zobar drugič – babit
Hojla,
pred kratkim je bila odprta tema zobar. Punce ste spraševale, ali je drago za plombo dat 70 EUR. Naj še jaz napišem svoje. Do sedaj smo hodili v zobni center Babit v Trnovem, k privat zobarju (samoplačniško). Nikdar nisem podvomila v to, da ima ekstremne cene. Nazadnje sem za 2 plombi plačala 170 EUR, mož pa nikdar ne da spod 200 eur (za plombo do dve). Cen za plombe nima, ker vedno pravi, da je odvisno od tega, kako je velika…injekcija pa je zastonj.
Prosim vas, če imate izkušnje s tem privat zobarjem (v tem centru sicer dela več zobarjev) prosim za vašo izkušnjo. So res (pre)dragi?
Kakšna alternativa v teh časih recesije (seveda pa mora biti kvaliteten) ni mi pa problem, če se moram vsest v avto in zapeljat v Cerklje ali kam drugam. Lahko tudi na ZM.
Ogromno jih je v centru… nekaj jih ima tudi cenike na svoji strani, da ne boste presenečeni- ta zobozdravnik bo tudi za tiste, ki vas je strah http://www.modrizob.com. Jaz sem imela super izkušnje a sem se žal preselila na primorsko.
Jaz hodim k Babit!
Se strinjam, da je res morda precej zasoljena cena. Vendar bom rekel takole…. Ko ljudje kupujejo avto, jim cena ni pomembna. Pri hrani se tud ne špara niti malo, Za počitnice v Grčiji in ne vem še kje vse okoli je vedno dovolj denarja, za razne znamke oblek tudi radi na veselo ljudje trošijo…. Ko pa gre za zdravje…. Potem ljudje niso pripravljeni dat niti evra razen, če ne ležijo na smrtni postelji.
Sam se dobil pri Babit res zelo dobrega in vrhunskega zobarja. Naj povem da imajo tudi zelo fajn ustne higienike. Če mene prašate, je morda res malce drago, vendar nekaj dajo na svoje stranke in zdravje svojih pacientov. Enkrat na pol leta pa vas telefonsko spomnijo na pregled zob in občutek ni, da si samo številka…. GA NE MENJAM ne glede na ceno!!!
Tudi jaz hodim k Babitu že 4 leta.
Ko sem nujno rabila zobozdravnika, so me edini takoj vzeli.
Najprej sem imela enega zobarja, ki je šel kasneje na svoje in so mi dodelili drugega, ki je delo prejšnjega popolnoma skritiziral. To je vse poflikano in površno.
Super samoreklama, če sem sarkastična.
Cene imajo zasoljene.
Pred kratkim je bila pika na i, ko nisem želela posega zaradi cene in me je dal na zavarovalnico, plačala pa sem 5 € manj od začetne.
Moj zaključek. Jaz grem stran.
Moja preporuka za endodontija na Hrvaškem je v Kalmaru. Poglečte stranicu sami i procjenite. Super zobni doktori!!
Tudi jaz hodim k Babitu in res je, da so cene med višjimi. Potrebno pa se je zavedati da višje cene ponavadi pomenijo tudi boljšo storitev. Tudi če je kvaliteta nekje npr. v Mariboru enaka sam raje namesto da izgubljam čas na poti toliko časa dlje delam v službi in prinesem razliko s tem notri, stane me konec koncev enako imam pa vrhunskega zobarja par minut peš od doma. Moram še pripomniti, tudi pri upoštevanju reklamacije (počil mi je inlay) so brez vprašanja popravili na svoje stroške izredno hitro in se opravičili, to pa sigurno ni ravno praksa drugje po mojih informacijah.
Konec koncev pa je tako, da hodiš kamor želiš, nihče te ne sili k določenem zobozdravniku.