zob za zob..
..naj vrnem udarec brez milosti ali ne.????
.. po katerem svetopisemskem reku naj se ravnam.. ali po tistem ki pravi..,,ako te nekdo udari po desnem licu,mu nastavi se levo”…… ali morda po tistem… ,,zob za zob”..
…ze nekaj casa razmisljam da vrnem v enaki meri kot sem prejel…. pa me je malo strah da bo vse skupaj najbolj obcutila tretja oseba,to so moji otroci.
..vem da vam bo tezko komentirati,ker pac ne poznate zgodbe v podrobnosti,ali pac…..
..morda bo kdo dejal da je pred vsem,komunikacija… ze ze.. ce se sploh mogoca,ali ce bi bila mogoca,pa zal to ni,kljub vsem mojim poizkusom..
hm teška je ampak,čas bo prinesel svoje.počasi in diplomatski,tam ni potrebno udarcev,dovolj je sam papir,ker papir prenese vse,še sploh ko se gre za tretjo osebo,vem Torni kašn je opčutek,zato ne vrži puško v koruzo še sploh ker de gre za tretjo osebo,ker oni vejo da jih imaš rad.Zato Torni drži se brez strahu.Upanje nikoli ne zamre,ker tisto kar si človek upa more biti trmast,da si doseže to kar si želi.SAMO DIPLOMATSKI!!!!!
Moja notranjost pravi zob za zob…dokler sem vroč.
Potem ponavadi premislim in se niti za drugo lice ne odločim…ampak za najbolj preverjeno in učinkovito preganjanje zlobnih, smotanih in žleht ljudi…klik na gumb IGNORE !!!!!
Ti zagotavljam da ni boljšega strupa zanje…
Vedno sem bila in najbrž je to zares tudi malce v moji naravi, močno strpna, kar se tega področja življenja tiče. In ta strpnost se mi je obrestovala. Danes sem mirna, skalmirana, nikoli mi ni bilo žal časa, ki sem ga posevetila ljudem, ki so me potrobvali in nikoli nisem o partnerju govorila slabega, nisem dovolila sebi, da bi me sprovociral, da bi me spravil na kolena ali v stanje, ko bi delala in počela stvari, ki niso dostojne človeka. Ko sem bila v stanju, da bi vračala milo za drago, sem si dala dan dva časa, se skalmirala in potem pogovorila s hčerjo. Danes imam full mirno vest in razčiščen odnos do vseh vpletenih, do otrok, do očeta otrok in do sebe !!! Potrpi, počakaj, daj si časa, dovoli otrokom sprejeti danes zanje nesprejemljive stvari … bodi to, kar si. Ne nastavljaj lic in ne vračaj zoba za zob, temveč se za hipec odmakni in premisli …. otroka ti bosta nekoč za to zelo hvaležna !!:-)))
čeprav ne takih, kot jih ti opisuješ…
sem enkrat nardila ta prvo…nastavila lice….DOBESEDNO…..
Udaril me je enkrat….sem rekla…daj še enkrat….in jih še enkrat dobila….
tako da……….tega…jaz ne bi več….
Poskusi raje….zob za zob…po moje se bolj splača…
P.S. Veš…mislim, da se ni vedno za držat tistih “svetopisemskih načel”:)
pa srečno!