Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravnik – Maribor

Zobozdravnik – Maribor

Preselila sem se in iščem zobozdravnika v Mariboru ali okolici. Prijaznega, strokovnega.
Mi lahko koga priporočite? Hvala.

Marijan Mlaker, Trg Borisa Kidriča!

točno!

kolk je star?

starejši, tam nekje proti 60 leze, je pa legenda!

Kaj to pomeni da je legenda. V kakšnem smislu.

A mogoče pozna kdo katerega dobrega zobozdravnika, ki dela v zdravstvenem domu Mb na Ulici Kneza Koclja?

Sanja Slade, Studenci
Prijazna do onemoglosti, potrpežljiva, “materinska” … z mojimi zobmi je vse ok, vedno je vse opravila tako, da je bilo vredu. O strokovnosti težko sodim, ker sem laik na tem področju. Glede na to, da doživljam pri zdravnikih skoraj prave napade panike, ne grem k nikomur drugemu – pa če se preselim v Koper ;))

zanima me če kdo pozna kakšnega mlajšega v mb, ker sem zdaj hodila h nekemu starejšemu, v drugem kraju, ki je sicer ok zobar, je pa malo za časom, mladi le imajo drugačne pristope in nove metode..recimo ta stari je bil absolutno priti belim zalivkam, samo črne in nič druga ne bi on noter dajal..in bi rada šla h kakšnemu mlajšemu, ok nekje srednja leta no, takega ravno s faksa tudi ne…

Pavlin Martin – privat s koncesijo. Na Turnerjevi. Med 30 in 40. 😉

Zobek d.o.o. čisto blizu novega Mercator centra. Imajo svojo spletno stran.
Dr. Urška Šitum Rečnik – jemlje pa otroke in odrasle. Je sama mama 3 malih otrok in se super razume z njimi.

Alfa-Dental na pobrežju, parkirni prostor okrog in okrog stabe.

zakon so. mislim da delajo 3zdravniki in 3asistentke. priporočam. vzeli so mi strah.

Sploh ni tak prijazna.Polna je sebe kot da leti.Mislim na mlajšu zobozdravnicu.Z njom ni mogoče imati stik pacijent-zdravnik.Nič se je ne more vprašati ali dobiti kakršno mnjenje glede zoba.Samo deli datume.Ne bom je priporaočala.In ja z si tudi iščem prijaznog in strokovnog zobozdravnika.

Sploh ni tak prijazna.Polna je sebe kot da leti.Mislim na mlajšu zobozdravnicu.Z njom ni mogoče imati stik pacijent-zdravnik.Nič se je ne more vprašati ali dobiti kakršno mnjenje glede zoba.Samo deli datume.Ne bom je priporaočala.In ja z si tudi iščem prijaznog in strokovnog zobozdravnika.

Sigurno je ena najbolj prijaznih, predvsem pa strokovnih zobozdravnikov v Mariboru dr.Ajdnikova.
Malo poguglaj.

ajdnikova špara pri materialu. dela slabe bele zalivke. sem imel težave zaradi tega- vnetje živca.

No kar se mene tiče je Ajdnikova Zakon, hud zakon!!! Meni je vse rešila, vsi drugi so hoteli že puliti, samo njej se lahko zahvalim, da še imam svoje zobe.

Vsi drugi? Kdo so to “vsi drugi”? Ne verjamem, da si bila pri vseh 😛

Izkušnja z Zobek d.o.o. (samoplačniško): aroganca, da ne rečem nesramnost… nočejo dati uradne ponudbe za popravilo zob, ker da se vse vidi sproti.

Izkušnja Alfa Dental (samoplačniško): profesionalen odnos, prijazni, jasni, vse povedo vnaprej kaj predlagajo in koliko bi stalo. Dobiš ponudbo črno na belem in predlog posameznih faz dela, časovni okvir.

Priporočam, vam g. Marjana Mlaker (Kidričeva ulica). Najboljši zobozdravnik, kar sem ji imel. Meni je zdrl že dva modrostna zoba, drugi dan sem bil v službi. Jaz se vozim tja s Koroške.

je pa tudi brez odnosa do ljudi in nežnost ji je tudi tuja, dokler plačuješ je prijazna, potem pa v trenutku mesar. Prav tako vsako stvar dela brez računa in cene se zelo spreminjajo.

glede Zobek d.o.o. se popolnoma strinjam, prav tako zobe popravlja napol od zadaj ko se ne vidi kar pusti karies, aroganca na vrhuncu, čistoča pod nivojem. Otroci laufajo okoli med tem ko ona tebi po ustih dela. Katastrofa.

Jaz ima iste izkušnje z zobek-om. Ženska groba da bog pomagaj, s sestro se ful menita vmes ko ti dela, da sploh ne veš, če je kaj pozorna, in ja, tudi otroke je šla vmes pomerkat.

Zdravo, v Mariboru je veliko zobozdravnikov, sam sem imel enak problem, predlagam da si preberete https://www.zobozdravniki.net/zobozdravnik-maribor na tej speltni strani je veliko informacij in predlogov kako dobiti dobrega zobozdravnika.

no super, zdaj je pa še tale začel vlačit prastare teme na vrh.
komaj smo čakali na te bistroume…

New Report

Close