zmrzovalna skrinja ali omara
Smo pred nakupom zmrzovalne skrinje ali omare, ker je stara že precej dotrajana. Zanima me, kakšne izkušnje imate ve, kaj bi priporočale.
Pri skrinji mi ni všeč to, da je vse nametano in ni nobenega reda, predvsem so mi pri omari všeč predali, kjer je lahko vse bolj pregledno. Me pa potem zmoti to, kako bom videla v predal, ki je najvišji (npr. 160 visoka skrinja) oz. kako bom kaj vzela ven.
Skratka. Prosim za vaše izkušnje in nasvete. sREČNO!
Priporočam zamrzovalno omaro. Manj prostora zavzame in točno veš kje imaš kaj shranjeno. Si pa napiši kje je kaj, najbrž pa imaš doma tudi kakšen stolček.
Tusi jaz priporočam zamrzovalno omaro. Jaz sem jo kupila pred kratkim, ker sem se že prav naveličala brskanja in iskanja po skrinji.
Seveda pa priporočam prozorne izvlečne predale (ne samo vratca) z ravnim in celim dnom, s celo ploščo po dnjimi in na hrbtišču omare – vse za boljšo preglednost in lažje čiščenje.Seveda to precej stane, se pa izplača.
In tudi naječja omara, ki je pri nas v prodaji za gospodinjstva ni tako velika, da ne bi mogla videti v zgornji predal – po lastnih izkušnja (tudi nisem ravno velike sorte).
Lp, Junona
Forum je zaprt za komentiranje.