Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Znanje o življenju

Znanje o življenju

Nekja naslovov knjig za ljudi, ki jih zanimajo duhovna področja:

1. UČBENIK ŽIVLJENJA – Martin Kojc
2. KOLO ŽIVLJENJA; O SMRTI IN ŽIVLJENJU PO NJEJ – Elizabeth Kubler Ross
3. POTOVANJE DUŠ – Michael Newton
4. CELESTINSKA PREROKBA – James Redfield
5. ALKIMIST, OB REKI PIEDRI SEM SEDELA IN JOKALA, VERONIKA SE ODLOČI UMRETI…. – Paulo Coelho
6. IMENOVALI SO JO DVOJE SRC, SPOROČILO IZ VEČNOSTI – Marlo Morgan

……

Darja

Dodala bi še knjigi, ki sta potolažili mene in sicer od Van Praagha: Pot do nebes in Pogovor z nebesi.
lp Lena

Hvala, si me spomnila še na

POGOVORI Z BOGOM 1,2,3 – Neale Donald Walsch

Darja

Pozdravljena Darja.
Pravkar sem prebrala “Imenovali so jo dvoje src”. Lahko bi rekla, da sem vzhičena. Tako dobre knjige že dolgo nisem brala. Zanjo sem potrebovala le nekaj ur, saj se nisem mogla odtrgati od zanimive vsebine.
Povej mi prosim, če so tudi druge knjige, ki jih navajaš, napr. Sporočila iz onostranstva, Alkimist … tako dobre.
Lep pozdrav.
Lena

Pozdravljena Lena

Seveda so. Čeprav moraš imeti za aklimista tudi nekaj znanja o duhovnosti, ker se sicer bere kot roman in ne kot knjiga o življenjskih naukih. Isto velja za vse knjige avtorja Paolo Coleho-ja. Imam še kar nekja dobrih naslovov na zalogi, vendar moram najti seznam, ki ga trenutno nimam pri sebi.

Vsem, ki se šele podajajo v svet duhovnosti toplo priporočam knjigo UČBENIK ŽIVLJENJA, slovenskega avtorja Martina KOJCA. Če želite o tem debatirati mi pa pišite.

Obilo užitkov ob branju in lep pozdrav

Darja

Pozdravljena Darja!

Hvala za odgovor, saj grem že danes v knjižnico iskat tudi ostale knjige. Učbenik življenja sem že prebrala in pri sebi marsikaj spremenila.
Preberem ogromno knjig o drugi strani in duhovnosti, dobesedno jih požiram, saj od očetove smrti naprej kar iščem in iščem nekakšne dokaze o drugi strani. Se opravičujem, nič več ne iščem, zase verjamem da je. Če boš seznam svojih prebranih našla, te zanj zares lepo prosim, saj mi naslovov počasi zmanjkuje.

Zadnje mesece opažam, da je v naši knjižnici prav umetnost dobiti knjige z duhovno in ezoterično vsebino. Nekatere iščem že več kot pol leta, pa mi jih vedno kdo pred nosom spelje, tako kot Alkimista. “Nekaj dogaja”, bi rekel en moj znanec.
Lep dan ti želim.

Lena

New Report

Close