Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravstvena ambulanta Dimitrij Križman – Zaloška 159

Zobozdravstvena ambulanta Dimitrij Križman – Zaloška 159

Meni in mami so popolnoma POKVARILI usta!!!!!!! VSE zobe na novo pri pravem zobozdravniku moramo sedaj. Smo tozili a kaj ko se nam je ze sedaj smejal da itak ne bomo nic dosegli!!!! SRAMOTA!!!!!!!!

Hejla!

Res? Lahko kaj več o tem? Kaj točno je narobe …hodim tja in sem zaenkrat zadovoljna, me pa skrbi, ko sem tole prebrala, drugih info o njegovem delu pa ne najdem. Zdijo se mi prijazni in dostopni, o kakovosti pa težko sodim.

V to ambulanto hodim že od samega

odprtja in lahko izrečem samo pohvale,

tako glede strokovne obravnave kot tudi

korektnega, prijaznega odnosa.

Zanimivo, da imajo ljudje o njem povsem različna mnenja, le najboljša ali najslabša, ničesar vmesnega. Morda je za koga dober zobar, če pa človek ni dober, ni vredno nič. Na družbenih omrežjih se vtakne v posameznika (sama sem imela že drugič takšno izkušnjo, zato je sedaj trajno blokiran), se začne posmehovati z njega, nato žaliti. Kot sem videla, gre za stalno prakso, to mu očitno prinaša zadovoljstvo, potem se bolje počuti. Če bi isti ljudje bili njegove stranke in mu prinašali denar, bi bil ves slinast. Takšnih ljudi ni mogoče spoštovati, in ker je dobrih zobozdravnikov precej, je lažje narediti ovinek okrog njega in izbrati takšnega, ki si bolj zasluži naš denar, in je brez hinavščine resnično korekten in strokoven.

Slovenski zobozdravniki, so v rangu tetjega sveta, tisti redki, ki kaj znajo, pa pri delu, na koncesijo,  namerno delajo probleme, z namenom plenjenja. Zobe sem uredil v nulo, v Banjaluki, in ne mislim, več obiskovati vzvišenih slovenskih  zobozdravnikov! Pametnemu popolnoma dovolj!

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 02.06.2023 ob 14:26

Slovenski zobozdravniki, so v rangu tetjega sveta, tisti redki, ki kaj znajo, pa pri delu, na koncesijo,  namerno delajo probleme, z namenom plenjenja. Zobe sem uredil v nulo, v Banjaluki, in ne mislim, več obiskovati vzvišenih slovenskih  zobozdravnikov! Pametnemu popolnoma dovolj!

Tudi jaz sem to spoznala. Zobarca mi je namerno uničevala zobe, da bi dolgoročno čim več kasirala.

Zdaj hodim na Reko. Takoj reagirajo in sanirajo.  Vrhunski so.

Očitno so njihove fakultete boljše!

bom pa še jaz dodal svoje mnenje. Pred leti mi je pulil zob sedmico spodaj nabijal je kako bo to on naredi brez problema pulil mi ga je 1 uro! seveda samo polovico nakar naredi rentgen in vidi, da sem imel korenine globoko zakrivljene. Žal sem potem moral iti k oralnemu kirurgu kjer mi ga je dokončno odstranil. Po odstranjenem zobu sem šel delat plombo. Seveda sem rekel, da ne želim inekcije proti bolečini vendar mi jo je vseeno dal. Spet je plombiral 1 uro! 80€ je bila takrat plomba. Križman ima res ošaben odnos do pacienta in se nosi kot en pav zato sem ga skenslu. Seveda zdaj pa hodim k drugemu zobozdravniku kateri ima 60€ plombo in naredi hitro in brez problema. Torej Križman če bereš pogrezni se v zemljo in spusti svojo ošabnost!!!!

Pozdravljena,

Se popolnoma stinjam z vami. Dr. Dimitrij Križman je živ poraz in daleč od dobrega zobozdravnika. Tja sem šla po priporočilu prijateljice, ker sem iskala novega zobozdravnika. Moj je šel žal v pokoj. Že na prvem pregledu je bil aroganten, spraševal me je kje imam moža. Pa me sploh ne pozna. Po pregledu zob se je začel smejat češ, da zaradi pitja gaziranih pijač nimam več na zobeh sklenine, ker so moji zobje rahlo rumeni. K njemu sem šla na kontrolni pregled. Povedala sem mu, da me rahlo boli zob – zgoraj šestica. Rekel je, da je potrebno zamenjati plombo. Ko je začel vrtati mi je vrtal štirico ( zdrav zob) in ne zob kateremu je dejansko bilo potrebno zamenjati plombo. Sestra ga je potiho nato opozorila vendar je začel z izgovori, da se ne vidi kateri zob ima karies kateri ne. Ko sem mu rekla kaj počne in da to ni pravi zob se je samo smejal kot kaj mu pa lahko naredim. Da imam tako uničene zobe da je vseeno. Zdravi zob mi je tako grdo zaplombiral, da je bila živa groza. NIKOLI VEČ in enako svetujem tudi ostalim, če želite imeti svoje zobe, ko boste starejši. Šla sem po drugo mnenje k drugem zobozdravniku, ki mi najprej naredil ortopan. Rekel mi je, da je že imel kar nekaj pacientov z slabimi izkušnjami z dr. Križmanom. Skratka moji zobje imajo sklenino, na zdravem zobu, ki ga je dr. Križman šel vrtat mi je moral narediti novo plombo, ker znotraj zoba plomba sploh ni bila strnjena. Skratka tam me ne vidijo več.  Enako je naredila tudi moja mami saj je bila njegova pacientka in ko je bila pri njem na zadnjem pregledu, ki je zafrknil zdrav zob.

New Report

Close