Žogica – set za francosko manikuro
V ŽČ si pisala o setu za francosko manikuro….
Žogica, a prav tako zadevo s šablonami, lajkci, štampiljko,… (kot je na sliki iz Neckermanna) si kupila v DM?
Ker sem bila včeraj v enem pa za kaj taskega še niso slišali…bom še kje povprašala.
A je možno da si kupila v kakšni drugi specializirani drogeriji?
Tudi pikapokaa je bila v eni DM (drugi kot jaz) pa kakšnega podobnega seta niso imeli…
Hvala.
Setu se uradno rece SET ZA FRANCOSKO MANIKURO. Zadeva je rdece barve. Plasticna skatlica. Proizvajalec je Kiss.
Noter je bel lak, rozkast lak in prozoren lak.
Pa bele nalepke za delanje ravnih crt.
In okrasne nalepke.
To prodajajo v DM brez dvoma.
Tisto prvo skatlo, o kateri si sprasevala … Za tisto prvo sem ti rekla, da jo je popoln nesmisel kupovati. Ker so v njej stvari, ki jih ne bos nikoli potrebovala. Kar ti je potrdilo se eno dekle.
DM Kissov set za francosko manikuro ime. Ce drugje ne, ga imajo v Siski. Poglej pri lakih.
Za to rec sem ti rekla, da je brez veze …
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2191385
To rec pa imam, ampak od Kissa …
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2175735
In imam vedno francosko manikirane nohte. Ko nimam divje rdece barve.
Skratka, set za francosko manikuro ti priporocam. S tistim prvim pa ne bos imela kaj delati. Ker tudi kozmeticarke ne uporabljajo vseh tistih spravic.
Hvala.
Kljub vsemu očitno ti nimaš seta kot je ta na drugi sliki (tista prva škatla me sploh ne zanima).
Ker v tem setu so 3 kovinske šablone, štampiljka, strgalo, aceton, 3 laki…poznam te stvari in v dotično tem primeru gre za STAMPING (na motiv ki je na šabloni naneseš željeno barvo laka, odvečen lak odstrgaš s strgalom, nato s štampiljko preneseš odtis na noht).
Mislim da je tudi tista ki je to temo načela, iskala točno to kar je na sliki – stamping. V DM za kaj takega še niso slišali (imajo pa tiste listke za ravno črto delat pri fracoski pakirane z laki).
Ker sem upala da ti kljub vsemu pišeš o stampingu, sem te še enkrat vprašala – ker možno bi bilo tudi da si kupila v kakšni drugi drogeriji in da jaz to zadevo s tvojo pomočjo še vedno najdem…:-)))
Lp
Jaz sem jasno napisala, na tistem in na tem forumu, da imam set za francosko manikuro. O drugem ne vem nic. In imam se en kup stampiljk.. Razlicnih vzorcev, izjemno lepih. Tudi od Kissa. In tudi kupljeno pri DM. O tem stampingu pa ne vem nic. Sprasevali ste o setu za francosko manikuro.
Francoska manikura niso stampiljke. Cetudi jih zraven dobis. Bistvo francoske manikure je, da je noht videti nekako tako …
http://www.bbc.co.uk/slink/images/255×143/hb/manicure.jpg
Kar pa se samih setov tice, vsi imajo noter podobne stvari …
http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/320093/320093_l.jpg
http://www.rubber-ducky.com/media/Barielle_FrenchManicureKit.jpg
1. ne vem zakaj tak ton, sem se čist lepo pogovarjala oz. spraševala….
2. jaz sem tisto temo le prebrala in šla v DM, do danes te nisem nič spraševala
3. VEM kaj je francoska manikura, kako izgleda, še najmanj rabim slikce da mi bo kao jasno kaj je francoska manikura
4. izgled francoske manikure lahko dosežemo na več načinov:
– lahko s preprostim potegom čopiča od laka tako da krivuljo rišemo sami
– lahko predhodno nalepimo listke in nato nanos laka na konico
– lahko belo konico (ki je ključna za izgled francoske) ODTISNEMO S ŠTAMPILJKO!! Kako se dela francoska manikura s ŠTAMPILJKAMI se zelo lepo vidi na tistem drugem linku če povečaš drugo sliko! To je bilo v tej temi vprašanje, navadnih setov je povsod dosti (listki, laki)
5. seti ki imajo šablone, štampiljke in strgala (temu se reče STAMPING) običajno stanejo min cca 40 eurov, zato sem ti pa danes postavila še enkrat vprašanje, ker sem upala da mogoče kaj takega za manj denarja pač je… ti se pa počutiš napadeno – res ne vem zakaj.
Ti sama praviš da ima vsak pravico povedat svoje mnenje in da to ne pomeni napada na nekoga – jaz sem samo povedala da če tisti set ki si ga kupila ni tak kot je na sliki (linku) da potem ti takega nimaš.
Oprosti, ce je ton zvenel jezno. Sploh nisem jezna in nisem se imela namena zadirati. Jaz sem samo hotela povedati, da sem mislila, da me sprasujejo o francoski manikuri. Zato sem o tem tudi pisala. Ker o tisti drugi reci resnicno ne vem nicesar. In mislila sem, ker nisem dobro pogledala, da odgovarjam istemu dekletu kot sinoci. Slike niso bile nalepljene z namenom zaliti, ampak razcistiti, kaj je tisto, kar imam jaz.
Skratka, oprosti, ce je izpadlo, da sem bila groba. Ni bil moj namen.
Ah, sej ne, a veš, jaz sem samo upala da si zadevo kot je na sliki kupila mogoče kje drugje ne pa v DM….
Gre za bolj nov način izdelave francoske – vsaj pri nas, jaz sem tak set kupila pred leti v tujini in do danes ga v slo trgovinah še nisem videla, zato sem bila full zainteresirana …
No, vem zdaj vsaj za Neckermanna.
Lp
Jaz ponavadi pri teh stvareh bolj skepticna. Seveda reklamirajo, da bo tako kot bi naredila kozemticarka, pa ponavadi ni. In ta Kissov set sem kupila zato, ker je bil 8 evrov. In sem si mislila, cetudi vse skupaj ne bom znala lepo narediti, imam tri kvalitetne lake. Seveda, ce si ti to ze imela in ves, da znas narediti, potem se ti splaca kupiti. Kar tako na blef pa jaz ne bi dala 45 evrov. Sicer pa, ce bos narocala pri Nekermanu. Na tem forumu se je ena pritozevala, da je kupila nek set, pa ne za nohte, nekaj drugega je bilo … Neka sencila, v podobni skatli. Pa je dobila vse razbito. Tako da ti priporocam, da odpres in pregledas posiljko, preden das postarju denar.
Ce bom videla kaj taksnega, kot ti opisujes, bom seveda napisala. Ker kmalu bom morala po parfume in bom gotovo sla v nekaj drogerij.
Meni so pa ravno rozice najlepse.
Tisti drugi … Jaz imam precej istih vzorcev, ampak ne stampiljk. Nalepk. Pa sem kar zadovoljna. Ker izbire je res precej in sem zlahka nasla sebi vsecne.
Ce pravis, da se pri stampingu ne da kiksnit, bom tudi jaz poskusila, ce zadevo kje najdem. Ne bi je pa narocala pri Nekermanu. Potem raje pogledam, ali se na Amazonu kaj podobnega dobi.
Najbolj simpl je v Slo – pri NIves nails:
trenutno izgleda na spletna stran ne dela, je pa tule vizitka:
A opozarjam, je dragaaaaa.
Pejd na Amazon, e-bay,….. išči stamping, dobiš ven čuda. Pri tole še ni glih poznano.
primerjaj cene z Nives pa boš videla….
Primer cen na Madžarskem:
pa drugje:
Dela se pa res fantastične stvari!
Žogica, ful si vzameš cajt, pa da se še jest mal pridružim. Vsak dan na tem forumu zvem 1001 stvar, za katero prej še slišala nisem. Ko sem že večkrat videla ženske s super vzorčki na nohtih, sem vedno mislila, da so jih uredili v salonih, zdaj pa zvem, da se to lahko napravi doma. No, da preidem k vprašanju – kaj torej dobiš v tem setu iz Dm – 3 lake in nalepke? Koliko je teh nalepk,kakšne so, kako gredo potem dol, moraš biti kaj spreten, ker jaz nisem prav preveč? Žogica, če se ti da še men odgovort, ker si že veliko napisala? Če boš pa kaj zvedela o tem stampingu, bom pa tudi jaz vesela. Samo, naj katera pove, koliklo zapletena je potem izvedba.
Hvala in Lp
Dobis tri lake, belega, nezno roza in prozornega. Ter nalepke za delanje crt (jaz osebno jih ne uporabljam, brez njih naredim belo crto) in okrasne nalepke. Tak set stane okoli 8 evrov. Sicer pa nalepke lahko tudi dokupis, jih prodajajo posebej. In imajo resnicno lepe.
Ni ti treba biti posebno spreten. Edina res vescina je tista bela crta, ampak z vajo ni tezav.
Nalepke pac spraskas dol, jo preprosto potegnes dol z acetonom, ce se kaj ostane, spraskas.
hm pa še tole sm našla pa zdaj me zanima a katera ve kako je s poštnino pa cari na itd… da ne pride pol na koncu enako 40 evrov…
pa tele šablonce so mi za punuret dobre:
mZ9529685559QQihZ007QQcategoryZ45205QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
hm pa še nekaj kakšno vrednost sploh ima dolar… približno vem ampak me zanima bolj natančno
1 U.S. dollar = 0.72337963 Euros
Na ebayju nisem nikoli narocala, zato ne vem. Kolikor je postina, kaj je s carinami. Iz Amerike je carina vsekakor mogoca.
Jaz narocam na http://www.amazon.co.uk. Posljejo iz Anglije, zato carine ni. Postina tudi ni tako visoka. To jo pa vsekakor izracuna in napise, preden potrdis narocila. Skratka, ce se ti zdi previsoka, pac narocila ne potrdis.
Za primer … Ce narocis tri knjige ali tri bokse z diski, te postnina pride okoli 3 funte za knjigo.
Brez tezav me lahko vprasas se kaj. Ce vem, mi ni tezko odgovoriti. Zal za Italijo ne vem. Ker ob zadnjih obiskih Italije nisem stopila v drogerijo oziroma v oddelek za kozmetiko.
Žogica, mene tudi zanimajo te stvari.
A boš prosim še tolk prijazna, da nam boš javila kaj si našla na amazon ali pa mogoče razložila kako poteka nakup preko amazona?
Ali da bi kar nalimala kakšen link če boš na amazon našla kaj pametnega…
Ker še nisem kupovala v tujini preko spletnih strani me zanima ali je nakup varen? a si ti vedno dobila kar si naročila?
Ali obstaja celo varianta da naročimo kaj “skupaj”? Ti plačam vnaprej če se zmenimo…!
No, karkoli, hvala za prijaznost!