Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravnika – Martinović Mirko in Plut Boštjan – ZD Metlika

Zobozdravnika – Martinović Mirko in Plut Boštjan – ZD Metlika

Prosim za nasvet – kateri zobozdravnik je boljši + zakaj? Rada bi namreč menjala trenutnega osebnega zobozdravnika, ker z njim nisem zadovoljna. Dobila sem informacije o zobozdravniku Martinoviću in Plutu iz ZD Metlika, vendar nasprotujoče si. Sedaj pa se ne vem pravilno odločiti. Prosim tiste, ki imate izkušnje z omenjenima zobozdravnikoma, da podate svoje mnenje. Že v naprej hvala.

Imam dr. Martinovića in je res za pohvalit. Nežen pri delu, strokoven, ve povedat- razložit stvari….res je zakon…vendar ne vem če še sprejema paciente.

Dr. Plut vsa moja žlahta, je pri njemu (mama, sestra, brat, ate) in noben nima nič proti njemu…nekateri so mu zamerili, ker je hotel naredit red, ko je prišel za zobozdravnika, kar pa je tudi bilo potrebno.

Imata pa oba zdravnika kar dolge čakalne dobe, ker so dobili zapuščino prejšnih zdravnikov… upam da v mojo trešči strela…res ji hvala za vse plombe ki jih je “strokovno”naredila v mojih ustih.

Lepa hvala za mnenje. Naročena sem pri dr. Plutu, vendar pa sem sedaj slišala od ene mlade dekline, da ni strokoven. Po drugi strani mi ga je priporočila moja prijateljica, ki pa je z njim res zadovoljna. Trenutno sem sama pacientka ene zobozdravnice v Črnomlju, vendar nisem zadovoljna, ker se mi zdi, da sama nekak ne vidi, kaj mi je treba porihtat po zobovju in ji moram jaz vse s prstom pokazat.

Moja sestra ima ful probleme z zobmi in ji je on “vse zbrusil in zamenjal” kar ni tako mali poseg pa ga je pohvalila. Mama je tudi zadovoljna z njim.

Brat je tudi bil pri njemu, ker ga je bolel zob in ga je on poslikal in se je potem na podlagi slike odločil za nadaljnje zdravljenje …da ti ne izpuli zoba za brez veze.

Kr pogumno k njemu.

jaz sem imela pluta in sem vedno bila zadovoljna a žal je šel privat in jaz ostala brez zobarja ….sedaj je teško dobit zobarja,saj so vsi zasedeni ali pa niso tako dobri:(.

Dr martinovič je eden boljših v tej stroki.

New Report

Close