Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek znak “Otrok v avtu”

znak “Otrok v avtu”

Iscem in iscem, pa ne najdem. Znak Otrok v avtu, ki nima samo napisa, ampak se slikico, ali pa nekaj podobnega kot morda “Princess on board”. Pa rabim tako, ki ima prisesek za na zadnjo sipo, ne nalepko.

Jih je imel Emporium od Mothercare, pa niso vec njihovi zastopniki.

Kaksna ideja, kje naj jo iscem?

Hvala

Petrol?

na strani sonček

Plišasta opica z napisom- v Intersparu v city parku.

vedno sem se spraševala, kakšno vlogo naj bi sploh imele tele nalepke ali znaki…

Za oznako na busu kao “prevoz šolskih otrok” mi je že jasno, da opozarja zadaj vozečega, da se utegne iz odprtega busa na postaji usuti kup malih otrok,

v primeru avta, v katerem je privezan zadaj v sedežku en enoletnik, pa si ne predstavljam, kakšno korist zanj naj bi predstavljala. A pol se staršu oprosti, če zanič vozi, al kaj takega?… Da gleda nazaj in vijuga po cesti??
Ali da polcaj ve, koga ustavit in preverit, če je otrok prav privezan? Ali da se pohvalimo, da premoremo otroke??? Mogoče celo več nalepk, pa take z imeni in slikami? Brrr, že tista SLO mi je zoprna, ko jo spraskaš dol, se pozna na laku. A islite, da se potem tisti zadaj ne bo zaletel v vas, sicer bi pa se? Ali pa da bo uvideven in vam ne bo hupal, da ne bi zbudil otroka?

Ne vem, no, meni se zdijo te oznake jako butaste.
Rada pa imam kakšne duhovite samoironične na račun voznika/voznice!!!

pa ve/vi???

lp

Jaz si razlagam, da NAJ BI zadaj vozeči povečal varnostno razdaljo, ko si nekje parkiran, NAJ NE BI parkiral čisto ob bok, da še vrat ne moreš odpret, kaj šele otročka not zbasat.
No, jaz jo imam, pa se vse to žal dogaja, sploh to drugo grrrrrrrrrrrrrrrrr sem jo že dajala iz kontra strani notri.

LP

Poglej v otroških trgovinah ali pa naj ti povedo v Emporiumu, kdo je zastopnik oz. uvoznik za Princess on board – ta je res luštna, jaz pa imam nekaj nalepk, Otrok v avtu s slončkom, če želiš ti pošljem, je pa od Scenica (mislim da na malo piše gor)

baby center, pikapolonica

Se popolnoma strinjam s tabo. In pomen tega znaka bi naj bil ravno to, kar ti govoriš.

Tako, sedaj pa veš, “kaj se pa vam zdi???”

Lp, Bani

Jaz sem pa zadnjič v eni trgovini videla medvedka Me to you s priseski in tablico Baby on board. Škoda, da so moji že veliki…

joja, kje si to videla? Mi bi to imeli…

kaj se pa vam zdi???? – topsy je spraševala KJE se to dobi (če nisi opazila) in ne kakšno je tvoje mnenje, ali je to brezveze ali ne. Pa brez zamere, samo na enostavno vprašanje dajte enostaven odgovor – ali pa bodite tiho,ni se treba čisto v vsako temo vtaknit!

Razlog za to nalepko ali znak je, da v primeru nesreče pridejo reševalci/gasilci/policaji prvo preveriti otroka.

Japajade. Kdo to nalepko odstrani, če otroka ne vozi? Če tega ne počneš, potem to ni varnostna nalepka ampak le važenje.

Pa kdo sploh gleda te nalepke, kaj šele upošteva pri vseh omejitvah na cesti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V soboto sem glih kupila v babycentru….Tudi v pikapolonici jih prodajajo…Sicer v Babycentru so imeli samo z napisom “baby on board”…Lahko pa še pogledaš v kakšnih vele trgovinah…

ženska je spraševala to pred 12 leti…..

Če že, potem bi si dal gor nalepko “baby behind the wheel”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A drugače ga pa ne opazijo?

Najprej obrnejo avto okrog in okrog in poiščejo nalepko, da vidijo, če je morda otrok v avtu, potem pa otroka poiščejo.

New Report

Close