Zmenek na slepo
Rad bi mnenje koga od vas, ki ima kaj več prakse s tem. Domenjen sem bil za zmenek na slepo, po poprejšnjem dopisovanju. Glede na dolgoletne izkušnje in odzive ljudi sem glede zunanje podobe malce nad povprečjem, do sedaj nisem srečal še nobene, kateri bi bil grd ali ne vem kaj še. Danes pa , ko sem prišel na zmenek sem začutil takoj negativen odziv ženske, saj se je hudo presenečena najprej obrnila stran od mene, potem pa mi po daljšem omahovanju le segla v roke. Občutek, da bi najraje kar zbežala ni bil varljiv. Pa sem ji bil po predhodnih kontaktih na daljavo zanimiv in simpatičen, kakor je zatrjevala. Niti toliko ni premogla olike, da bi odpor skušala skriti. Razumem, da privlačnost je ali pa je ni, tista privlačnost na prvi pogled je valjda za najstnice in ne za zrele ženske, sem bil do danes prepričan. Pa, da ne boste mislili, da je bila kakšna lepotica, sploh ne, kvečjemu pod povprečjem, tako, da sem kljub temu bil nama pripravljen dati čas, da vidiva kam naju znanstvo pelje.
Sem čist šokiran, saj sem se do sedaj celo jaz moral otepati njih, danes pa takšen šok.
Zastopim, da ji nisem všeč ampak takšna reakcija je bila pa čisto aut. Kaj menite poznavalci, tisti z več izkušnjami. Obe plati me zanimata.
Čist šokiran dolenjc
Tud jaz sem imela podobno izkušnjo, še huje, v življenju se mi ni zgodilo, da bi bila zavrnjena od nikogar in nikoli, Tudi jaz sem glede na odzive osvajalcev in glede na fejst, zares fejst moža kateremu sem pred leti uspela zmešat glavo in ljubezen ter strast že dolgo traja, pred tem enkrat naletela (tudi v zmenku na slepo) na nekoga, ki me sploh ni privlačil,ampak mu zaradi olike nisem želela to pokazat na prvem zmenku (na to bi ga pripravila z izmikanjem, da ne bi bil prizadet njegov ponos), on pa se je podobno odzval na najinem prvem srečanju v živo, kakor opisuješ ti. Tudi meni nič jasno, ampak se s tem nisem kaj dosti obremenjevala, nekateri bi morali svojo samopodobo precej znižati, da ne izpadejo kakor eni petelini z večvrednostnim kompleksom. Ali pa imajo morda neko napačno predstavo, da na zmenek pride kakšna iz filmskega platna, sebe pa nikoli ne pogledajo v špegu, ha,ha. Tako to je, nič se sekirat, vse sorte ljudi je, kakor žensk, tako tudi možkih.
No, da še jaz pristavim svoj lonček.
Sama sem se tudi zaljubila preko neta. Sem ga spoznala prek nekega foruma. On je mene vsak dan videval preko spletne kamere, jaz pa sem videla le eno staro sliko. Tudi na njej mi ni bil preveč všeč, ampak sem šla preko tega. Videla sem samo karakter. In ko sva se videla, sem bila razočarana prvi moment. Seveda mu tega nisem pokazala in tako sva danes skupaj in imava 2 otroka. Danes se mi zdi najlepši:)) Je pa res, da jaz nikoli nisem veliko dala na izgled, čeprav sem lahko vedno izbirala. Mislim, da po 5ih letih zveze videz pomeni bore malo, po petdesetih pa še manj!! Treba je znati izbirati prioritete. Zaradi videza še nihče ni skupaj ostal!
Se pa načeloma strinjam z postom Odgovor.
Mogoče si narobe interpretiral njeno reakcijo. Mogoče je imela res močno tremo in je že hotela pobegniti. Mogoče ravno zato, ker si se ji zdel “prelep” za njo. Nekateri res preveč po videzu ocenjujejo. Lahko je dobila komplekse.
Ali pa mogoče ne “pada” na lepe moške. Osebno so me lepotci vedno odbijali, saj se mi zdijo prepolni sebe, razen parih izjem. No ja, za kakšno kratko romanco v najstniških letih so bili ok, kasneje pa ne več.
Torej nikar ne vzemi tega osebno. Mogoče je imela slab dan, je alergična na rože v lokalu, je imela prebavne motnje in se ji je mudilo na wc…..itd…
Ne nabijaj si kompleksov, samo zato, ker se počutiš zavrnjenega. Ne veš kaj je bilo res za tem!
Lep pozdrav
Samojaz hvala ti za mnenje. Res nikoli doslej se mi ni zgodilo, da bi bil zavrnjen od ženske, ki mi je bila všeč. Ker pa sem razumne narave se ne poveličujem zaradi tega v nekega lepotca, sem samo prijetnega videza in to je to. Vsaj toliko, da ni za bežat pred menoj, he,he, zato me je reakcija tako presenetila.
Sem se v mladosti fajn opekel in kesal, ko sem razmišljal drugače. Da je le malce simpatije se splača bolje spoznat, ker si lahko tudi pozitivno presenečen je moj moto.In tudi tvoj, ki si me prijetno presenetila z razumnim odgovorom.Hvala.
Šok je minil, tudi z vašo pomočjo ampak zmenkov na slepo imam za nekaj časa zadost,he.he.
Lep pozdrav.
Naj se spet na kratko oglasim, da sporočim Samo jaz, da si imela prav. Punca me je nedavno počakala pred mojo službo, me povabila na kavico in mi razkrila, da je tako ravnala, ker sem ji bil preveč všeč. Ustrašila se je zavrnitve, zato je odreagirala tako kakor je.
Med tem sem spoznal drugo s katero tudi mislim ostat, tej punci sem pa povedal o svojih takratnih občutkih in , da tudi njeno reakcijo sedaj razumem, takrat je nisem mogel.Prijateljksko sva se razšla, žal mi je, ker se je tako razpletlo, ampak vrnitve nazaj ni.
Mogoče pač nisi njen “tip” ali si ji bil pa preveč všeč pa ni vedela kaj naj naredi. Sem imela do danes samo en zmenek na slepo pa ne bom tega nikoli več ponovila. Ne hvala. Tip je bil sošolkin kolega, ona vse uredila, da sva se dobila. Tip je prišel na zmenek direktno iz šihta. Sploh se ni preoblekel ne nič. Prišel kar v kombinezonu (umazanem) ter z enim sodelovcem. 3/4 je govoril ta njegov sodelovec, on ves čas ni povedal kaj dosti. Kar je že izustil je bilo pa nakladanje. Vse kar je znal povedat je kakšen avto ima, koliko denarja ima, kakšno hišo ima….brezveze. Kasneje sem potem izvedela, da vse to nakladanje sploh ni res ter da tip od tega sploh nič nima. Nikoli več.
Mene pa samo zanima kako najdete temo iz leta 2011 in nanjo odgovarjate kot da bi fant danes spraševal ?
Lahko pa nadaljujemo s prigodami zmenkov na slepo. Zanimvo brati…
[/quote]
Ni je našla Ula, ampak en beden trol, Ula samo ni preverila datuma.
Ja, jaz sem šla na zmenek na slepo z nekom, ki je imel v profilu napisano, da je vitek, v resnici pa je bil brezoblična gmota, tako debel, da so mu lica počivala na ključnici in sploh ne pretiravam. Pa še smrdelo mu je iz ust že na meter in pol.
Enkrat z nekom brez dveh zob spredaj, zadah še hujši, prav po greznici, ampak drugače kar OK tip (za pogovarjat). No, ravno zaradi teh dveh zob sem potem naslednjega malo po ovinkih zaslišala glede zobovja, je bilo rečeno, da ima lepe in zdrave zobe. Pozabil je povedati, da to velja za tiste, ki so mu pač še ostali, v resnici mu je na eni strani manjkalo vse od štirice dalje.
Tole: na fotki čupaaaa, gosta griva. Pride pa en pleško No, ta pleško je pa ostal, ker je drugače res tip in oseba na mestu, pravi moški. Se pa še vedno včasih nareživa na ta račun.