Najdi forum

Splash Forum Koronavirus zobozdravniki brez koncesije, kdo jih bo ustavil

zobozdravniki brez koncesije, kdo jih bo ustavil

Zobozdravniki s koncesijo od ponedeljka ne delajo več. Kdo bo ustavil pa privat zobodravnike, ker nemoteno delajo, ogrožajo paciente, sebe in osebje. Teh je kar veliko.

Niso samo zobozdravniki, so še kozmetičarke, frizerji itd. celo pisejo, da imajo vse pod kontrolo in da delajo normalno in vabijo stranke na storitve. Kaj je tem ljudem?

Višek viškov pa je en privat estetski kirurg, ki vabi na operacijo dojk, čes da to izkoristijo v pandemiji, ker jim potem za op. ni treba jemati dopusta. To je za prijavit na Zdravnisko zbornico pa da ostane brez licence.

Čudno da se vam ne smilijo trgovke v živilskih trgovinah.
Te so resnično na udaru za VSE bolezni – da ne govorim za kakšno plačo!

Nehajte dihat za 14 dni bo še največ koristi!

Kontakt zobozdravnika, ustnega higienika je bistveno bližji pacientu kot ga ima trgovka.

Moj zobozdravnik ustna medicina – ne dela! Tole smo dobili na mail…

Spoštovani;

trenutna situacija je dosegla novo raven. Tako smo vsi zobozdravniki dolžni po odredbi Ministrstva za Zdravje zapreti vse zobozdravstvene ordinacije v Sloveniji.

O razpletu dogodkov vas bomo seveda obveščali, za sedaj pa tudi mi ponavljamo, da tudi vi resno pristopite k omejevanju širjenja okužbe.

Higiena rok in pravilna uporaba rok je na prvem mestu. Socialne stike omejite na minimum, kar pomeni, da druženja odpadejo. Odpadejo!!

Razumemo, da bo to postal izziv po nekaj dnevih, preživetih v osami.

A vsaj 14 dni se moramo držati pravil, ki presegajo definicijo udobja.

Ostanite zdravi in imejte se radi.

Klinika Ustna Medicina

Ustavili jih bomo mi, tako da ne bomo hodili k njim. Tako preprosto je.

Moj tudi ne, niti otroška. Oba privat.

Moj privat zobozdravnik v LJ je zaprl kompletno zgradbo konec petka.

Tako da niso vsi odprti. Pametni tudi gledajo na svoje kadre.

če je zobar neodgovoren – si pa ti kot pacient lahko odgovoren in odpoveš prihod! prisiliti te ne more, da prideš. Enako velja za vse lokale – so odprti ja, ampak nihče te ne sili, da greš tja. ostanite doma!

New Report

Close