Zmogla bom!
Skupaj sva bila 4 leta. Lepa ljubezen, čeprav je bil vmes vedno neka senca dvoma, da je pravi, ker je včasih tako poželjivo, pustolovsko, avanturistično …, tudi v moji prisotnosti, pogledal drugo žensko.
Tokrat sem čutila, da se dobiva z drugo. Vedela sem, zadnje tri mesece. Včeraj sem odšla za njim, prosila sem kolega, da gre z menoj. Dobila sta se v kavarni. Ko sta odhajala, sva bila s kolegom pred vrati kavarne, čakala sva nekoliko skrita, da je bil zanj šok, ko me je videl. Otrpnil je in postal močno rdeč. Kolega me nato je objel preko ramen in sva šla. Slišala sem, da mu je ona še rekla:”Kaj pa je narobe? Je vse v redu?” S kolegom sva nosila kovčke iz stanovanja, ko je prišel. Hotel je nekaj reči, pa sem povzdignila glas:”Nič, nič ti ni treba razlagati. Nočem slišasti nobene besede.” Zrušil se je na tla in jokal, tulil, nekajkrat zaklel.
Morala sem napisati … Zelo boli, jokam, ampak zmogla bom!
Edina napaka, da nisi ženski zraven lepo na kratko povedala, da 1x varalica, je vedno varalica, da bi še njo izgubil ali pa vsaj imel oteženo razmerje, kar še ni prepozno, ker očitno ni bedela zate.
Tako pa ti boš med prebolevanjem malo j….ježa, on bo pa lažje, ker že ima drugo polno posteljo.
Drugače pa čestitke za dostojanstvo, brez velikih besed, še bolj nič, samo z stop roko pokažeš ustavi, saj ni vreden niti ene tvoje besede…kar tako naprej, smo šli čez to…and yes we can!
Bomo videli kako bo on. Lahko je najti ljubico (ta je bila ena zelo mlada, bi rekla, da kakšno leto več kot 20, on čez 30), težje resno žensko. Sicer pa ni moja stvar. Kar mi je žal je samo to, da si ljubice ni umislil že prej, vsaj ne tako očitno, da ne bi zapravila teh let, ko bi lahko bila z nekom, ki bi bil vsaj pošten.
Ah, ti si še ena naivnica, ki jo bodo nekateri lahko vrteli okoli prsta.
Razlaga, da ti bo zadoščeno. Četudi me ni varal, se resni partnerici pač zaupaš, da greš na pijačo z eno žensko, se ti ne zdi? Že to, da se dobiva z drugimi ženskami in mi ne pove, je zame dovolj. Takšnega pač ne želim ob sebi. Za pogovarjanje jih pač ne vabi na kavo, vsaj dolgoročno ne, a ne? On pa mi je rekel, da gre na trening, se pred tem stuširal, nadišavil, uredil … Vsaka ženska, ki hoče videti, bo videla in če je kolikor toliko povezana s partnerjem tudi čuti, verjemi …
Bomo videli kako bo on. Lahko je najti ljubico (ta je bila ena zelo mlada, bi rekla, da kakšno leto več kot 20, on čez 30), težje resno žensko. Sicer pa ni moja stvar. Kar mi je žal je samo to, da si ljubice ni umislil že prej, vsaj ne tako očitno, da ne bi zapravila teh let, ko bi lahko bila z nekom, ki bi bil vsaj pošten.
[/quote]
Se strinjam s tabo glede vsega drugega, ampak je tudi tvoja stvar, ker jo je privlekel v vajine zadeve. Gre tudi za to, da se njegovi ljubici odprejo oči, saj se ji očitno ne sanja, ker drugače bi takoj pokopčala.Če pa še ne bo takoj , bo pa vsaj vedela s kom je, ko bo to potrebovala.Tako je preprosto pošteno in prav, tudi ti bi verjetno bila hvaležna, če bi nekdo tebe zavajal, da bi ti povedali, a ne.Potem bi se pa ti odločila ali boš še naprej v reznici ali greš ven iz nje.Ne gre toliko za maščevanje kot za preprečiti druge žrtve.
Ta ni moja stvar…je zelo sporen, večkrat je naša stvar, kot se nam zdi in so nas naučili.Folku velikokrat služi za izgovor, da so lahko….
Ja res je prvi del, ampak kaj bi ti zdaj rad, z drugim delom, da samomor naredijo, pač moramo sami delat, da skapiramo, da so nas od malega flancal, pa napačno naštelaval….a tebe je tvoj naštelal, da si v prvo zadel…dvomim glede na tvoj nesramen, zamerljiv in prav nič očetovski ton.Me zanima kako so tvoji otroci kot partnerji, če jih sploh imaš, glede na zapis.Zato glede ptičev … da s tistim tičem si lahko ti le sam pomagaš in ni res, da zato ker so isti, pač še ne vedo in ne znajo ločiti.Pa, glede na bolano družbo, tudo psihiatre in psihologe, ni tako lahko dojeti a ne…zato se nič ne važi in izživljaj!Raje jih pouči, to je edino konstruktivno in pozitivno, pa še veselo!
Ja res je prvi del, ampak kaj bi ti zdaj rad, z drugim delom, da samomor naredijo, pač moramo sami delat, da skapiramo, da so nas od malega flancal, pa napačno naštelaval….a tebe je tvoj naštelal, da si v prvo zadel…dvomim glede na tvoj nesramen, zamerljiv in prav nič očetovski ton.Me zanima kako so tvoji otroci kot partnerji, če jih sploh imaš, glede na zapis.Zato glede ptičev … da s tistim tičem si lahko ti le sam pomagaš in ni res, da zato ker so isti, pač še ne vedo in ne znajo ločiti.Pa, glede na bolano družbo, tudo psihiatre in psihologe, ni tako lahko dojeti a ne…zato se nič ne važi in izživljaj!Raje jih pouči, to je edino konstruktivno in pozitivno, pa še veselo!
[/quote]
Pa kaj bi ti rado babše celo noč bedelo? NE BOŠ, ker se meni ne da! Delat se spravi, se vsepogledno osamosvoji, potem me pa porufaj in ti bom dovolil, da mi poveš svojo zgodbo.
Do takrat pa ODJEBI!
Halo? Žalovati za nekom, ki ti je nataknil rogove? Bodi žurka, ker ga ni več? In… kako si pa kaj drugače?
[/quote]
Odžaluješ izgubo. Ker človeka si izgubil, ki si ga imel rad, enako, kot bi ta umrl, še huje pravzaprav, ker je še izdaja poleg. Moj nasvet: veliko sladoleda, čokolade in sprehodov s psom.