Zmenek-2
martin76, 10.04.2024 ob 11:28
Za Martina, 10.04.2024 ob 11:23
Martin, škoda da si se sploh registriral. Jaz bi samo dala objavo kot anonimno , daš nek email gor ki nima povezave s tvojim pravim imenom in priimkom. Tukaj je za paziti. Primer kokoši je ukradel ime in priimek ene ženske , ki je naivno pisala pod pravim imenom in sedaj je ona zapackana po vsem internetu. Za paziti je. Lahko pišeš marsikaj, samo prikrij pravo identiteto. Tudi tu gor so določene ženske zelo v redu, vidim iz komentarjalev da imajo glavo na pravem mestu. Ene so pa zaprisežene samske ženske ki so pozabile na ženstvenost. Ampak tako je vsepovsod.vse dobro ti želim 😊
Popravili ste mi dan. Res hvala za to objavo. Sem mislil da iskrenost nekaj pomeni, pa vidim da moraš biti prefrigan da kaj dosežeš. Na srečo nisem takšen. Takšna kot ste vi, z takšnim razmišljanjem bi mi prav prišla pri dopisovanju in premagovanju težav. Še enkrat hvala za napisano
Sem poročena,tako da se bova bolj težko kaj zmenila , hahaha. Srečno ti pa želim, mi deluješ tak fajn človek in upam da spoznaš simpatično žensko
Martin-ček, več sreče boš imel v realnem življenju kot pa tu na MON-u. Tu so bolj ženske tipa I. 8. marec, za katere so moški samo potrošno blago. Izkoristile bi te in ti pobrale kar se da, potem so pa že na startu za novo žrtev. Če se pa slučajno predčasno upreš, si pa “najebal”! Takrat pa jokcajo, kako so moški pokvarjeni in kakšna krivica se jim godi. Prave ljubezni tu ne boš našel, raje poskusi kje drugje.
Pa vso srečo, potreboval jo boš!
Znak abnormalnosti, 10.04.2024 ob 13:43
Kaj ti more delat orešček v glavi, da iščeš zvezo na tem forumu 😂 To veš da je nekaj narobe, po definicji.
A za tinder oz. Grinder ti ni še nihče povedal, revež?
Ne vem za te zadeve, tudi socialnih omrežij nimam, enostavno nisem 25 let tega potreboval. Če je to težko razumeti, pa naj bo
martin76, 10.04.2024 ob 15:08
Ne vem za te zadeve, tudi socialnih omrežij nimam, enostavno nisem 25 let tega potreboval. Če je to težko razumeti, pa naj bo
No vidiš, 25 let si bil praktično v izolaciji! Zdaj te je pa bivša odstavila, tako da nepotešen iščeš luknjo naprvi pogled. Zato pa mora imeti moški v zakonu vsaj eno ljubico, da potem prehod ni preveč boleč!
martin76, 08.04.2024 ob 12:50
mijav mijav, 08.04.2024 ob 12:46
martin76, 08.04.2024 ob 12:21
Zanima395, 08.04.2024 ob 12:18
martin76, 08.04.2024 ob 12:17
Zanima395, 08.04.2024 ob 11:52
Koliko stare dame te pa zanimajo?
Do 35-40 so mi nekako najbolj všeč
Škoda, premlada 😄
Potem pa nimaš kaj početi z starim decom kot sem jaz, mlajših je polna naša prelepa dežela 🙂
no lepo, da se zavedaš svoje starosti, čeprav niti ne vem, zakaj misliš, da bi bilo za 12 let mlajšo od tebe tako fino dejtat enega moškega v zadnjih dobrih letih, potem pa jo čaka še 20 let žalosti in 20 let vdovstva?
Zavedam se vsega, na žalost ni bila moja odločitev da sem samski pri skoraj 50ih, ampak sedaj je kar je. Po duši sem mlajši, zato tudi iščem kar iščem
Ženska pa ne sme biti po duši mlajša ali kako?
Matjaž915, 10.04.2024 ob 15:49
No vidiš, 25 let si bil praktično v izolaciji! Zdaj te je pa bivša odstavila, tako da nepotešen iščeš luknjo naprvi pogled. Zato pa mora imeti moški v zakonu vsaj eno ljubico, da potem prehod ni preveč boleč!
Takoj Imet ljubico, to je poanta in smisel življenja
No jaz imam pa 8 let mlajšega, in dobro nama gre že 9let. Sprva sem se ga otepala, ker je bil toliko mlajši, sem mislila, da bi me imel le za zabavo. Vendar je vztrajal, pa nisem nič posebnega, kar nekaj kilc preveč. Ko se zagledava še zdaj iskrice kar poskočijo. Prej nisem verjela v ljubezen in spoštovanje.
gigi899, 12.04.2024 ob 08:28
No jaz imam pa 8 let mlajšega, in dobro nama gre že 9let. Sprva sem se ga otepala, ker je bil toliko mlajši, sem mislila, da bi me imel le za zabavo. Vendar je vztrajal, pa nisem nič posebnega, kar nekaj kilc preveč. Ko se zagledava še zdaj iskrice kar poskočijo. Prej nisem verjela v ljubezen in spoštovanje.
Pri vama je ljubezen in spoštovanje. Vidva se imata rada in sta za skupaj, zato sta premagala to starostno razliko, ki drugače ni majhna, ampak se da premagati, če sta dva prava za skupaj. Jaz sem imela pa z mlajšimi vedno smolo, obsedeni z lepoto, gledali mlajše, pa nimam viška kg, sem simpatična, ampak tipi so bili prav obsedeni z mlajšimi lepoticami. Ali pa bi bili z menoj zaradi izkoriščanja, na varianto sugar mommy, hkrati pa bi varali z mlajšimi. Tako da se mlajših prav izogibam ravno zaradi slabih izkušenj