zobozdr.: koliko stane zob prevlečen z luskami
Razmišljam, da bi si odkrhnjen zob dala prevleči z luskami – tehnologijo, ki je postala dostopna in skoraj vsakdanja. Ker zobozdravnik po telefonu ne daje informacij me zanima, če im akdo od vas izkušnje s tem in kako se to obnese (vem da zob naprej malo pobrusijo, da se luska dobro prime).
Zanima me predvsem cena takega posega. Hvala.
Poglej, sama imela skoraj enak problem. Sem se vse pozanimala, vse mi je bilo o.k. in sem šla v stvar. Lusko sem si hotela dati na eno enko, nakar me je zobar prepričal, da bi bilo zaradi estetskega videza bolje, da dam luske na obe enki. NAPAKA!!!! Uničila sem zdrav zob, ena luska je fiksirana krivo, tako, da izgleda, da imam postrani zob, čeprav sem imela popolnoma ravnega. Zaupala sem zobarju, kako ne bi mogla bolj napačnega izbrati. same težave od takrat…
Sama luska ni bila tako draga, 250€, naprimer BK-studio ima po 500€ za eno.
Svetujem ti, da se zelo pozanimaš kam greš, kdo ti bo delal. Mora pa biti ESTETSKI ZOBOZDRAVNIK, namreč moj ni bil.
Če ti vse lepo naredijo, pravilno, težav ne boš imela in ni vidnih razlik med tvojim zobom in zobom prekritim z lusko. POnavljam pa še enkrat….pozanimaj se h komu greš.
Srečno!
Zelo dober zobozdravnik in velik estet je dr. Marko Miljavec
Ravno včeraj sem brala o zobozdravniku hollywoodskih zvezd, ki da za beljenje računa 500 dolarjev……..pri nas pa sem pri enem “no name” zobozdravniku v čakalnici videla ceno beljenja: 600 EUR………
e pa ti vidi, če se v studiu zgoraj omenjenega računa celi familiji Osbourn, L. Lohan, B. Spears……….tle bom pa jaz neka špela špelar dala isto ceno?????? noro, res!