Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmrznjene gobe

Zmrznjene gobe

Pred dvemi leti mi je sodelavka prinesla zmrznjene gobe. Ssdaj sem jih nasla na dnu zmrzovalnika. Ali so se ok

Ne. Gobe, do pol leta nekje zamrznjene.

Za tebe bodo se dobre, itak si navajen samega sranja hehe

Za tebe bodo se dobre, itak si navajen samega sranja hehe
[/quote]
Julka, bi znalo bit , da so tebe futral s pokvarjenimi gobami.

Julka, bi znalo bit , da so tebe futral s pokvarjenimi gobami.
[/quote]

Mi nismo jedli gob, v mladih casih smo bili zadost premozni da smo jedli meso vsak dan, revezi tvojega kova so pa seveda iskdli gobe, koreninice, ostale gozdne radosti…ti mas se zdaj posledice ko si zvecil volcje jagode hehe

Mi nismo jedli gob, v mladih casih smo bili zadost premozni da smo jedli meso vsak dan, revezi tvojega kova so pa seveda iskdli gobe, koreninice, ostale gozdne radosti…ti mas se zdaj posledice ko si zvecil volcje jagode hehe
[/quote]
Pol bo pa to, da ti je betica zakrnela zaradi pomanjkanja vitaminov.

Pol bo pa to, da ti je betica zakrnela zaradi pomanjkanja vitaminov.
[/quote]
A ti bo, v mesu ni vitaminov, gobe pa pokajo od njih hehe…jao tele staro, kdo je tebe nafukal….sigurno kdo na norih gobah hehe

A ti bo, v mesu ni vitaminov, gobe pa pokajo od njih hehe…jao tele staro, kdo je tebe nafukal….sigurno kdo na norih gobah hehe
[/quote]
Ne, praviš da so te samo z mesom futral, ničemer drugim. To bi lahko bil vzrok, da so ti ob gnitju glive v črepinji zrasle, namesto možganov.

Viharni ima prav.
Kar je več, je uporaba dvomljiva. Odvisno od vrste gob.
Shranim jih toliko, da jih vse porabim do maja naslednje leto.
Če naberem več, jih že prej šenkam.

Ne, praviš da so te samo z mesom futral, ničemer drugim. To bi lahko bil vzrok, da so ti ob gnitju glive v črepinji zrasle, namesto možganov.
[/quote]

Nope, to ti trdis, itak si poln…ko drek vitaminov hehe..brezmozgansko cohnjeno znorelo bitje hehe…na letvico

Zna biti, da niso več dobre. Jaz jih vedno porabim v najmanj osmih mesecih!

Tudi jaz pravim da niso več za pojest, na žalost. V gobah je veliko vitamina B12, največ v šitakah in jurčkih.

Nobena stvar ni fajn, da je dve leti v zamrzovalniku, gobe pa sploh ne.

New Report

Close