Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znana osebnost (afera)

Znana osebnost (afera)

Imam afero z nekom, ki je bolj medijsko izpostavljen in me ubija, ker sem do osebe začel/a gojiti pregloboka čustva. Ampak vem, da sem tretja oseba tega trikotnika in da je to to. Pomislil/a sem že tudi, da bi celotno zgodbo dal/a v javnost. Ker če jaz ne morem bit srečen/a, zakaj bi bili ostali.

Igraš se z ognjem, potem pa jokcaš, ko se opečeš. Da bi pa z eno/im samsko/im bil/a, to pa ne, kaj? Je treba uničevati zakone in zveze drugim, da se počutite pomembni. Ccc.

Odgovor na objavo uporabnika
soft, 24.03.2024 ob 07:46

Igraš se z ognjem, potem pa jokcaš, ko se opečeš. Da bi pa z eno/im samsko/im bil/a, to pa ne, kaj? Je treba uničevati zakone in zveze drugim, da se počutite pomembni. Ccc.

Če je moški znan in uspešen, je to za mnoge ženske afrodiziak. Nekaterim je življenjsko pomembno, da ulovijo kakšnega “bolj znanega in pomembnega”, ne glede na to, ali je poročen ali ne. Če je poročen, jih še bolj zanima, ker se jim lepo zdi (adrenalin), da ga nekomu kradejo.

Prepovedano sadje je vedno najslajše. Ampak za kvalitetne afere je treba imeti tudi taktiko. Več jih je, katero izbereš, je pa odvisno od cilja, ki ga zasleduješ in od tipa človeka obeh vpletenih.

V nobenem scenariju si pa vmes ne smeš premisliti in menjati plošče.

Za afero si se verjetno odlocilo samo, a ne? Ali ti je ta znana oseba dala pistolo na celo in zahtevala afero?

Ti bi zdaj za svoje odlocitve kaznovalo nekoga drugega?

Zakaj samo ne prevzames odgovornosti?

Anonimno428, 24.03.2024 ob 07:50

Če je moški znan in uspešen, je to za mnoge ženske afrodiziak. Nekaterim je življenjsko pomembno, da ulovijo kakšnega “bolj znanega in pomembnega”, ne glede na to, ali je poročen ali ne. Če je poročen, jih še bolj zanima, ker se jim lepo zdi (adrenalin), da ga nekomu kradejo.

Noben problem. Vsak si izbira svojo (ne) srečo. Je pa treba znati sprejeti odgovornost in posledice takih odločitev. Torej, če jih ta moški po uporabi odvrže, ne se čudit in zganjat dramske krožke, ampak pogoltni in pojdi dalje. Meni je to skrajno patetično, ko se blatijo in vlačijo potem po medijih ali družabnih omrežjih..koga briga kdo koga naskakuje, pa če je predsednik Rusije. Pustite prostor za kakšne pozitivne zgodbe, pravo ljubezen, uspehe, nekaj kar nas motivira, ne pa te butaste drame. Nič ne dosežete s takim obnašanjem in ste večno nesrečni, a sami ste si to zakuhali.  Je tako težko izbrat samskega moškega? Še na monu jih najdeš ohoho, takih res dobrih, kaj šele v reali. Ne razumem, res. Tudi znani so samo ljudje.

Glej, sprijazniti se boš morala s tem, da si bila zanj le ena od mnogih.

Saj ni fora v diskutiranju, daj nam povej kdo je ta oseba 🙂

Seveda se hecam.

Ne delaj neumnosti. Saj veš, da se med poliže. In kaj boš pol, ko bo vse v javnosti, ti pa brez vsega? Torej hočeš škodovat. To pomeni, da si zmedena, ne pa zaljubljena.

Anonimno0101, 23.03.2024 ob 22:46

Imam afero z nekom, ki je bolj medijsko izpostavljen in me ubija, ker sem do osebe začel/a gojiti pregloboka čustva. Ampak vem, da sem tretja oseba tega trikotnika in da je to to. Pomislil/a sem že tudi, da bi celotno zgodbo dal/a v javnost. Ker če jaz ne morem bit srečen/a, zakaj bi bili ostali.

Avtor je verjetno moški, ki ima afero z drugim moškim, znano medijsko osebnostjo, ki pa ni fraj, ampak živi v istospolni resni zvezi že nekaj let. Takih je na slovenski sceni kar nekaj.

No, kakorkoli že, moj nasvet je, da prenehaj s tem, ker ne pelje nikamor. Pusti zasedene ljudi pri miru in se raje petljaj s samskimi!!

Vprašaj Tino Gaber ona ve kako se streže tem stvarem.

Kaksen afrodizijak?? Ce je afrodizijak povezan z INTERESOM(materijalnim -hisa,bazen ,vila itd) potem je to posledica Najstarejse obrti! 🕳️🤑👎🥱🥱🐑🤫🤫🤫🤮🤮🤮

Kaj sploh hoces povedat? Da imas afero z nekom slavnim? Ja in kaj zdaj pricakuje od nas? Vsi smo krvavi pod kozo, tudi slavni. Lepo se imejta!

SI TRETJA OSEBA V TRIKOTNIKU..NE DELAJ ZGAGE IN PUSTI LJUDI PRI MIRU.

TO JE TVOJ PROBLEM IN GA REŠUJA SAM/A ..

V Avgustu 2024 sem na morju v Dalmaciji spoznal punco iz Maribora ki je mutila ( ubistvu je šlo samo za seks) s tem Lukatom Basijem ki se je glih takrat okoli tistega datuma poročil smo bili na nekem koncertu in ženska je začela histerično jokati in govoriti zdaj mi pa nebo več dal🤣🤣 vglavnem se zdaj se dobivata in seksat čeprav je poročen s ono koroško baburo haha

Kakšni nedonošenčki! Kavsljate se in točno veste s kom in pod kakšnimi pogoji, pol bi jih pa razkrinkali bedniki. Kdo je bednik v tem trikotniku? Tisti, ki ne sprejme vnaprej znanih pravil. Jaz sem se spustila v neobvezen seks z ločenim tudi dokaj znanim moškim. Bila sem njegova priležnica, kar mi je v tistem trenutku ustrezalo. No, ko sva se izpela, sem iz medijev izvedela, da nikoli ni bil ločen – pezdetek. No, takemu bi privoščila, da se izve, ampak je bilo mene bolj sram kot njega, tako da samo pusti in beži. Ni vredno, itak je bilo vse skup kilavo.

…., 01.04.2025 ob 12:43

V Avgustu 2024 sem na morju v Dalmaciji spoznal punco iz Maribora ki je mutila ( ubistvu je šlo samo za seks) s tem Lukatom Basijem ki se je glih takrat okoli tistega datuma poročil smo bili na nekem koncertu in ženska je začela histerično jokati in govoriti zdaj mi pa nebo več dal🤣🤣 vglavnem se zdaj se dobivata in seksat čeprav je poročen s ono koroško baburo haha

To z Lukom Basijem pa ne verjamem! Nočem!

Avtor je Kokoši

ja pajade, 01.04.2025 ob 18:30

To z Lukom Basijem pa ne verjamem! Nočem!

Tudi jaz ne. Med njima je pa ful spolne privlacnosti

Vrjemi mar želiš jaz sem pa sta zraven nje ko se je histerično jokala sredi koncerta kolegica jo je pa tolažila zaradi tega.

…., 02.04.2025 ob 05:02

Vrjemi mar želiš jaz sem pa sta zraven nje ko se je histerično jokala sredi koncerta kolegica jo je pa tolažila zaradi tega.

Ja baje  je res

New Report

Close