Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Znanka iz tujine

Znanka iz tujine

Pravkar sem srečala znanko. Iz tujine je, spoznali sva se ko je s prvim otrokom bežala pred partnerjem zaradi nasilja (partner ji je tudi iz njenih koncev, ima pa državljanstvo, ona ne). Prvi otrok je dobil slo državljanstvo po očetu.

Zdaj sem jo videla s drugim otrokom, v vozičku. Prvi je, baje, pri očetu. Zdaj naj bi bila “spet skupaj”. Ne dela, nima nobene izobrazbe. (Delala je nekaj preko rojakov in njihovih pečenjar, peče odličen burek in domači kruh).

Nikakor mi ni jasno, če se s prvim otrokom skrivala pred partnerjem (zaradi baje nasilja!) zakaj zdaj spet s njim ima drugega otroka, prvi pa je s njim!?

Ker sem tudi jaz brez službe ( ne sicer brez izobrazbe!) spraševala me je o višini socialne in varstvenem dodatku. Ko se pa dala vedeti, da iščem službo,da bi, ne glede na izobrazbo sprejela VSE, , od fizičnega dela do čiščenja, in da bi rabila pomoč, naenkrat se poslovila, da baje čaka “sestro”, ker da sta zmenjeni.

Sem mogoče bil amalo preveč ambiciozna, ko sem jo zaprosila za pomoč ? Kaj si je lahko mislila o meni?

da je “ne razumeš”. :)))
“znanka iz tujine” je primer idealne ženske. brez službe, brez šole, tip lahko dela z njo kot z iztrebkom, pa bo še vedno prijokcala k njemu nazaj. take iščejo fantje na tem forumu – ziher ga ne bo zapustila.

kaj si pa TI mislila, da si šla spraševat za nasvete nekoga, ki ne zna pomagat niti sama sebi in se plodi z nasilnežem?

Kakšna ambiciozna ? Ustrašla se te je, da jo fehtaš naj ti zrihta službo. Še sama ma probleme, pol bi si pa še tebe nakopala. Prej je mislila, da ji boš ti stistnila kakšen dinar v roko, ne pa da jo boš še za službo spraševala.

In ti se obremenjuješ z znanko?:))) Verjemi, da je ona podmazana z vsemi žaubami, zato je Slovenija zanjo odlično zatočišče.

da je “ne razumeš”. :)))
“znanka iz tujine” je primer idealne ženske. brez službe, brez šole, tip lahko dela z njo kot z iztrebkom, pa bo še vedno prijokcala k njemu nazaj. take iščejo fantje na tem forumu – ziher ga ne bo zapustila.

kaj si pa TI mislila, da si šla spraševat za nasvete nekoga, ki ne zna pomagat niti sama sebi in se plodi z nasilnežem?[/quote]

Grdo in zavajajoče udrihanje čez vse! Zaradi par tipov, ki se ti nalašč nepustijo kar takole butneš pavšalno oznako?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close