Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmenkarije-nateg

Zmenkarije-nateg

Odgovor na objavo uporabnika
Iris527, 22.06.2024 ob 14:37

Moja kolegica mu je pisala in tudi poslala telefonsko in sliko, pa ni dobila nobenega odgovora! Pa je samska, 38 let, prijetna in simpatična, ampak žal nima sreče v ljubezni…

Naj piše meni. 36 let športni moški. Samski,pošten,prijazen iz okolice Kranja.

poštenimoški, 22.06.2024 ob 14:44

Naj piše meni. 36 let športni moški. Samski,pošten,prijazen iz okolice Kranja.

Edina škoda je, da imaš IQ pod 30🤣!

Če bi bil malo višji, bi namreč mapisal mail ali pa dal telefonsko številko!

Res, kakšni idioti ste nekateri!?

Kaj ti pošten moški si mogoče iz Škofje Loke doma? Potem oba ves da nisi pošten.. 😄

takle947, 23.06.2024 ob 05:17

Edina škoda je, da imaš IQ pod 30🤣!

Če bi bil malo višji, bi namreč mapisal mail ali pa dal telefonsko številko!

Res, kakšni idioti ste nekateri!?

Piši mi na [email protected]

Zakaj Nebi bil pošten če je iz Škofje Loke, jaz sem pošten.

sam babe z otroki si ne nakoplji na glavo  ti bo žal  ker ko boš hotel  vzgajat  njene otroke

ti bo pokazala kremplje in zobe 🙂  dokler jo boš nosil po rokah in bil tiho bo ok

ko jih boš vzgajal kaj se ne sme delati ali uničevati  ti bo takoj zabrusila da so njeni otroci

takrat pa samo kufer pred vrata in jih suni v rit  veš preveč je primerov žensk z otroki

ki  izkoriščajo naivne moške  dokler jim dajo streho nad glavo in  njenim otrokom

vse na pladnju postreženo ko pa bi ti  vzgajal otroke in jim povedal kaj je prav

se vse zaključi hitro  imaš pravico samo da jih strežeš 🙂  in si naivna budala  🙂

Sprašujem se kam se je odvrtel ta svet? Vse na dosegu klika, pa vendar so partnerstva, ki bi se naj sklepala v današnjih dneh ali le potrošniški odnos daj- pa mogoče kaj dam ali pa friends with benefits. Internetno okolje pa je postalo vzporedna fake realnost in morje prevarantov. V deželah, kjer imajo daljšo tradicijo strani za zmenkarije ugotavljajo, da ni uspeha na ta način, je pa biznis in za posameznika ogromna izguba časa. Osebno sprobano, drži. Žal

New Report

Close