Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravnik za odrasle – prosim, nujno!

Zobozdravnik za odrasle – prosim, nujno!

Prosim pripoočajte mi dobrega zobozdravnika za odrasle, po možnosti v Ljubljani!
Ni nujno, da ima koncesijo, lahko je samoplačniško. Važno je, da si vzame dovolj časa in je natančen, pa seveda, da ni ravno grob.
Res najlepša hvala!

Moj je vse to kar si napisala,samo ni v lj,pa ni na koncesijo.lp

Dr. Sanja Lucija Pečnik – zasebnica na koncesijo. Pri njej dela še dr. Borut Lunder. Odlična sta. Delata nasprot Amzs za Bežigradom. Poguglaj za št, je ne vem na pamet.

Jaz sem končno našla takega, kot opisuješ. To je dr. Marko Miljavec.

Dr. Tofant. V Šiški.

dr. Sanja Lucija Pečnik,zasebnica s koncesijo

Tofanta ne izbirajte niti slučajno, je nevaren za zobe. S svojim neznanjem naredi veliko škode. Mojemu očetu je uničil vse zobe v zgornji čeljusti. Nato je pa še nesramen, ignorantski.

Glede Sanje Lucije Pečnik… Na prvi pogled izjemo prijetna. Ko pa se začnejo komplikacije, pa je arogantna in si ne pusti “soliti pameti”. Rezultat? 4 prezrti gronolomi (ker slikanje po njenem ni potrebno…), plombe kar čez karies. Sem šla po drugo mnenje k Babit zobozdravnikom, se je zdravnica kar za glavo prijela! Ko sem povedala kdo je odgovoren za moje stanje zob, se sploh ni čudila. Menda so bile pri njej prezrte še mnogo hujše stvari! Ko sem se želela o tem pogovoriti s sestro pri Luciji, je zahtevala račune, ki jih nikoli nisem dobila! In še to, vsakič so mi dali v podpis nek obrazec, ki ga je pokrivala z drugim papirjem, zato še danes ne vem, kaj sem sploh podpisala. Že drugi leto zdravim škodo, da o zneskih ne govorim.

Odgovor na objavo uporabnika
Prosim&hvala, 11.10.2009 ob 22:08

Prosim pripoočajte mi dobrega zobozdravnika za odrasle, po možnosti v Ljubljani!
Ni nujno, da ima koncesijo, lahko je samoplačniško. Važno je, da si vzame dovolj časa in je natančen, pa seveda, da ni ravno grob.
Res najlepša hvala!

http://www.zobozdravstvo-kukar.com/”

Par prijateljev hodi, ne morejo prehvaliti. Je pa res, da je potrebno pripraviti €… Jaz imam zaenkrat na srečo še takšnega s koncesijo.

Pozdravljeni!

Žal je vse to res. Obrazci, za katere ti ne pokažejo kaj podpisuješ, nobenega računa, tudi če ga zahtevaš…

Dr. Sanja Lucija Pečnik je VRHUNSKA ZOBOZDRAVNICA.

Hahaa vrhunska?? Vse je samo, ne vrhunska. Njen mož v sosednji ordinaciji pa navaden prevarant. Zaradi njih sem ob dva zoba, da o zapravljenem denarju, ki sem ga porabila za sanacijo škode, ki sta mi jo naredila niti ne govorim in o bolečinah, ki sem jih preživela…

Dr.Sanja Lucija Pečnik od 1.1.2025 nima več koncesije.

Tudi moja zobarka je fuul  prijazna.  SEM PLAČALA VSE v začetku …. cez par 1000 €!

Sem dobila začasni  mostiček………mi reče sestra to bo pa 240 € doplačila.  (ITAK SE PA NE VE,  kakšen material ti dsobiš) .Ko pridem naslednjič in vse poštimamo,  mi reče – 400!!!  Kak te, če ste mi rekli 240??!!

In ona mirno ‘aja, pol pa 240’!!!! Pogoltnem slino cmok v grlu in odpeketam!

IN zdaj———- ko si spet nekaj popravljam po več kot 10 letih…… v zgornji in  spodnji protezi…….doplačilo za vsako 200 €!!!

PRIDEM prejšnji teden…. kao nimam pogojev in moram plačat 800 €!!!

A SE KDO SPOZNA NA TO, NA MATERIAL?   Je pa zobarca, v kateri so na moji kartoteki ‘kr eni recepti pa usluge..’, ki jih niseem nikoli koristila!!  Ima novo ordinacijo, bajto, vikend…. ni da ni!!!!

Se ji pa ne smem zamerit, dokler mi hara po zobeh!!

Zobozdravstvo Zupančič, vrhunski zobozdravnik.

Jaz rad grem v Škofjo Loko k Osovnikarju. Nekajkrat je Matic delal (implantat), zdaj pa druge zobozdravnice ampak men se zdijo vredu. Če se da rešit zob, se bojo potrudili, ampak pri meni je bil pa razklan pregloboko.

New Report

Close