Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znanih je postalo 70 lastnikov luksuznih stanovanj v palači Schellenburg

Znanih je postalo 70 lastnikov luksuznih stanovanj v palači Schellenburg

Kje je seznam vseh lastnikov? naštetih je samo nekaj za katere smo že vedeli

Iiiii, kje neki, v zemljiški knjigi vendar. Dostopna je tudi na netu, sicer skrajno podebiljena registracija, ampak ko enkrat daš to skozi,…. Druga stvar je pa, kako ekspeditivni so notarji, koliko časa traja, da so spremembe vidne amorgni gmoti itd.

Odgovor na objavo uporabnika
Kje je seznam, 12.02.2024 ob 12:58

Kje je seznam vseh lastnikov? naštetih je samo nekaj za katere smo že vedeli

hahahaha klovn kaj te to briga. to je zasebna lastnina budala odštekana ti pa si zrel za u polje.Dej mi naslov kje zivis pa ime in priimek kdo je s tabo

Kaj hudiča ti bo ta informacija?

In ne boš dobil seznama, ker pametni so preko firm v tujini kupili. Z razlogom. Ker ste slovenčki golazen. Foušljiva golazen brez svojega življenja.

wtf, 12.02.2024 ob 13:17

Kaj hudiča ti bo ta informacija?

In ne boš dobil seznama, ker pametni so preko firm v tujini kupili. Z razlogom. Ker ste slovenčki golazen. Foušljiva golazen brez svojega življenja.

Pameten tam sploh ni kupil stanovanja. Luksuzna cena za nek povprečen pajzl. Nizki stropi, majhne sobe, grde kopalnice. Lokacija je dobra, stanovanja žal niso nadstandardna.

V zemljiško knjigo pejt pa poglej, če te tko zanima. So pa to ljudje, ki itak vsa nova stanovanja pokupijo takoj ko je možno. V vseh teh novih soseskah so vedno ista imena. Nepremičninarji povedo da gredo stanovanja za keš, tko da enim zgleda ne manjka nič.  Dokler ne bo pravega nepremičninskega davka bo tko …

Haha645, 12.02.2024 ob 14:33

Pameten tam sploh ni kupil stanovanja. Luksuzna cena za nek povprečen pajzl. Nizki stropi, majhne sobe, grde kopalnice. Lokacija je dobra, stanovanja žal niso nadstandardna.

Večina je kupila kot naložbo. Kar ti ne zmoreš a ne? Bi se dalo o tvojem intelektu razglabljati.

wtf, 12.02.2024 ob 14:39

Večina je kupila kot naložbo. Kar ti ne zmoreš a ne? Bi se dalo o tvojem intelektu razglabljati.

Naložba? Kakšna bo najemnina?

Srednje dobra naložba je, da se ti povrne nakup v 20letih.

Če mislijo na špekulacije s stanovanji, menim, da so že sedaj šli čez zdravo mero. Ker nepremicninski balon bo počil, kot se je to izkazalo leta 2013.

Stanovanje, ki je bilo kupljeno za 1 milijon, bo vreden le še morda 700.000eur. in se to, ker je v centru.

Za tiste, ki so s tem reševali stanovanjski problem oz. njihovih otrok, pač je nakup ok

Naložba pa? Res?

Kaj te briga, če nisi ti kupec?

KAJ  TEBI   TO   SPREMENI  ??      kaj imaš ti od tega?  ti vedenja naredi kakšno razliko?  zakaj se ukvarjaš s tem? si plačana za to?

Denar je najboljše pretopit v nepremičnine. In kaj je sploh pomembno, kakšni so stropi, bla bla bla. V najem bo šlo vse.

Anonimno 8682, 12.02.2024 ob 14:45

Naložba? Kakšna bo najemnina?

Srednje dobra naložba je, da se ti povrne nakup v 20letih.

Če mislijo na špekulacije s stanovanji, menim, da so že sedaj šli čez zdravo mero. Ker nepremicninski balon bo počil, kot se je to izkazalo leta 2013.

Stanovanje, ki je bilo kupljeno za 1 milijon, bo vreden le še morda 700.000eur. in se to, ker je v centru.

Za tiste, ki so s tem reševali stanovanjski problem oz. njihovih otrok, pač je nakup ok

Naložba pa? Res?

Res si intelekt. Takšnih stanovanj (lokacija) v ljubljani ne bo več desetletij. Če sploh kdaj. Ti pa misliš da bodo cene padle? 🙂 Ne gre se za najemnine (ki so v par tisoč btw). Tu je lepo na varnem parkiran denar s skoraj nič stroški. Se upam stavit da jim to ni edina investicija. Je pač ena varnejših. Veš koliko ljudi ima po svetu tako denar parkiran? Ogromno. In to v 100+ miljonskih stanovanjih. Ampak ti misliš da si pametnejši od njih in več veš o investicijah ter razpršitvi premoženja kot ti lastniki in vsi njihovi svetovalci in odvetniki. Ok :). Naj uganem….doma pri mamici živiš a? 🙂

Tako je bogataši tako parkirajo denar. Pa če bi bil kruh dobra naložba, bi pokupili ves kruh, četudi drugi ne bi imeli nič za jest. To jim omogoča trg, država in politika. Politiki ni v interesu, da bi kaj spremenili oz obdavčili, ker že sami politiki, župani imajo v lasti draga stanovanja, ne bodo pljuvali v lastno skledo.

Očitno imava drugačen pogled na to, kaj je dobra naložba in kam se splača parkirati denar. O intelektu ne bova, jaz gledam na te stvari čisto racionalno, ti se odzivaš čustveno. Si investitor, kupec, nepremičninski agent, da se te je moja izjava tako dotaknila? Privoščim ti, da se ti nakup obrestuje. Moja ocena ostaja, da so ta stanovanja precenjena in niso dobra naložba. Čas bo pokazal, kdo od naju ima prav.

Haha645, 12.02.2024 ob 17:29

Očitno imava drugačen pogled na to, kaj je dobra naložba in kam se splača parkirati denar. O intelektu ne bova, jaz gledam na te stvari čisto racionalno, ti se odzivaš čustveno. Si investitor, kupec, nepremičninski agent, da se te je moja izjava tako dotaknila? Privoščim ti, da se ti nakup obrestuje. Moja ocena ostaja, da so ta stanovanja precenjena in niso dobra naložba. Čas bo pokazal, kdo od naju ima prav.

Odgovarjam wtf. Dvomim, da imava Anonimno 8682 in jaz edina tako mnenje.

Če ti denar pade iz neba in kupiš flat li dva, ti res dol visi če si na zgubi. Taka stanovanja se turistom rentajo za 1k€ na noč, tko da prav hudo jim sigurno ni.

Anonimno 5703, 12.02.2024 ob 17:36

Če ti denar pade iz neba in kupiš flat li dva, ti res dol visi če si na zgubi. Taka stanovanja se turistom rentajo za 1k€ na noč, tko da prav hudo jim sigurno ni.

To bi pa resnično rad videl, da turist plača 1k za eno noč v takem stanovanju. Če ga pa oddajaš “normalno”, pa četudi za “lepo” najemnino, so pa stroški financiranja prekleto visoki, pa še davki dokaj neprijazni.

Ja, “pametni” so pač vložili v to zgodbo, a ko/če se jim ne bo izšlo, bo pa krivo vse drugo, od Goloba do Janše, kakšna strašna krivica se jim je zgodila.

Pa še onemu, kako takih stanovanj še nekaj let/desetletij ne bo na trgu. Ljubljana (tudi stari del) je poln hiš/objektov, ki so potrebne obnove. In z vloženih par miljončkov se dajo na marsikaterem naslovu urediti stanovanja, boljša od teh. (Vložiš npr. 3 miljončke za ureditev, prodaš štiri stanovanja in si novopečeni miljonar 🙂 )

Za 1k na noč gledaš karibsko morje v hotelu z bazenom, savno, fitnesom, wellness centrom, restavracijo, urejenimi zunanjimi površinami, rekreativnimi površinami in možnostjo sobne strežbe. Sobarica ti pride vsak dan pospravit sobo, pred večerom jo pripravi za spanje in prižge ambientalne luči.

Kakšno stanovanje v večstanovanjski zgradbi sredi Ljubljane, lepo te prosim.

mi smo amorfna gmota…

Pravi Anderlič, da mora imeti vsak narod svojo elito.🙂

.https://www.zurnal24.si/slovenija/to-je-znano-ime-ki-je-v-palaci-schellenburg-kupilo-kar-dve-stanovanji-419242

glej in se čudi ja, apak na platformah za oddajanje se vse vidi 🙂

New Report

Close