Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija znorela bom s tem OUTLOOKom!!!!!!!!!!!

znorela bom s tem OUTLOOKom!!!!!!!!!!!

prosim pomagajte, ker sem že tik na robu živčnega zloma…
torej: ko odprem outlook express in mi sprejme pošto kar 12 ali večkrat (pomeni, da dobim isti mail večkrat (isti prejemnik ista ura), nato mi javi neko napako in se mi kar sam zapre, outlook spet odprem, zadeva se ponovi, spet maili z isto uro in istim datumom…..
KAJ NAJ NAREDIM????????????????????

Najprej poklici svojega ponudnika, ki skrbi za tvoje e-storitve, ce ni kaj narobe z njihove strani…

Jok, nič ni narobe pri ponudniku, temveč pri uporabniku.

Možnosti za težave pa je kar nekaj. Lahko imaš nestabilno ali zelo počasno povezavo, kar pri sprejemanju daljših mailov pogosto povzroča težave.

Lahko je kakšna priponka okužena, kar pri nekaterih virusih prav tako onemogoča praznjenje predala oziroma prejem vseh mailov.

Včasih pomaga odprava napak na disku s programom Scandisk.

Včasih pomaga strnjevanje vseh map v Outlooku.

Če imaš možnost dostopa do svojega poštnega strežnika s spletne strani lahko sama preveriš, kaj se je tam nabralo in eventualno zbrišeš odvečno pošto oz. mail, ki po tvojem mnenju povzroča blokado.

Sporoči, če ti je uspelo rešiti problem.

lp Tajfun

Problem je v Outlooku, ker maile na strežniku pobriše, šele ko je končan prenos vseh sporočil. Se pravi, da če imaš 100 novih sporočil in ti jih sprejme 99 nato pa pade(zaradi kakršnegakoli razloga), potem ti bo ponovno sprejemal vseh 100 sporočil.

Rešitev :
Zamenjaj program za pregledovanje emailov.

:))))))))))))
kako odpravit napako na outlookou potemtakem??????

Mar ti nisem odgovoril??

A tebi javi neko napako in te vrže ven iz Outlooka (povezava na net pa ostane), ali ti pade povezava do tvojega internet ponudnika?

vrže me iz outlooka, povezava ostane (sem na kablu…)…
kakorkoli hvala za pomoč, sem se odločila, da dam cel računalnik v obnovo, pa mi bodo na novo naložili windowse, pol pa menda bo…:))

Bo, dokler bo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close