Znano ime bolnika, ki je shiral psa!
Anonimno 1439, 31.03.2024 ob 17:25
https://www.facebook.com/igor.gorjup.104
Ker je tip javno objavil, najbrž želi, da ljudje vedo. Prvi dve objavi tukaj:
Hvala! Ampak – nimam FB profila, ga tudi nisem nikoli imela, zato ne morem dostopati do objave.
Se to pupa glupa….da si sadist in zmozna vsakovrstnih svinjarij najhujse vrste se tocno vidi v tvojem opisovanju kaj bi delala ljudem ki niso krojeni po tvojem vzorcu dojemanja….jaz na drugi strani nisem nikoli mucil nobene zivali sem jih pa nekaj odresil muk s hitrim delovanjem….ko sem zal nekoc z rotacijsko kosilnico odrezal noge srni nisem cakal in klical lovca oz veterinarja ampak sem ji takoj prerezal vrat da se nu mucila, kadaver pa vrgel v goso da so ga pozrle lisice….to je krog zivljenja….ni vsakemu ki se rodi dano ziveti …..drug primer je bil ko se je v koruzi skrivala srna z globoko in crvivo rano ki jo je verjetno povzrocila krogla od lovca ki je zival obstrelil in mu je usla v koruzno njivo….ker drugega na traktorju ni bilo razen vecjega kladiva sem jo pokoncal s tem in jo odresil muk….tako jr zivljenje, ne pa to kar vi debili opisujete….s tem da ste t.i lastniki psov sami mucitelji ker spravljate pse v suzenjska razmerja…..zato sam ze dilgo nimam vec zivali….razen macke ki pa je poplnoma svobodna….
Julij Cezar, 31.03.2024 ob 17:35
Se to pupa glupa….da si sadist in zmozna vsakovrstnih svinjarij najhujse vrste se tocno vidi v tvojem opisovanju kaj bi delala ljudem ki niso krojeni po tvojem vzorcu dojemanja….jaz na drugi strani nisem nikoli mucil nobene zivali sem jih pa nekaj odresil muk s hitrim delovanjem….ko sem zal nekoc z rotacijsko kosilnico odrezal noge srni nisem cakal in klical lovca oz veterinarja ampak sem ji takoj prerezal vrat da se nu mucila, kadaver pa vrgel v goso da so ga pozrle lisice….to je krog zivljenja….ni vsakemu ki se rodi dano ziveti …..drug primer je bil ko se je v koruzi skrivala srna z globoko in crvivo rano ki jo je verjetno povzrocila krogla od lovca ki je zival obstrelil in mu je usla v koruzno njivo….ker drugega na traktorju ni bilo razen vecjega kladiva sem jo pokoncal s tem in jo odresil muk….tako jr zivljenje, ne pa to kar vi debili opisujete….s tem da ste t.i lastniki psov sami mucitelji ker spravljate pse v suzenjska razmerja…..zato sam ze dilgo nimam vec zivali….razen macke ki pa je poplnoma svobodna….
Jaz take kot si ti z užitkom in z zaletom našutiram v jajca, ko imam obut salonar. Krele psihopatsko. Mrš.
Enako velja zate, 31.03.2024 ob 17:56
Jaz take kot si ti z užitkom in z zaletom našutiram v jajca, ko imam obut salonar. Krele psihopatsko. Mrš.
Cezar, tako, kot si sedaj napisal, povsem odobravam. Razen tvojega žaljenja. Pa pustiva, tudi jaz sem napisala svoje mnenje napadalno.
Tudi jaz bi s srno storila isto. Ker je edino humano. Sem tudi že sama uredila “reševanje” mačke, ki je poginjala ob kotitvi. Nisem zmogla sama, sem pa prosila, da je puško uporabil sosed, ki je to zmogel.
Nisem ena tistih, ki si domišljam, da je žival človek. Imela sem pse, kunce, celo ovco in kozo, ki smo ju rešili ukrutnega gospodarja, enkrat smo ob nabiranju gob pobrali komaj skotenega srnjačka, ki mu je mater raztrgal pes iz bližnje kmetije in smo ga dve leti imeli doma, nato pa pod nadzorom lovske družine izpustili najprej v polsvobodo, ko se je osamosvojil, pa v polno svobodo. Smo tudi mamo srno pokončali, ker ji več ni bilo rešitve.
Mačke imam še sedaj. In ja, enkrat pride trenutek, ko se mora življenje živali končati. Ampak pri nas tega ne delamo s kladivom ali lopato, temveč odpeljemo k veterinarju in poskrbimo tudi za pokop oziroma kremacijo. Ker si žival to zasluži.
Tudi nimam živali v njim omejujočem okolju, kot imaš ti v mislih – recimo ogromnega psa v bloku. Če nimam možnosti, da živali nudim primerno okolje, je nimam. Ne delam iz njih počlovečenih nakaz, ampak upoštevam njihovo naravo.
To, kar sem zapisala, da je potrebno narediti s takim nehumanim lastnikom, pa ni noben sadizem, temveč pravično povračilo sadistu, ki je svojo žival mučil, ta mu pa ni mogla vrniti. Točno to sem opisala, kar ta človek počne svoji živali. Priveže na verigo in pusti stradati.
Si po tvoje ne zasluži enakega tretmaja? S kako pravico pa ravna z živaljo tako? Po moje si pa zasluži isto. Če sem zato sadist, pa pristanem tudi na to titulo.
nekaj je, 31.03.2024 ob 17:31
Pupa Glupa, 31.03.2024 ob 17:13
FB, 31.03.2024 ob 16:45
Ta mučitelj je Igor Gorjup
Kateri? Jih je več s tem imenom. Da ga kontaktiram in njemu “polepšam” življenje tako, kot je on psu. Pizdun.
Nekaj se najde:
Temu stvoru se že po faci vidi, da je degeneriran. To dela parjenje v družini, ki v Sloveniji ni tako redko, svoje doda pa še alko. Tipa bi bilo treba isto mučit, shirat, nato pa še živega vreči zverem za futer. Sram naj bo tisto, ki se je pustila nafilat temu degenerirancu. Verjetno je iste sorte. CSD bi moral temeljito preveriti, kako je z otroki in jih odvzeti.
Kul, 31.03.2024 ob 19:43
Ojoj pa tole govedo ima še otroke, a bo tudi njih izstradal tako kot ubogega psa Pa katera baba glupa se gre s takim bedakom plodit, omg
Bi se vprašal tudi, ali baba ni videla lačnega psa. Gospodinja in pol. Pa še kdo v soseščini in kak znanec, ki je prav tako gledal in ne ukrepal. Vse je treba dati na ketno, banda smrdljiva primitivna zagamana.
Julij Cezar, 31.03.2024 ob 17:03
Se ti za vse lazne ljubitelje psov …..v zivljenju sem imel vec psov….od skotskih ovcarjev, madzarskega ovcarja, bobtaila itd…ampak vsak pes je imel svojo delovno funkcijo ne pa zato da bi meni preganjal dolgcas….psi so delovne zivali in ne namenje debilom za lajsanje socialnih stikov…splih pa jih je prevec in bi bilo treba 2/3 psov pobiti spokh pa nimajo kaj iskati v mestih….jebalu vas psi v glavo debili
Julij cesar
Ves, ti si tisti, ki nima socialnih stikov. Tvoje vedenje je prvi znak pomaknljivosti le teh.
Defekt, 31.03.2024 ob 19:50
Bi se vprašal tudi, ali baba ni videla lačnega psa. Gospodinja in pol. Pa še kdo v soseščini in kak znanec, ki je prav tako gledal in ne ukrepal. Vse je treba dati na ketno, banda smrdljiva primitivna zagamana.
Še babo bi bilo treba vzet v roke, zagotovo je iste sorte, in ji za vsak slučaj peezdo zašit, da se pokvarjeni geni ne bi širili dalje. Tipa pa počasi in v mukah fentat. Otroke takoj odvzeti.
7818, 31.03.2024 ob 19:52
Julij cesar
Ves, ti si tisti, ki nima socialnih stikov. Tvoje vedenje je prvi znak pomaknljivosti le teh.
Zamerili
31.03.2024 ob 15:15
Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1439, 31.03.2024 ob 11:59
Najbolj nenavadno je, da je tip Mačji hiši v komentarju postregel z imenom in priimkom tega mučitelja in jim predlagal, naj njemu naprtijo stroške. Pa so komentar samo brisali in še naprej zbirali prispevke, nič jih ni zanimalo, da bi jim mogoče tip povedal kaj več.
…………
Tudi meni se je Mačja hiša s tem zamerila in še marsikateremu ljubitelj živali. Dobesedno ščitijo mučitelja. Le zakaj?
Ker pa nekateri ne znate brati, prebranega ne razumete in samo želite javno ven pasti, se pa potem posti, ki samo škodijo, pač brišejo. Vključno z javnim objavljanjem osebnih podatkov. Če ne veste, zakaj, objavljajte na svojem zidu. Boste ob kakšni prijavi hitro ugotovili, kaj in kako lahko objavljate.
Julij Cezar, 31.03.2024 ob 18:22
Psihopati ste vsi ki zival enacite s clivekom in ki v navalu pasjeljubja vsem ki vidimo realno sliko obljubljate batine, stradanje,ketno, etc….jebeni bolani psihopati….zanimivo mi je ko zivalim lepite nalepke o ljubezni, empatiji itd….debili zarukani
Kakšna je pa razlika med človekom in živaljo? Saj sam praviš, da je vsako živo bitje enako vredno. Če komarje zaplinjamo in ubijamo, lahko tudi druge živali in ljudi, ne? Kaj torej noriš, ko Izraelci tamanijo Palestince? Če ubijamo komarje, dajmo še njih, ne? Pa solata isto trpi kot krava in človek, praviš. Torej če vse obravnavamo z istimi vatli, kaj torej pizdiš, ko nekdo ubija neko drugo nacijo?
Živo bitje je živo bitje, ne? Tebe s krampom po glavi ali psa ali komarja počit z roko, isto sranje.
Julij Cezar, 02.04.2024 ob 17:59
O Kakem resevanju?zgolj vaso hinavscino razkrivam tepci zabiti
Čuj, budala – kakšna hinavščina? Torej po tvoje je komar enakovreden kot človek ali žival. Če počiš komarja, je isto kot če izstradaš psa, ubiješ človeka itd, vse to so živa bitja? In mi smo hinavci, ker menimo, da se komar razlikuje od psa in pes od človeka? Ali pa si ti hinavec po tvojih lastnih merilih, ker jokaš za izstradanimi Palestinci, izstradani pes pa nima veze? Kako je zdaj s tem? Znaš sploh razložiti, ali ti v glavi špila samo sovraštvo do živali, pa vse podrejaš temu tvojemu občutku? Kako pa kaj tisti mučitelji mačk iz Kranja? Imaš zanje tudi lepo besedo? Je vseeno, če mačko namensko mučiš, ker jo to itak isto kot če počiš komarja? Si tudi ti navaden sociopatski sadist kot oni ali pa si zgolj butast?
seveda138, 02.04.2024 ob 18:19
Čuj, budala – kakšna hinavščina? Torej po tvoje je komar enakovreden kot človek ali žival. Če počiš komarja, je isto kot če izstradaš psa, ubiješ človeka itd, vse to so živa bitja? In mi smo hinavci, ker menimo, da se komar razlikuje od psa in pes od človeka? Ali pa si ti hinavec po tvojih lastnih merilih, ker jokaš za izstradanimi Palestinci, izstradani pes pa nima veze? Kako je zdaj s tem? Znaš sploh razložiti, ali ti v glavi špila samo sovraštvo do živali, pa vse podrejaš temu tvojemu občutku? Kako pa kaj tisti mučitelji mačk iz Kranja? Imaš zanje tudi lepo besedo? Je vseeno, če mačko namensko mučiš, ker jo to itak isto kot če počiš komarja? Si tudi ti navaden sociopatski sadist kot oni ali pa si zgolj butast?
TAko je….zival je zival, komar je zival kot je pes zival in po zakonu nobene zivali ni dovoljeno usmrtiti brez razloga, RAZUMES TEPEC….NOBENE ZIVALI in da se razumemo, tudi bakterije so zivali in ce sledimo crki zakona je tudi uporaba antibiotokov nezakonita….rimljani so rekli….zakon je trd, ampak je zakon…..in da nadaljujeva, moje mnenje je da vsak voznik ki povozi zival kazensko odgovarja in placa kazen, namrec s tem je zivali povzrocil nepotrebno trpljenje oz smrt….zdaj razumes tepec al se bos kr na piedestal pistavlja pse?….saj pravim….zgolj vaso hinavscino razkrivam to je vse
Julij Cezar, 02.04.2024 ob 20:34
TAko je….zival je zival, komar je zival kot je pes zival in po zakonu nobene zivali ni dovoljeno usmrtiti brez razloga, RAZUMES TEPEC….NOBENE ZIVALI in da se razumemo, tudi bakterije so zivali in ce sledimo crki zakona je tudi uporaba antibiotokov nezakonita….rimljani so rekli….zakon je trd, ampak je zakon…..in da nadaljujeva, moje mnenje je da vsak voznik ki povozi zival kazensko odgovarja in placa kazen, namrec s tem je zivali povzrocil nepotrebno trpljenje oz smrt….zdaj razumes tepec al se bos kr na piedestal pistavlja pse?….saj pravim….zgolj vaso hinavscino razkrivam to je vse
Ti budala ne bi vedel, kaj je zakon. če bi ti na rilec padel. Zakon o zaščiti živali govori o skrbnikih živali:
Zaščita živali po tem zakonu je dolžnost vseh pravnih in fizičnih oseb, ki so v kakršnemkoli odnosu do živali, zlasti pa skrbnikov živali;
Zakon govori o hišnih živalih, kot so psi, mačke.., o laboratorijskih živalih in o rejnih živalih.
Skrbnik živali je pravna ali fizična oseba, ki odgovarja za žival, ne glede na to, ali je njen lastnik ali zanjo le skrbi.
In potem govori o prepovedi mučenja živali, kar je:
seveda138, 02.04.2024 ob 21:07
Ti budala ne bi vedel, kaj je zakon. če bi ti na rilec padel. Zakon o zaščiti živali govori o skrbnikih živali:
Zaščita živali po tem zakonu je dolžnost vseh pravnih in fizičnih oseb, ki so v kakršnemkoli odnosu do živali, zlasti pa skrbnikov živali;
Zakon govori o hišnih živalih, kot so psi, mačke.., o laboratorijskih živalih in o rejnih živalih.
Skrbnik živali je pravna ali fizična oseba, ki odgovarja za žival, ne glede na to, ali je njen lastnik ali zanjo le skrbi.
In potem govori o prepovedi mučenja živali, kar je:
LEj debil, lazes in to sam dobro ves, to o cemer ti pises je navadna laz, zakon je jasen in govori o zivalih in nobene zivalu ne smes ubiti brez razloga, po tvoji logiki lahko potepuskega psa ubijem ker to ni hisni pes, oz lahko v gozdu brez omahovanja ubijem psa s cepinom ker je pes hisna zival in ne divja, namrec gozd je dom divjim zivalim ne…pa ti debil zahojeni sam dobro ves da to ne drzi….ti pojasnim da bo se kretenu kot si ti jasno….glede vase hinavscine in zabitosti….torej ce v svojem gozdu ubijem srno, jelena, lisico in me kreten tvojega kova vidi in me prijavi bom kaznovan, ce ubijam v gozdu muhe, stonoge , crve pa ne bo nic….ker jih ti kreten dojemas kot skodljivce in kot nizje zivali… drzi?drzi….no zdaj ves da si hinavec… a ce je komar v hisi potem je hisna zival in zapade pod varstveno kategorijo kot pes?daj ga no srat debil zahojeni hehe
Julij Cezar, 02.04.2024 ob 21:19
LEj debil, lazes in to sam dobro ves, to o cemer ti pises je navadna laz, zakon je jasen in govori o zivalih in nobene zivalu ne smes ubiti brez razloga, po tvoji logiki lahko potepuskega psa ubijem ker to ni hisni pes, oz lahko v gozdu brez omahovanja ubijem psa s cepinom ker je pes hisna zival in ne divja, namrec gozd je dom divjim zivalim ne…pa ti debil zahojeni sam dobro ves da to ne drzi….ti pojasnim da bo se kretenu kot si ti jasno….glede vase hinavscine in zabitosti….torej ce v svojem gozdu ubijem srno, jelena, lisico in me kreten tvojega kova vidi in me prijavi bom kaznovan, ce ubijam v gozdu muhe, stonoge , crve pa ne bo nic….ker jih ti kreten dojemas kot skodljivce in kot nizje zivali… drzi?drzi….no zdaj ves da si hinavec… a ce je komar v hisi potem je hisna zival in zapade pod varstveno kategorijo kot pes?daj ga no srat debil zahojeni hehe
Cezar, varovalke so ti pocrkale. Stvarno.