Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobar Ravnihar Mlaka – cene?

Zobar Ravnihar Mlaka – cene?

Sicer vem, da bi lahko tudi tja poklicala in vprašala ampak samo za približno, da vem koliko denarja moram imet s sabo – koliko računa pregled, plombo, čiščenje kamna? Hvala

Vedno, ko se naročim na karkoli že pri privat zobarju, vprašam kolk me bo to stalo. Po telefonu.

Danes sem bila pri njemu, prej sem poklicala in so mi vse cene prijazno razložili po telefonu, tako da kar korajšno vprašaj. Jim to vprašanje ni tuje. Cenik je tudi v čakalnici nalepljen, da si lahko vse prebereš.

Niso ravno poceni, pa tudi strokovni ne kaj preveč. Meni so spulili veliko denarja z ogromno obljubami. Na koncu so bile težave samo še hujše. Res nimam dobrih izkušenj z njimi.

Odgovor na objavo uporabnika
spogledljivka, 07.01.2015 ob 20:44

Niso ravno poceni, pa tudi strokovni ne kaj preveč. Meni so spulili veliko denarja z ogromno obljubami. Na koncu so bile težave samo še hujše. Res nimam dobrih izkušenj z njimi.

Pozdravljeni vsi, ki iščete zobarja kateri bo videl tudi kaj drugega kot finance.

Rajši si ga poiščite drugje.

Iz srca.

Kako šlo še vsi sprijaznili da moramo plačati na kaj kar plačujemo že vsa leta. Zaradi umetno ustvarjenih zamud pa se je ustvarila vzporedna ekonomija in mi smo vsi veseli da lahko za zobarja damo po 10.000 eur, če je sploh zadosti.

Za kozlat.

New Report

Close