Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmeraj bolj afnasta Nina Osenar

Zmeraj bolj afnasta Nina Osenar

Kaksen kozmetični poseg se bo še spomnila ta ženska ki pravi da ji je vseeno za mnenja drugih

tocnoto.s

Prav, kdo jo sploh hoče gledat?

Me zanima katera delavka v tovarni, si privošči izgorelost in to toliko časa?

Če jo delo na TV izčrpava, zakaj se spet pojavlja na tvju. Naj gre za tekoči trak!

Še nobene ne poznam, ki bi zaradi izgorelosti dobila bolniško.

Malo prevec casa namenjate drugi osebi se vam ne zdi? To je njen poklic. Odrastite ze enkrat. In ja eni jo zelimo gledat. Svasta folk res s cim se obremenjujete.

1. Ubogi njen mož, kaj vse mora prenašati.

2. Črne močne obrvi in blond lasje? Ne vem, komu je to lepo?

3. Nina se stara, se je že vidi na obrazu. Je pa tip ženske, ki se bo zagotovo težko sprijaznila s tem.

Ona je lepa, bula je vendarle sanjska ženska. Moti me njeno obnašanje. Krohotanje in evforičnost jo delata težko gledljivo.

Odgovor na objavo uporabnika
Xyz930, 27.04.2025 ob 11:03

Kaksen kozmetični poseg se bo še spomnila ta ženska ki pravi da ji je vseeno za mnenja drugih

tocnoto.s

Narcisoidna tako, da je to konc.. Geni pač od dol.

Narcistična mejna osebnost. Na kratko.

Nehite že odpirat teme o tej ženski. Odpirate in kritizirate. No,saj za pohvalit ravno ni. Najbolj je, da se ne piše več o njej.

Bobubob, 27.04.2025 ob 14:46

Ona je lepa, bula je vendarle sanjska ženska. Moti me njeno obnašanje. Krohotanje in evforičnost jo delata težko gledljivo.

Nina ni lepa.

Anonimnooo, 27.04.2025 ob 11:07

Prav, kdo jo sploh hoče gledat?

Me zanima katera delavka v tovarni, si privošči izgorelost in to toliko časa?

Če jo delo na TV izčrpava, zakaj se spet pojavlja na tvju. Naj gre za tekoči trak!

Še nobene ne poznam, ki bi zaradi izgorelosti dobila bolniško.

Seveda Jo dobiš…

Slovenceljke blatnodolske so se spet prišle nafutrat z življenjem Nine Osenar.
Ko se t’kole nafutraš, je lažje živeti svoje majceno nepomembno življenje, a ne de?

pikimepiki, 30.04.2025 ob 15:10

Slovenceljke blatnodolske so se spet prišle nafutrat z življenjem Nine Osenar.
Ko se t’kole nafutraš, je lažje živeti svoje majceno nepomembno življenje, a ne de?

Ker Nina je pa zelo pomembna za človeštvo, a ne? Sicer pa sama rine v medije, ne stokrat, milijonkrat prežvečena kao izgorelost, flancanje o neskončni utrujenosti (od česa že?), logično, da gre ljudem na živce. Tukaj se tako radi postavljate v vlogo odvetnika slavnih in znanih, ko pa medsebojno pljuvate tukaj po forumu, ni pa nikogar, ki bi koga opozoril, da uporablja neprimerne besede. Samo vip osebe, za njih se pa ne sme nič reči. Dvoličnost.

New Report

Close