Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znebimo se nutrij

Znebimo se nutrij

Nutrij  se je treba obvezno znebiti. Ogromno število nutrij, ki se nekontrolirano množijo zelo škodi naši naravi in avtohtonim vrstam živali. Delajo tudi škodo na imovini in ogrožajo ljudi, ker so precej agresivne.. Ljubljančani jih imamo poln kufer.

Ljubljančani obožujemo nutrije, nočemo se jih znebiti!

znebimo se goloba…golob in njegova jata delajo vecjo skodo kot nutrije

Nutrija je malo drugačna podgana. Samo stran z njimi. Komur je všeč, naj si jo nese domov . Ne spada v naše kraje in pika.

Znebiti bi se morali tebe tele Julijansko , kaj ti je kriv gospod Golob , če  si ti zabit v glavo , neandertalec nedonošen , če so rekli , da se je treba znebiti nutrij  se bo to tudi zgodilo. Pika amen !!!

Odgovor na objavo uporabnika
Sovražim Janšo !, 24.07.2023 ob 21:13

Znebiti bi se morali tebe tele Julijansko , kaj ti je kriv gospod Golob , če  si ti zabit v glavo , neandertalec nedonošen , če so rekli , da se je treba znebiti nutrij  se bo to tudi zgodilo. Pika amen !!!

lej debil zabiti znebili se bomo jebenega zabitega usranega goloba hehe

Ojoj ,  tebi ni pomoči drekojedec , nisi vreden , da te tazadnja potepuška  kuzla poščije po tvoji goveji telečji glavi. V glavi imaš tak vakuuum , da ni prostora niti za en bacil norih krav. Hvala curcu , pa sem te !!!

Lahko začnemo zbirati podpise. Kontra Tina Gaber – smo proti nutrijam.

Kako enostavna rešitev, v naravo spustiti določeno vrsto živali, potem pa jo v imenu narave pobiti.

Upam da bo obstajala kruta kazen za to!

Jaz vem kako škodijo avtohtonim sortam, toda če je to človeška napaka sprejmimo posledice in živimo z njimi.

Ljudje jih hranijo in se ne bojijo ljudi, celo božat se dajo. Mene je pred dnevi ob Ljubljanici nekaj popraskalo po nogi, ko sem hranil labode, da sem odskočil, potem pa vidim nutrijo, ki je hotela svoj delež kruha.

Mislim, da bi jih bi bilo potrebno omejiti. Človek je s svojimi ravnanju tako porušil eko sistem, da ga je potrebno tudi postaviti v ravnovesje. Lovci v gozdovih to počnejo že stoletja. Seveda premišljeno. Poleg tega je še polno takih tujerodnih živalic, ki se jih ljudje naveličajo, raznih zelvic, kačic…🤔, ki se lažje prilagajajo in tudi izpodrinjajo domače vrste…

Žal je nutrij, veliko preveč, širijo bivališča in izpodkopavajo temelje nabrežja in nekatera popolnoma prepredena z rovi…kar se zna zgoditi…če bo šlo tako naprej…se bo kakšen predel ob Ljubljanci zrušil ob narasli vodi…pol sam Boh pomagi

Če jim damo zeleno luč, bodo Kitajci v Ljubljani to hitro rešili. Skozi kulinariko.

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 24.07.2023 ob 22:27

Ljudje jih hranijo in se ne bojijo ljudi, celo božat se dajo. Mene je pred dnevi ob Ljubljanici nekaj popraskalo po nogi, ko sem hranil labode, da sem odskočil, potem pa vidim nutrijo, ki je hotela svoj delež kruha.

Prosim, ne hrani labodov s kruhom, raje jim nameni kakšen list solate. Enako velja za race, pa tudi nutrije.

Sds bili bolj uspešni, če bi se znebili Janše.

New Report

Close