Zobozdravnik
Mi lahko kdo svetuje kakšnega dobrega – ne pregrobega – zabozdravnika na območju Ljubljane. Pa po možnosti takega, ki bi še jemal paciente.
Hvala.
Ja,tudi jaz bi ga potrebovala in sicer takega,ki ne bi “bolel”-sem namreč velik zajec kar se tega tiče.Sicer sem že slišala za dr Jamška v Murglah,je baje super,nič ne boli,samo malo mi je predrag.Bi bila vesela,če nama kdo priporoči še koga drugega. LP melani
Samir Naber, ordinacijo ima sedaj na Zaloški 61
bil je moj zobozdravnik pred par leti (okoli let 1998-1999), ko je imel ordinacijo še na drugi lokaciji, pa takrat ni imel pretiranih cen.
sem zelo strahopetna kar se zobozdravnikov tiče, Naber pa je – po moji izkušnji – maximalno dober zobozdravnik, zelo pozorno in lepo počasi dela, in bolečin praktično nisem čutila – zalivk pa od tedaj še ni bilo treba menjati. sedaj imam drugega zobozdravnika, ki je tudi zelo ok, vendar je na drugem koncu Slovenije, ker sem se preselila iz Lj..
priporočam!
Dr. Dušan Brajovič v Šiški. Nikoli ne komplicira, če te je strah, ti da inekcijo brez problema. Lepo in kvalitetno naredi.
Jaz hodim k Tatjani Čufer v Kosezah.
Ker sva se na začetku domenili za injkecije, mi sploh ni treba več reči, pa vse se da zmeniti in dogovoriti (kakšen vrste plombe, zakaj, kako, kdaj)…
Ima pa kar gnečo.
Gospa dr.Tatjana Čufer je odlična zobozdravnica! Jaz sem tudi njena pacientka in sem zelo zadovoljna!***
Forum je zaprt za komentiranje.