Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZMENMO SE

ZMENMO SE

Ej BGV…obleci kako orto debelo moto jakno, če ne mi hudič ne bo dal miru stalno preverjat, ali ima SP prav glede tvojih joškic :)))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ok … bom povlekla ven ta debelo zimsko bundo … :))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja, pol te bomo pa stalno….dej sleči se, viš kaku ti je vroče :))))

Tko rečem:
Pupe bom kar v spalnici sprejel…..pobi boste pa tist cajt v dnevni makedonca srkal al pa risanke gledal…
🙂

Če bojo une XXl risanke :)))

opssssssssssss…..

saj jaz nate čakam…….ampak ne dočakam…..zakaj pa me nič ne pokličeš…hihiih…smrk…………..

vidim mladiček pride in žverčka ušeška gor dvigne…hiihihih

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Eh … sej spodi bom pa tko al tko gola … ;)))) :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja in pole bom čist out in bom rekel v stilu moderne dobe….

Ufffff…….a mi daš GSM :))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))) Pa kaj ti bo moj GSM … eh … sej nisi več najstnik … … … … to se reče … Mi daš ključe od bajte? :)))) ;)))))))

Lp, Bgv

ko bi ti vedel, kako se derem čez polja in doline, da bi te doklicala…. ti pa nič.

Bo treba telefončka zaupati, pa bo. Jaz ne bom hripava po svetu hodila, ti pa boš lahko rekel, da si slišal moj glas….:-)))

a ti nekaj zaupam?! Meni je ananas bolj všeč od manga….:-))))) Resnično! Ti pa razumi tako, da bo za oba prav!
:-)))

kot da se mi da 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ki, kut, za kwa, kaku, pačmu ??

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sneguljčica in sedem palčkov, knede?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close