Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Zoisova štipendija

Zoisova štipendija

Pozdravljeni,

zanima me, če se za dodelitev Zoisove štipendije v prvem letu gimnazije štejejo ocene izključno iz 9 razreda OŠ ali tudi iz osmega razreda, pa še če se štejejo tudi v povprečno oceno izbirni predmeti. Sprašujem namreč ker sem na internetu zasledil različne podatke. Ali ima kdo od vas izkušnje s tem v preteklih letih?

Lp

Tukaj imaš vse podatke: https://www.srips-rs.si/sl/stipendije/zois/pogoji

 

Upoštevajo se vse zaključne ocene iz 9. razreda (torej tudi izbirni), povprečni uspeh pa ne sme biti nižji od 4,10. Poleg tega so potrebna tudi dokazila o izrednih dosežkih.

I love reading blog posts with great information like this. Usually I just like to read and learn about hight techloky. But I came across this article and after reading it, I found it quite informative. I will read more of your articles.

Preberite si pogoje za pridobitev Zoisove štipendije, povprečni učni uspeh ne sme biti manj kot 4,5 še boj pomembno je izjemen doežek na državni ravni, ki pa mora biti zlato odličje.

Je zoprno če človek česa ne ve, naša je bila zlata maturantka in to je zadostovalo za ponovno odobritev stipendije na faksu.Pa nismo bili pozorni takrat. No,potem je dobila iz jih sredstev.

New Report

Close