Zobni vsadek
Ni implantant, ampak implantat.
Meni so jih vrsto let delali na Stomatološki kliniki v Lj., vendar tega ne delajo več. Nazadnje so mi ga pred pol leta vstavili v zobni ambulanti v Ambulatoriju na Savski cesti v Lj. Tam dela vrhunska kirurginja. Cena je 800 za prvo fazo, 150 za drugo fazo, protetiko mi pa še delajo in ne vem cene.
Med posegom te seveda nič ne boli, bolečine potem so pa odvisne od tega, koliko jih imaš in koliko dodatnega dela rabiš (dograditve kosti, sinus lift), to ti pove kirurg na osnovi CTja. Koliko bo bolelo tebe osebno, ti pa noben ne bo znal povedati, ker vsak to doživlja po svoje. Mene je bolelo presenetljivo malo (sem imela že bolj boleče zobne posege), samo prvi dan sem jemala protibolečinske, potem pa ni bilo hudo. Zelo zadovoljna, Ljubljana, Iskradent.
Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 15.03.2023 ob 23:17
Kakšne pa so cene zobnih vsadkov, če naprimer rabiš le en zob?
@Kokoši: preberi moj prejšnji post. Tam je cena za 1 implantat v Ambulatoriju.
Neboleče 675, 15.03.2023 ob 17:46
Pred kratkim so mi dokončali 2 implantata, brez bolečin, Artident Ljubljana. Sem zelo zadovoljna. Pa me je bilo tako strah, da sem več let odlašala.
Ceno mogoce in ali si potem samo z tem vijakom v kosti ali dajo cez zob..mene bi kap, da mi en sravf iz celjusti gleda..al si narobe predstavljam? Ze 3leta mi manjka predzadnji zob na spodnji celjusti..