim da me kličejo vsepovprek

martin76, 07.04.2024 ob 21:36

Raje ne bi javno, ker ne želim da me kličejo vsepovprek

Ja, ker se ženske grebemo za 50-letne ločence….

fontana362, 07.04.2024 ob 21:40

Ja, ker se ženske grebemo za 50-letne ločence….

To imate pa prav. No potem pa tako, če bo katera želela, pustim mail

Ahaha…kam se te torej kontaktira?

Saj se je registriral, lahko mu pišete zasebno sporočilo. Ne rabi nič objavljat svojih podatkov.

Lahko si narediš nov email za to. 🙂

Boolshit 🙄

zs279, 08.04.2024 ob 01:41

Saj se je registriral, lahko mu pišete zasebno sporočilo. Ne rabi nič objavljat svojih podatkov.

Tako je

Še vedno čakamo kontakt neprijavljeni 🙂

A je tole šala, ali pa s teboj nekaj ne štima.

ne nas hecat, 08.04.2024 ob 10:35

A je tole šala, ali pa s teboj nekaj ne štima.

?

Koliko stare dame te pa zanimajo?

Martin, se ti je že naredila naravna selekcija! Tista, ki ti ne zna zasebno pisati, ni uporabna. Javno ne objavljaj svojega emaila.

Zanima395, 08.04.2024 ob 11:52

Koliko stare dame te pa zanimajo?

Do 35-40 so mi nekako najbolj všeč

martin76, 08.04.2024 ob 12:17

Do 35-40 so mi nekako najbolj všeč

Škoda, premlada 😄

Zanima395, 08.04.2024 ob 12:18

Škoda, premlada 😄

Potem pa nimaš kaj početi z starim decom kot sem jaz, mlajših je polna naša prelepa dežela 🙂

martin76, 08.04.2024 ob 12:21

Potem pa nimaš kaj početi z starim decom kot sem jaz, mlajših je polna naša prelepa dežela 🙂

no lepo, da se zavedaš svoje starosti, čeprav niti ne vem, zakaj misliš, da bi bilo za 12 let mlajšo od tebe tako fino dejtat enega moškega v zadnjih dobrih letih, potem pa jo čaka še 20 let žalosti in 20 let vdovstva?

mijav mijav, 08.04.2024 ob 12:46

no lepo, da se zavedaš svoje starosti, čeprav niti ne vem, zakaj misliš, da bi bilo za 12 let mlajšo od tebe tako fino dejtat enega moškega v zadnjih dobrih letih, potem pa jo čaka še 20 let žalosti in 20 let vdovstva?

Zavedam se vsega, na žalost ni bila moja odločitev da sem samski pri skoraj 50ih, ampak sedaj je kar je. Po duši sem mlajši, zato tudi iščem kar iščem

martin76, 08.04.2024 ob 12:50

Zavedam se vsega, na žalost ni bila moja odločitev da sem samski pri skoraj 50ih, ampak sedaj je kar je. Po duši sem mlajši, zato tudi iščem kar iščem

hahahahaha ta je pa res dobra, po duši si mlajši. Kaj to pomeni, si pripravljen imeti še tri otroke? Ali samo, da te sedaj daje druga puberteta in se obnašaš kot razvajeni otrok?

mijav mijav, 08.04.2024 ob 13:09

hahahahaha ta je pa res dobra, po duši si mlajši. Kaj to pomeni, si pripravljen imeti še tri otroke? Ali samo, da te sedaj daje druga puberteta in se obnašaš kot razvajeni otrok?

Sem Bil opozorjen glede foruma, da jznajo bit grobi komentarji. No da razcistimo. Iščem 35-40. Večina ki so samske v teh letih, so ločene z otroci, kar pomeni da ne bo več otrok. Druga stvar je ta, če že ne znaš brati, ni moja izbira da sem sam. Tako da zdaj sem samski, jaz izbiram s kom bom, če mi ne bo všeč, bom pa samski. Lep pozdrav

Še vedno čakamo 🥰

Temen misliš kot temačen? Ker na sliki si siv in belopolt, pa brez zamere 😂

Anonimno485, 08.04.2024 ob 21:52

Še vedno čakamo 🥰

[email protected]

Evo, pa da vidimo

New Report

Close