Znan obraz ima svoj glas
Zde gledala do dezmanove
Vsi moski vokali so mi bili boljsi kot pa maja in eva. Maja ni bla priblizek nede, evi pa so zmanjkale visine . Ana je prva zenska, ki je res dobr nardila svoje. Glede zirije…lara mi deluje kot da nima vseh doma pod streho…tisto z brki..pa z nono….milan? Hm strokovnjak cesa je ze? Lea ocenjuje pevce, ki so v vecini boljsi kot ona sama, resno? ….pri ziriji so pomoje kiksnili orng, pri pevcih pa…tud ce ni se uveljavljen mi je vseen priliko ima in naj jo izkoristi. Eni so prijetno presenetili in komi cakam nasl oddajo. Verjetno pa jo bom gledala z zamikom, ker mi je ta zerija mim ni mi ni posteno da ocenjujejo ljudi ki so boljsi kot zirantje da o obupno dolgih in pogostih reklamah ne govorim….
Komisija me ni ravno navdušila, mi je bila pa Sirkova še najboljša. Pevci kar ok, moti me to, da jih 90 % ne poznam, ampak to je pač razumljivo, da na teh oddajah sodelujejo tisti, ki potrebujejo reklamo. Najbolj znani pač ne bi šli tvegat, da se osmešijo in jim iz finančnega vidika enostavno ni potrebno. Avdić je žal prežvečen in škoda, ker niso zamenjali tudi njega. Artač isto, žal v tej oddaji ne more česa novega pokazati… Sicer pa se bom nastopajočih zagotovo navadila in verjetno bom oddajo spremljala.
Tole letos je neznan obraz ma svoj glas.No mogoče sem za tri že slišala.
Sem se pa odločila, da bom raje ponovitev gledala da bom komentatorje naprej previjala in bom gledala samo nadtopajoče….Lara je grozna.Kaj pa misli da je? Tako zelo slaba igralka je da sem zarad nje nehala gledat nadaljevanko….Ali ima Nuša prsne vsadke?!