Zmogla bom!
Ti naivna bunka. Najverjetene je po treningu ( za katerega se je lepo oblekel in nadišavil) srečal svojo 20 letno “sestrično”. Ma daj no, tebe pa je lahko farbati. Avtorica koliko si pa stata? Navijam zate, zmoreš to! Te kaj kliče, ti piše? Bodi mocna in vse lepo ti zelm.
[/quote]
Oprosti, sem spregledala da se je nadisavil, sem prebrala le trening.
Ti moram pisati. Hvala. Če ti povem po pravici, imam moč, ker sem sumila že nekaj časa (njegovega telefona ni bilo kot običajno na njegovem mestu v kuhinji, jemanje s seboj na wc – kar prej ni počel, prej mi je govoril, ti se oglasi, potem se je to končalo, večkrat je šel zvečer ven s prijatelji ali službeno še nekaj uredit, pred tem se je uredil, ni mu bilo več do sexa …), zato sem se psihično pripravljala na pravi trenutek, da se soočim z resnico. Po tistem, ko sem začela sumiti, sem tudi jaz marsikaj spremenila – vpisala sem se na telovadbo (3 x tedensko), začela sem reči ja povabilom na kavo (sodelavcem, bivšemu sošolcu, prijatelju, ki sem jih srečevala …), s prijateljicami sem se večkrat dobila, tako da sem si pripravljala teren, da bom močnejša, ko bom videla. V ozadju imam kar nekaj ljudi, s katerimi lahko kam grem, otrok še ni … Tako da ni konec sveta. Mislim pa vseeno, da je ženski veliko lažje dobiti drugega moškega kot obratno. Tvoj mož že ima lahko ljubico, vendar si mogoče sploh ne želi, da bi kdaj postala kaj več. Tako da – moj nasvet je: pripravljaj teren, tudi zato, ker se tudi on lahko odloči, da bo šel, ti pa moraš biti močna in “oborožena”. Srečno tud itebi!!
Oh kakšni izgovori! Torej je res, nakradel si si orehov!
Lastniku izpred nosa pobral. Si pa upaš.
[/quote]
In ob tem še poslušal nebeško glasbo prebujajoče se narave! Oh kako sem nesramen, ker nisem pridobil pismenih dovoljenj več sto lastnikov iz celega sveta!
Bentiš, pa češnje sem tudi celo poletje kradel lastnikom izpred nosa!!! Jutri bom pa še glog, drnulje,……………….. Sam kradem ti povem! Kak sploh želiš karkoli imeti s tako barabo????
In ob tem še poslušal nebeško glasbo prebujajoče se narave! Oh kako sem nesramen, ker nisem pridobil pismenih dovoljenj več sto lastnikov iz celega sveta!
Bentiš, pa češnje sem tudi celo poletje kradel lastnikom izpred nosa!!! Jutri bom pa še glog, drnulje,……………….. Sam kradem ti povem! Kak sploh želiš karkoli imeti s tako barabo????
[/quote]
Tat!
Orehi imajo zagotovo lastnika. Ne ti meni narava ponuja.
A baraba si tudi? Pa še kaj zraven?
Tat!
Orehi imajo zagotovo lastnika. Ne ti meni narava ponuja.
A baraba si tudi? Pa še kaj zraven?
[/quote]
A ne veeeš kakšna??? Daj no vprašaj oprode ki ne morejo brez mojega življenja! Boš zvedela da sem zapustil 4 otroke, da simuliram bolezni, da nočem preživnine plačevat, da zdrav na socialni visim, in še mnogo in mnogo tega!
Aja, pa vsaki ki ima 5 minut cajta se ponujam! Aja, to pa že veš!
Dej nehi no, škoda vsacga cajta z menoj trošit.
A ne veeeš kakšna??? Daj no vprašaj oprode ki ne morejo brez mojega življenja! Boš zvedela da sem zapustil 4 otroke, da simuliram bolezni, da nočem preživnine plačevat, da zdrav na socialni visim, in še mnogo in mnogo tega!
Aja, pa vsaki ki ima 5 minut cajta se ponujam! Aja, to pa že veš!
Dej nehi no, škoda vsacga cajta z menoj trošit.
[/quote]
Toliko omenjaš oprode, da je slišati, da ti njim služiš, ne oni tebi. A je vredno? Ni.
Ponujaš se za pranje glave. Do sedaj to pustim samo frizerki od časa do časa.
Koliko časa bom pa jaz potrošila zase, zate ali koga drugega je pa moja stvar.