Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek znan obraz ima

znan obraz ima

Baje bo letos spet show Znan obraz ima svoj glas? Kje pa to? In kdaj?

http://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/foto-razkrivamo-osem-nastopajocih-v-najbolj-spektakularen-sov-znan-obraz-ima-svoj-glas.html?focus=1

Jaz tudi slišala. Ne vem pa, kdaj bo na sporedu.

Do sedaj je bila vedno spomladi. Glede na to, da že sedej toliko reklamirajo, bo verjetno prej?? Kdo bi vedel.

Kdo izmed teh nastopajočih pa je znan obraz? Meni se zdi, da so vsi pevci kar je samo po sebi bv

Nekje sem prebrala, da bo prva oddaja 1. oktobra. Uradno pa ne vem če so že kaj objavili.

Resni estradniki si ne morejo privoščiti, da bi vzeli 12 tednov pavze in trenirali samo za oddajo. Tudi finančno se jim ne izplača. Pa kakor smo videli lansko leto, se gostujoči imitatorji (jokerji) niso preveč izkazali, čeprav so bili taki kalibri kot Derenda, Vrčkovnik, Matjaž Jelen. Sta pa recimo prej neznana Klepač in Bunderla naredila kariero…

24. septembra zdaj uradno…

To je edini resničnostni šov, ki sem ga do sedaj gladala skoraj v 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Nekako se ga da kar z zanimanjem gledat. Malo moti sicer Ribička (nemogoča je), simpatična sta Irena in Gojc. Tudi Avdiča se da komot prenest.
Jasno je, da je v naprej določeno, kdo bo zmagovalev;v zadnji sezoni se je točno vedelo, da bo Tilen (zakaj že??).

In zakaj Tilen? Res ne vem, me pa firbec 🙂

[/quote]

Meni se tudi zdi čudno. Zakaj Tilen? Sploh ni bil najboljši. Če bi jih dali v vrsto, bi bil 3.ali4.

[/quote]

Meni se tudi zdi čudno. Zakaj Tilen? Sploh ni bil najboljši. Če bi jih dali v vrsto, bi bil 3.ali4.
[/quote]

Tilen je dober imitator. Tukaj v tem shovu pa definitivno ni bil najboljši. Mogoče 3.?

New Report

Close