Znašla sem se na hudi prelomnici
Dal čez natanko enako kot ti. Samo da sem moški in imam doma skoraj popolno žensko, ki mi jo vsi zavidajo. 15 let mlajšo, lepo, skrbi zame, res dobitek na loteriji.
Potem pa pride slučajno nekoč v neki trgovino “moja” fatalka, s katero sva imela že včasih nekaj in me že v enem večeru tako začara…da naslednjih nekaj mesecev nisem mogel nič. Enake občutke kot ti. Pa sem vedel da ni prava, da ima MOM, da je varala v preteklosti, da ne skrbi za partnerje, da je žurerka…ampak čustva in spodnji organ je bil kot začaran. Res, enako kot pišeš ti.
In enako sem preživljal nebesa ko sem bil z njo in pekel, ko nisem bil. Ampak nisem tvegal pustiti žene in otrok, zato sem/sva prerezala. Bolelo je leta…za umret bolelo, govorim o ne spanju ponoči, sploh ne vem kako sem preživel.
Kaj je pomagalo? Samo čas in pretrganje vseh stikov, pri nama je trajal romanca pol leta, stike sem trgal 4 leta.
Ampak vesolje mi ji jo je prineslo spet nazaj. Ampak se branim, nočem nič slišati o njej, niti je videti…res je težko, ko te nekdo tako začara, da ti uniči popolno družinsko življenje.
Zakaj pa ne bi šla na kavo? Povabi ga. Mogoče bo olajšanje da ga vidiš, da sploh vidiš ali on isto čuti, saj ni treba iti v posteljo, to nikar ne naredi, ampak pogovor pa ne bi smel škodovati, kvečjemu vama zna odpreti oči. Mogoče boš čist razočarana , to ti bo olajsalo. Njemu pa tudi. Eni ljudje lahko naredijo rez, eni ne morejo. Jaz sem imela fanta, nehala z njim, trpela kot žival , nato prosila da greva spet nazaj, po par mesecih sem ga z lahkoto pustila brez bolečine. Ker sem v sebi spoznala, da ni pravi, prišel mi je do vrha glave. Mogoče si ti ista. Ne moreš na silo trgati vezi. Ti pa svetujem ne iti v posteljo z njim. Samo kava, pogovor
Zmedena240, 30.10.2023 ob 18:56
Aha, 30.10.2023 ob 18:53
Preveč ti je lepo.
In ti je dolgčas, zakaj le zakaj, bi mogoče vlagala energijo v svojega moža, da bi mogoče razmišljala o temu, kam bosta potovala, kako se boš sexy oblekla, mogoče zanj kupila štango in zaplesala na njej, da si te bo vzel strastno ipd.
Ne, zanimivo je seveda vse drugo, res, le zakaj bi energijo vlagala v razmerje z nekom, ki je dokazal, da je pravi.
Kar misliš, da obstaja med teboj in recimo neznancem, ne obstaja. Stavek na vrhu pojasni vse.
Potem pa prosim svetuj, kako naj možgane reprogramiram. Kako? Misliš da sem si to želela ? Ne predstavljaš si kako boli. In to da mi je preveč lepo, kaj pa ti veš o meni, da obsojaš? To si nisem želela, se enkrat ponavljam. In če bi lahko, bi čas zavrtela nazaj.
Kot sem rekel, ne bodi pasivna ampak delaj na tistemu razmerju, ki ga imaš. Pripravi kakšno presenečenje, vlagaj energijo v to.
Če ne želiš slišati tistega, kar je res, potem ne sprašuj.
- Če kaj pomaga meni se je zgodilo povsem enako. S tem, da jaz nimam tako harmonicnega odnosa z možem. Ta,ki mi je svet obrnil na glavo, je sicer samski, tudi se vidi, da sem ga zmedla…samo te zadeve nisva dorekla, nisva končala. No niti nisva načela te debate. Saj ne vem kaj bi bilo bolje. Če drugega ne,ko bi vsaj vedela…si vzela čas, da prebolim,ter da grem dalje. Ampak ne morem, tako težko, tako me vleče h temu..Groza.
Karneki, 06.11.2023 ob 17:45
- Če kaj pomaga meni se je zgodilo povsem enako. S tem, da jaz nimam tako harmonicnega odnosa z možem. Ta,ki mi je svet obrnil na glavo, je sicer samski, tudi se vidi, da sem ga zmedla…samo te zadeve nisva dorekla, nisva končala. No niti nisva načela te debate. Saj ne vem kaj bi bilo bolje. Če drugega ne,ko bi vsaj vedela…si vzela čas, da prebolim,ter da grem dalje. Ampak ne morem, tako težko, tako me vleče h temu..Groza.
No potem pa le začni to debato.
Sivakura, 06.11.2023 ob 20:00
Itak ga ne zanimaš. Je vse v tvoji glavi! Pusti ga pri miru. Ce je kdo prijazen je zato ker pac tak je (do vseh), ne bluzinin ga ne nadleguj. Ima svoj lajf in to lep in tebe v njemu NI!
Pri tako globokih čustvih nikoli ni enostransko. To je daleč od prijaznosti, samo eni nič ne razumete, glavno pa da pametujete
Bmhe, 06.11.2023 ob 20:42
Pri tako globokih čustvih nikoli ni enostransko. To je daleč od prijaznosti, samo eni nič ne razumete, glavno pa da pametujete
Res je, včasih en drugemu oddajata neko posebno, intenzivno energijo, ki dobesedno hrani, če tega nisi doživel, je to težko razumet, prisotna je močna magnetna privlačnost, ki je seksualna, ni pa vulgarna, s tako žensko se ne kresneš, ampak ljubiš.
Topline in iskric v njenih očeh se ne da zamenjati za prijaznost, njen ton glasu je drugačen, govorica telesa mehka in odprta, namesto besed govorijo njena dejanja. Zainteresirana ti zmeraj pošilja dimne signale, ene hote, večino nehote, eni so bolj očitni, drugi manj, in če je ona malo bolj sramežljive sorte, ti pa neizkušen, jih mogoče lahko spregledaš, medtem ko ženska pa po moje vedno ve, da nisi samo prijazen, da ti srce na polno bije zanjo.
Seveda je enostransko. Saj nikoli nista govorila! Halo ženska! Pusti ga pri miru! Ne sanjaj! Morda je kaksen njen šef ali nadrejen ali celo znana oseba, kot bi jaz sanjala o moji romantični vezi z Madono ali celin Dion? Da isto je in namerno sem izbrala ženski, da je še bolj bizarno neverjetno. Ker če bi rekla denimo Borut p bi še res kaksno šanco imela, tip je pač prijazen in dostopen -do vseh! In your head! Sorry, pejt naprej
In ti Aninimno … NE ženske nismo sramežljive, ko hočemo pokažemo, pokličemo, jasno povemo. Ni nobenih skrivalnic ali dimnih signalov. Morda pri 13 letnicah, ženske pa smo posesivne, dominantne, agresivne, lakomne, suverne, arogantne in markantne! Vzamemo in imamo! Pa bo kar bo!
pojdi naprej in ne sanjaj o tem morda nekoč pa le ! NE! Noče te! Nisi dovolj !
Razumem te.. ampak še poskušaj odmisliti njega..
Kaj vse bi izgubila, če bi slučajno bila s tem moškim..koliko časa bi trajalo..zakaj nista od štarta bila skupaj…
Moje mnenje je, da ga imaš v mislih in fantaziji.. vse ti bo šlo v kurac, če se odločiš zanj..
25 lepih let v vezi in otrok ne glede koliko je star ti zna zamerit na smrt.
- Ne obsojam. Po drugi strani pa, oprosti, ne razumem. Partnerja, ki je ob tebi imas ocitno zelo rada. Ta, nekdo, ki te vlece k njemu, pa ti kaze le neko iluzijo. Verjemi, zivljenje z njim ne bi bilo tako lepo kot s tvojim sedanjim partnerjem. Oprosti izrazom, prdi, smrci in riga pa na enak nacin kot tvoj sedanji. Pa brez zamere. Upam, da te mine 😉.
Monika Jelinčič se je do vrh glave zaljubila v tega novega, pustila družino, moža, odšla z novim, letos sta se razšla. Ostala z strtim srcem in zelo težko preizkušnjo. Mislim da on ni pravi, ker če bi bil pravi, bi bila razum in srce usklajena. Tu pa te človek izredno privlači, pretresel te je, zakaj verjetno nihče ne razume, razum pa vpije da ne naredi neumnosti. Ta neusklajenost ni ok , to ni formula za uspeh v vezi. Ampak ljudje smo čudna bitja, včasih dobesedno rinemo v nekaj z glavo v zid. Z moškim boš samo še bolj trpela. Ker vidiš da nobena stvar ne deluje, odmik misli, prekinitev stikov. Ti moraš z njim govoriti. Dobi se z njim, povabi ga na kavo. Kaj izgubiš? Nič. Lahko ti reče da nima časa, beri, ne zanima ga. V kar sicer dvomim ker so verjetno tudi z njegove strani neka močnejša čustva, zato se je umaknil ( eni moški so taki). Je on poročen, ločen, v vezi? Drugo je da skozi pogovor dojameš da je res neumnost vse skupaj, da te počasi mine, da razum prevlada … Kot tretje se zapleteta v strastno vezo, kar ti res močno odsvetujem, ker potem boš čisto izgubila glavo. to pa se ti ne sme zgoditi
Avxz, 07.11.2023 ob 22:16
Monika Jelinčič se je do vrh glave zaljubila v tega novega, pustila družino, moža, odšla z novim, letos sta se razšla. Ostala z strtim srcem in zelo težko preizkušnjo. Mislim da on ni pravi, ker če bi bil pravi, bi bila razum in srce usklajena. Tu pa te človek izredno privlači, pretresel te je, zakaj verjetno nihče ne razume, razum pa vpije da ne naredi neumnosti. Ta neusklajenost ni ok , to ni formula za uspeh v vezi. Ampak ljudje smo čudna bitja, včasih dobesedno rinemo v nekaj z glavo v zid. Z moškim boš samo še bolj trpela. Ker vidiš da nobena stvar ne deluje, odmik misli, prekinitev stikov. Ti moraš z njim govoriti. Dobi se z njim, povabi ga na kavo. Kaj izgubiš? Nič. Lahko ti reče da nima časa, beri, ne zanima ga. V kar sicer dvomim ker so verjetno tudi z njegove strani neka močnejša čustva, zato se je umaknil ( eni moški so taki). Je on poročen, ločen, v vezi? Drugo je da skozi pogovor dojameš da je res neumnost vse skupaj, da te počasi mine, da razum prevlada … Kot tretje se zapleteta v strastno vezo, kar ti res močno odsvetujem, ker potem boš čisto izgubila glavo. to pa se ti ne sme zgoditi
Z vsem se strinjam. Samo s tem ne da bi ga povabila na kavo. Ker če se je odmaknil, se je z nekim razlogom. Najbolje pozabiti in si ne komplicirati življenja ker tale ni vreden tega, glede na to da se ni niti potrudil da bi jo on povabil na pijačo. Tu mora razum zmagati. Z vsem ostalim se pa strinjam, to ni pravo da bi bilo vredno tvegati
Popay363, 07.11.2023 ob 06:02
hmmm, malo smešno to.., avtorica teme piše.., boli, boli….. jo nekaj, kar se tud dotaknil ni.., fata, pa ne čistilka…, v njeni glavi morgana…
Mogoce tebi, ki to nisi doživel. jaz jo razumem ker je prijateljica imela podobno izkušnjo . Ji pa svetujem da se bori proti temu, da ostane močna in zmaga in ga odmisli. Edino to je pravo.
O čem se bosta pa pogovarjala na kavi, bosta probala ugotovit zakaj ju vleče skupaj? Na to se ne da najti odgovora, včasih sta si dva pač neustavljivo magnetno privlačna in takrat je treba probat bit skupaj, ne zgodi se ti to velikrat v lajfu, ljubezen je najlepša stvar in velik boljša podlaga za resno zvezo kot neko razumsko interesno združenje. Mogoče ne bo ratal, mogoče so okoliščine komplicirane, ampak je vseeno vredno poslušat srce in probat, dve leti metuljčkov in strasti sta več vredni kot 20 dolgočasnih. Kaj pa boš, umiral na obroke v mrtvem zakonu brez ljubezni in seksa?
Amen!