Zobozdravnik – Maribor
Sanja Slade, Studenci
Prijazna do onemoglosti, potrpežljiva, “materinska” … z mojimi zobmi je vse ok, vedno je vse opravila tako, da je bilo vredu. O strokovnosti težko sodim, ker sem laik na tem področju. Glede na to, da doživljam pri zdravnikih skoraj prave napade panike, ne grem k nikomur drugemu – pa če se preselim v Koper ;))
zanima me če kdo pozna kakšnega mlajšega v mb, ker sem zdaj hodila h nekemu starejšemu, v drugem kraju, ki je sicer ok zobar, je pa malo za časom, mladi le imajo drugačne pristope in nove metode..recimo ta stari je bil absolutno priti belim zalivkam, samo črne in nič druga ne bi on noter dajal..in bi rada šla h kakšnemu mlajšemu, ok nekje srednja leta no, takega ravno s faksa tudi ne…
Izkušnja z Zobek d.o.o. (samoplačniško): aroganca, da ne rečem nesramnost… nočejo dati uradne ponudbe za popravilo zob, ker da se vse vidi sproti.
Izkušnja Alfa Dental (samoplačniško): profesionalen odnos, prijazni, jasni, vse povedo vnaprej kaj predlagajo in koliko bi stalo. Dobiš ponudbo črno na belem in predlog posameznih faz dela, časovni okvir.
Zdravo, v Mariboru je veliko zobozdravnikov, sam sem imel enak problem, predlagam da si preberete https://www.zobozdravniki.net/zobozdravnik-maribor na tej speltni strani je veliko informacij in predlogov kako dobiti dobrega zobozdravnika.