Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmenkarije-nateg

Zmenkarije-nateg

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna932, 02.05.2024 ob 21:52

Martin jaz ti pa želim ogromnoooo sreče. Ne se sekirat, preusmerili so te na plačljive zmenkarije ,  tja se ne logiraš, ne rabiš pa zaradi tega izgubiti pogum.  Deluješ mi prav fajn človek, odprt, iskren, sigurno boš našel eno pošteno luštno žensko s katero se boš dobro ujel.  Logiraj se še na teh zmenkarijah, ne vem kaj sedaj  obstaja, Tinder, Ona on in podobno (nimam prakse s tem). En kolega je ravno na teh portalih spoznal prav prijetno žensko in sta že par let skupaj. Dobro se opiši, da čim ožji izbor dobiš,  ne blefiraj na zmenku, bodi kar si , boš videl da bo uspeh  zagarantiran.  Srečno

Iskreno hvala za ta zapis. Polepšala si mi večer. Od srca ti hvala ❤️

in pol, 02.05.2024 ob 21:18

martin76, 02.05.2024 ob 20:35

Lol892, 02.05.2024 ob 20:08

Še nisi našel babe, jadnik?

Še vedno nisem, sem izbirčen, enkrat sem se spekel, ne mislim se še enkrat. Iščem eno okoli 38, da ima že otroke in da je ločena, po možnosti črna, temne oči in da ima rada hribe, potovanja po severu Evrope in da ni presuha. Če sem zaradi tega jadnik pa sem jadnik

In kaj bi potem potoval skupaj z njenimi otroki? če ima okoli 38, ima večina tam nekje 7, 8 let stare otroke. A misliš, da jih bo kar doma pustila in s tabo potovala?

In pol…on jih ima 48,ona mora imet 35-38..tiste,ki so 40 so prestare.

Anonimno623, 02.05.2024 ob 22:20

In pol…on jih ima 48,ona mora imet 35-38..tiste,ki so 40 so prestare.

Ne razumete – avtor je pameten – ne želi ženske še vedno v njeni plodni in fertilni dobi, ki ga bo želela  prikleniti nase z novimi skupnimi potomci – on svoje že ima, ima pridnega sina, k študora v tujini ( čestitke, avtor v  “welcome to the club” ).

Avtor, škoda te je..  Išči izven bazena slovenskih  ženskih ribic. Si to zaslužiš.

Ja, sem razumel. 38 recimo in da ima že svoje otroke (ker on noče imet več otrok). Pravim, da če ima 35 do 38 let, so njeni otroci še mali, zato sprašujem, ali misli potovati skupaj z njimi. Redke so tiste pri 36, pa da imajo že odrasle otroke oz. 16 stare. Večinoma imajo toliko stare ženske otroke stare 6 do 9 let.

Torej ali se Martinu zdi okej, da se bo ukvarjal še z njenimi malimi otroki, to sprašujem.

in pol, 02.05.2024 ob 22:34

Ja, sem razumel. 38 recimo in da ima že svoje otroke (ker on noče imet več otrok). Pravim, da če ima 35 do 38 let, so njeni otroci še mali, zato sprašujem, ali misli potovati skupaj z njimi. Redke so tiste pri 36, pa da imajo že odrasle otroke oz. 16 stare. Večinoma imajo toliko stare ženske otroke stare 6 do 9 let.

Torej ali se Martinu zdi okej, da se bo ukvarjal še z njenimi malimi otroki, to sprašujem.

Imam mlajšo sestro, ki ja kasneje spoznala ljubezen tako da imam nečakinjo staro 7 let, s katero sva veliko v stiku, izleti, redni obiski in res nimam težav s tem

Alaria, 02.05.2024 ob 22:29

Ne razumete – avtor je pameten – ne želi ženske še vedno v njeni plodni in fertilni dobi, ki ga bo želela  prikleniti nase z novimi skupnimi potomci – on svoje že ima, ima pridnega sina, k študora v tujini ( čestitke, avtor v  “welcome to the club” ).

Avtor, škoda te je..  Išči izven bazena slovenskih  ženskih ribic. Si to zaslužiš.

Bravo, točno tako

martin76, 02.05.2024 ob 23:11

Bravo, točno tako

😉     (purple_heart)

Ti svetujem,da najameš avtodom( kombi) s svojimi otroki potujes po severnih državah in skupaj uživate. To željo imam sama po ločitvi,da z mojim otrokom prepotujem in raziscem evropo in obiščem sorodnike v Avstriji,Nemčiji,Švedski…spomini,ki za vedno ostanejo.

Kam se ti mudi v vezo,če sem odkrita,meni se po 20letih zakona nimam pretirane želje za novo vezo. 🥂

Martin, ti si tisti ki mi je pred skoraj enim mesecem pošiljal gole fotografije!

Anja174, 03.05.2024 ob 03:51

Martin, ti si tisti ki mi je pred skoraj enim mesecem pošiljal gole fotografije!

Objavi Jih prosim tukaj gor. Imaš moje dovoljenje. Domišljije ti pa ne fali. Še ena budala na tem forumu 🤦‍♂️

Anonimno623, 02.05.2024 ob 23:18

Ti svetujem,da najameš avtodom( kombi) s svojimi otroki potujes po severnih državah in skupaj uživate. To željo imam sama po ločitvi,da z mojim otrokom prepotujem in raziscem evropo in obiščem sorodnike v Avstriji,Nemčiji,Švedski…spomini,ki za vedno ostanejo.

Kam se ti mudi v vezo,če sem odkrita,meni se po 20letih zakona nimam pretirane želje za novo vezo. 🥂

Takšen je plan, ampak moj je že velik in mu ni z fotrom iti naokoli. Zato pa iščem 🙂

martin76, 03.05.2024 ob 06:16

Takšen je plan, ampak moj je že velik in mu ni z fotrom iti naokoli. Zato pa iščem 🙂

SAm pa ne mores biti ne..hehe…je potrebno imeti bergli ker kot invalid ne mores sam stati, zato isces se eno invalidko  da se bosta podpirala, pade eden pade drugi….kar me vedno preseneca je to da si nisi sposoben najti babe v vsej tej silni zelji….res je tudi da kot idiot imas idiotske kriterije….je pa dejstvo da 38 letnice , locene , so ze izkusene in se izogibajo, vsaj vecina, tepcem kot si ti, ….zgolj. dejstva

Julij Cezar, 03.05.2024 ob 06:25

SAm pa ne mores biti ne..hehe…je potrebno imeti bergli ker kot invalid ne mores sam stati, zato isces se eno invalidko  da se bosta podpirala, pade eden pade drugi….kar me vedno preseneca je to da si nisi sposoben najti babe v vsej tej silni zelji….res je tudi da kot idiot imas idiotske kriterije….je pa dejstvo da 38 letnice , locene , so ze izkusene in se izogibajo, vsaj vecina, tepcem kot si ti, ….zgolj. dejstva

Babo ni težko najti, težko je najti pravo žensko ki te razume in imata skupne interese. Zato si pa ti na tem forumu in smetiš objave, ker si nesposoben in ti je življenski uspeh ob 6tih zjutraj izjavljat gluposti po netu ker si samski, ali pa si copata in ti ne dovoli doma govoriti, zato pa pod lažnimi vzdevki smetiš in se počutiš pomembnega. Ti dovolim tukaj trositi bedarije, daj si duška 🙂

martin76, 03.05.2024 ob 08:23

Babo ni težko najti, težko je najti pravo žensko ki te razume in imata skupne interese. Zato si pa ti na tem forumu in smetiš objave, ker si nesposoben in ti je življenski uspeh ob 6tih zjutraj izjavljat gluposti po netu ker si samski, ali pa si copata in ti ne dovoli doma govoriti, zato pa pod lažnimi vzdevki smetiš in se počutiš pomembnega. Ti dovolim tukaj trositi bedarije, daj si duška 🙂

VEm da ti tezko sprejemas dejstva, zato potem pises bedarije , da si idiot pove ze to da za ta pravo babo postavljas kot pogoj starostno omejitev, kar je cisti idiotizem, ampak kot sem rekel, invalid kot si rabis berglo ki te bo podpirala, najraje se vecjo kot si ti da jo bos imel pod kontrolo hehe…in se to debil…pisem zgolj pod tem vzdevkom….zgolj v vednost da ne sodi drugih po sebi

Julij Cezar, 03.05.2024 ob 09:14

VEm da ti tezko sprejemas dejstva, zato potem pises bedarije , da si idiot pove ze to da za ta pravo babo postavljas kot pogoj starostno omejitev, kar je cisti idiotizem, ampak kot sem rekel, invalid kot si rabis berglo ki te bo podpirala, najraje se vecjo kot si ti da jo bos imel pod kontrolo hehe…in se to debil…pisem zgolj pod tem vzdevkom….zgolj v vednost da ne sodi drugih po sebi

Ja seveda, pišeš samo pod tem vzdevkom, neprijavljen. Potem bi se prijavil, dal svojo sliko in pametoval, ampak za to je potrebno imeti jajca,ki ti pa več kot očitno primanjkujeji. In TO je dejstvo. Kar se tiče pa starostne omejitve, je bilo mišljeno kot sarkazem enemu debilu, ki pod lažnim vzdevkom trosi bedarije v moji temi, ni dva krat za reč, da ta debil nisi ti. Kar piši še naprej, tako je vsaj moja tema vedno na prvi strani 😉

Ma kaj obstaja kaka tema da ti ne seres gor? Avtor zelim ti vse najnaj da najdes kar isces

martin76, 01.05.2024 ob 23:25

Objavil sem svoj mail na tem portalu, in me je dodala ena dama, malo dopisovanja in potem dobim mail, naj se prijavim z kuponom, ki mi ga je poslala, na spletno stran Najdiljubezen.si. da če se prijavim in plačam, da mi bo nekaj pokazala kar me bo zanimalo, sem takoj prekinil stike. Pisala mi je pa z maila [email protected]. Sami psihopati se me lotevajo. A res ni normalne ženske, želim samo pogovor? Evo vam še enkrat moj mail pa da vas vse psihopate, kateri me žalite razkrijem

[email protected]

je objavljat svoje podatke online

martin76, 03.05.2024 ob 10:15

Ja seveda, pišeš samo pod tem vzdevkom, neprijavljen. Potem bi se prijavil, dal svojo sliko in pametoval, ampak za to je potrebno imeti jajca,ki ti pa več kot očitno primanjkujeji. In TO je dejstvo. Kar se tiče pa starostne omejitve, je bilo mišljeno kot sarkazem enemu debilu, ki pod lažnim vzdevkom trosi bedarije v moji temi, ni dva krat za reč, da ta debil nisi ti. Kar piši še naprej, tako je vsaj moja tema vedno na prvi strani 😉

ZAhajas, martincek, zahajas, verjamem da tezko sprejemas dejstva, tud zato te je tvoja ex nacevljala, zakaj bi objavljal svojo sliko, ce bi rabil babo ali po tvoje ti berglo jo sigurno ne bi iskal  tu gor na tak morbiden nacin kot je tvoj….kot sem rekel bo treba dvignit leno rit ne pa v stilu odcvetelega loverja mislit da je dostibda das v profil lazno sliko in svoj mail in mislis da bodo obupane babe letele na kup da te dobijo hehe….mislim da si ti bolj v kategoriji…srecna tista ki te je zgresilla martinez hehe

Prevelik? Moj je 20 in si želi sabo. Bolj njegova želja,želja od obeh.

Sicer 35 letnice imajo majhne otroke,večina so brez. Tako,da bo kar težko,da si taka v prihodnosti ne bi želela imeti otroka. Tudi skužba mora bit primerna,da si lahko privoscis daljši dopust. Taki,da ti edino ostanejo učitekjice. Severne države imajo kar dobro organizirane in urejene varovane parkinge za avtodome.

Želim,da najdeš sopotnico za uživanje. Priporočam,da si najdeš takšno,ki ima odraslega otroka.

Ti verjamem, ker revež tako vneto išče stike na spletu!

Pa butasta tudi tista, ki mu nasede!

Martin, ali si že našel tako, ki ti popolnoma ustreza? Ali si pa spustil kriterije, ker si zadnjič iskal nemogoče, take ženske v tem delu Evrope ne bi našel!

Marta686, 15.06.2024 ob 05:20

Martin, ali si že našel tako, ki ti popolnoma ustreza? Ali si pa spustil kriterije, ker si zadnjič iskal nemogoče, take ženske v tem delu Evrope ne bi našel!

Nisem spuščal kriterijev, zato tudi nisem našel nič. Če je tako usojeno pa naj bo

Pa menda niste plačali? To je klasična fora na teh portalih,..

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

martin76, 15.06.2024 ob 08:51

Nisem spuščal kriterijev, zato tudi nisem našel nič. Če je tako usojeno pa naj bo

išči naprej. Bo prišla, ko bo čas in ti bo namenjeno

Moja kolegica mu je pisala in tudi poslala telefonsko in sliko, pa ni dobila nobenega odgovora! Pa je samska, 38 let, prijetna in simpatična, ampak žal nima sreče v ljubezni…

New Report

Close