Zobobol- kaj pomaga?
Hvala vam.
Spila sem dva lekadola (dojim), ni pomagalo. V razmaku 4 ur. Spirala sem s slano vodo, ni pomagalo. Imam Curasept, sem dobila, ko mi je rastel modrostni zob, ponavadi mi je pomagal tokrat ne. Mažem si s česnom, pomaga ampak še vedno nisem za nikamor. Zdaj sem si namazala s hčerkinimi kapljicami za dlesni in spila en Nalgesin. Zdaj pa ne vem ali mi pomaga tableta ali kapljice
Šnops, ni šans. Ne prenesem vonja kakršnegakoli alkohola, kaj šele, da bi v usta dala. Propolisa nimam, klinček pa bom poskusila, ko začne spet. Mislim, da bi jih morala imeti.
Zobozdravniku pa takoj zjutraj. Po tihem upam, da me do takrat mine in “ne bom imela razloga”, da grem
Hvala za pomoč.
tole zelo pomaga.. jaz dam mletega na mokro vatko pa potem na boleči zob[/quote]
Zanimivo. Še nikoli nisem slišala. Pa mogoče kdo ve zakaj pomaga?[/quote]
Vsebuje eugenol, ki deluje antibakterijsko in hkrati ustavi bolecino.. baje na dougi rok celo pozdravi zob. Ze rimljani naj bi uporablal klincke za zobobol.. vec si loh prebers ce v google upises “clove for toothache” vglavnem meni vedno povsem ustavi bolecino.
Zanimivo. Še nikoli nisem slišala. Pa mogoče kdo ve zakaj pomaga?[/quote]
Vsebuje eugenol, ki deluje antibakterijsko in hkrati ustavi bolecino.. baje na dougi rok celo pozdravi zob. Ze rimljani naj bi uporablal klincke za zobobol.. vec si loh prebers ce v google upises “clove for toothache” vglavnem meni vedno povsem ustavi bolecino.[/quote]
ooo, hvala;)