Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravnik LJ -Kranj danes

Zobozdravnik LJ -Kranj danes

Vem da je dezurni na Metelkovi od 8 do 13 ure.  Ali imajo tudi rtg tam?. Boli me tako svinjsko v celjusti- seka zgoraj in spodaj in v glavo, v vrat, za uho, v uho…noben zob pa ne reagira na mrzlo in na na “udarce” ko potolcem po njemu in zato ne morem rect tale je. Valda ne odpirajo na slepo takole?…tablet ne prime 1h sem spala ponoci….. kaj pa Kranj? Kam it da pravilno, vsaj pravi zob odprejo al karkol je za naredit?

Maribor

Dežurna zdaj deluje samo še med delavniki. Še en “čudovit” ukrep za kvaliteto našega zdravstva. Bil sem na tvojem mestu in vem, kako grozno je to. Upam, da ti uspe koga najti ampak mislim, da so dežurne med vikendi popolnoma zaprli.

Bere se, kot da te mučijo sinusi, ne zob. Vzemi kaj močnega proti bolečinam.

Pri meni je bilo tako, ko so se vnele čeljustne vezi… po navadi na eni strani… prime samo ketonal…

Na daljši rok pa pomagajo vaje, ki mi jih je zobarica svetovala.

Z jezikom greš po nebu, kar se da daleč nazaj proti grlu in tam malo zadržiš in narediš nekaj ponovitev večkrat na dan… meni je pomagalo

Ce bo kdo v teh dneh v podbni situaciji….ce se na javijo na telefon pojdite osebno tja, imate dokazljivo, da se niso javljal na telefon. Ponavadi brez klica ne uletim nikamor, danes sem, je bilo hudo. Takoj sem sla na stol. 9.15 sem prisla 9.40 odsla. Injekcija, odpiranje….zdravljenje pa v pon nadaljuje izbrana zobozdravnica.

New Report

Close