Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmeraj sestra Vendelina

Zmeraj sestra Vendelina

Pozdravljeni!

razmišljam, da bi prijateljici za darilo kupila kuharico Zmeraj sestra Vendelina.
Kako ocenjujete kuharico tiste, ki jo imate oz. ste jo prelistale?
Je to za osebo, ki ni ravno vešča kuhanja? Ali priporočate kakšno drugo knjigo?

Hvala za odgovor.

LP Male

ja!! jaz nisem nikoli bila vešča kuhanja, sedaj, ko se pa to vse bolj pričakuje od mene, pa velikokrat izmaknem to knjigo svoji mami in moram povedat, da mi je v veliko pomoč.
Tak da kar v napad:)
Lp
Medika

Meni je ta knjiga super in kar pogosto v uporabi.

Živi in pusti živeti

Jaz imam njeno “KUHARICA sestre Vendeline” in je niti pod razno ne posodim nikomur. Je preveč dobra in lahko dobi noge…. :)))))
S knjigo od Vendeline – katerokoli – ne moreš falit! Je tako za začetnike v kuhanju, kot za vešče kuharice in kuharje. Še moj sine kuha po njej.

Jaz sem jo odnesla s sabo, ko sem se odselila od staršev in pojma nisem imela o kuhanju in sem se naučila z njeno pomočjo. Noter najdeš vse od goveje juhe do jote, divjačine – ma vse. Uporabljam jo tudi še zdaj, ko sem že “strokovnjakinja”… Priporočam!

Tudi jaz nisem vešča kuhanja in bom morala začeti s tem prav kmalu, zato sem z veseljem prebrala vaše odgovore in vas prosim, če odgovorite še meni, katero naj si kupim – baje jih je več, pa da ne bom kaj narobe kupila,…

Hvala vam.

VSE!!!

Sama imam omenjeno Zmeraj sestra Vendelina … toplo priporočam!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Sama imam Kuharico sestre Vendeline in jo zelo pogosto uporabljam.

Jaz imam pa kar dve, tko, da si lahko predstavljate kakšno je moje znanje v kuhanju. Prodam ti jo za 7000, čisto nova. Drugače mi je kot začetnici zelo prav prišla, saj je veliko slikovnega gradiva.

New Report

Close