Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znamke otroških koles

Znamke otroških koles

Aurora, Bruno, Merida Dakar, Torpada. Poznate katero teh znamk? Kupujemo 20” kolo pa je preveč različnih 🙂

Se cel kup jih je. Sicer smmo mi kupovali 16 colskega in kupili schwinn mesa. V ozjem izboru je bil se spcialized, meni pa je vsec tudi ghost. Nase merilo je bilo cim lazji okvir.

Smo na istem 🙂

Vazno je, da je hrbet otroka na kolesu raven, da je kolo lahko, pa pri vas bi najbrz prisle prav tudi prestave.

JAz sem včeraj kupila za svojo dve leti rabljenega 20′ Scirokko z računom, vse prestave Shimano, lepo ohranjenega 12′ okvir za 50EUR. Meni so rekli, da ko otrok gor sedi, mora s prsti lepo doseči tla. Hči ima 126cm in 24′ ji je bil še precej prevelik. S tem sem pa zelo zadovoljna. Samo ketno sem očistila in naoljila, pa malo uredila prestave, pa je pripravljen zanjo, ko pride z morja…

Imamo brunota in je načeloma OK, če ne pogrešaš prestav na sprednjem verižniku. Okvir in zavore so super, menjalnik je morda malo trd za bolj švohcenega otroka. Je pa malo bolj glasen, ker ima dodatno vodilo verige, ki preprečuje, da bi se veriga snela, ko je v skrajnih prestavah. Vsak ima torej pluse in minuse.

Prodamo 1 leto staro, zelo malo rabljeno in torej kot novo dekliško kolo 20″ iz Giga sporta, mislim da je znamka Miles. Že opravljen tudi servis.
Več informacij na mail: natasasz@gmail.com

Hvala.
Papageno a bi ti danes kupila takega, ki ima prestave tudi spredaj? To bo prvo kolo s prestavami. Se mi pa sliši fajn to, da veriga ne pada dol. Se spomnem nas, ko smo bili majhni in smo več verige popravljali kot se vozili.

Danes gremo pogledat še eno trgovino in pol se moramo odločiti 🙂

kolo-20 škoda, mi imamo dva fanta 🙂

predlagam da pogledaš na bolhi in kupiš malo rabljeno dobro kolo, ker boš za podoben denar dobila neprimerno boljše kolo na bolhi, kot v kakšnem hervisu, interšportu, gigašportu itd … boljša kolesa v trgovini pa so že dražja.

mi smo kupili sicer 24col giant, odlično ohranjen, za pol cene kot bi novega.

Hvala. Kupili bomo sicer novega ampak hvala za namig glede firme. Giant je cenovno tam kjer kolesa, ki sem jih jaz naštela. Misliš, da je po kvaliteti boljše? Edino, ki sem našla mnenja, da je res dobro je Scott ampak cene so pa čisto nedosegljive 🙁

Mi smo ga ravno pred kratkim kupili za sina; 20-colskega Specialized (6 prestav) za 65 evrov na Bolhi.
Smo kar nekaj časa spremljali ponudbo, pa vsa dobra zelo hitro grejo (beri: razni Scotti in Schwinni).Tudi prejšnjega (16-colski Schwinn gremlin) smo kupili prek Bolhe za, mislim da, 50 evrov.
Raje kupimo rabljeno kolo kvalitetne znamke, kot pa novega od firme, ki je (vsaj meni;) nepoznana.

Pravzaprav ne. Mislim, da je bolje, da se s prestavami sreča najprej le na zadnjem verižniku. Spredaj je logika (kaj je višja prestava in kje je lažje poganjati) ravno obratna in je lahko dodatna zmeda.

Pravzaprav ne. Mislim, da je bolje, da se s prestavami sreča najprej le na zadnjem verižniku. Spredaj je logika (kaj je višja prestava in kje je lažje poganjati) ravno obratna in je lahko dodatna zmeda.[/quote]

Še to, Papageno je moško ime 🙂

New Report

Close