znižanje najemnine zaradi del na fasadi
pozdravljeni,
zanima me, kot najemnika ali je smotrno nasloviti najemodajalca da mi zniža najemnino v stanovanju ker se izvajajo dela na fasadi. Cez 5 mesecev mi poteče pogodba, in je nimam namena podaljšati ker sem že kupil stanovanje ki se še gradi in bo vseljivo ravno ob izteku najemne pogodbe.
torej zelo je moteč oder po katerem se delavci sprehajajo in moramo imeti cel dan spuščene rolete, veliko veliko je umazanije in se mi zdi da jaz s to fasado nimam nič in če je že tako, naj se mi zniža višina najemnine, saj se je kvaliteta življenja tudi spustila. Sprva sem mislil da bo povsem nemoteče, nato pa ugotovil da mi zjutraj ko spim nekdo hodi tam pri spalnici in seveda gleda notri, enako je v dnevni sobi, kuhinji itd.
vaše mnenje? je upravičeno nižati najemnino ali ne?
Ali je to razlog da ti zviša najemnino?
To gre sedaj na drugo mesto v moj seznam “Kaj vse rečejo najemniki”. Na prvem je še vedno nepremagljiva želja, da najemnik ne plača dveh mesecev najemnine ker gre v tujino.
hihihi, sem prav cakal, kdo in kako bo odgovoril temu modelu.
Pozdravljeni,
Imate verjetno prav. Nasplosno se mi pac zdi, da pokvarjeno blago vrnes ali pa zanj zahtevas nizjo ceno. Samo kaksen evro sem zelel obdrzat, nic drugega. Konec koncev jih 5.000 na leto temu namenim. Smo pa vsi ljudje, in ne morem verjeti kaksna nestrpnost je na forumih. Bogi vsi ljudje ki so v vasi druzbi vsak dan (druzina, sodelavci,…). Grozno, res grozno.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.