Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zoki

Zoki

Vrlo važno je, da naša pravna država ne velja za vse enako.

Megaboy, če se strinjam s tabo, da so lisice za ukinit, pa se ne strinjam, da zakoni za herr Zokija veljajo drugače kot zate ali zame.

Naj dečko spremeni zakone oz. občinske odloke, pa tega problčema ne bo več. Zoki je namreč tisti, pod čigar pristojnost spadajo lisice. (Žal za nazaj sprememba zakona ne bo veljala in bo moral to kazen pač plačati)

INVALIDI NAM ZASEDEJO VSE PLACE………..?????
Ej, Megaboy mal se skuliraj in ne robanti poprek !!!!

Kako si pa ti razlagaš, da ko pridem recimo pred trgovino, so vsi parkplaci zasedeni, edino tisti za invalide so frej????
Kam torej parkirajo invalidi?

Po zmagi Zorana Jankovića je bil sprejet nov zakon o financiranju občin, ki Ljubljani jemlje približno 11 miljard letno napram temu, kar je dobila prej.

Majhno maščevanje vladajoče koalicije.

Ljubljančani, ste še vedno prepričani, da ste prav izbrali?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

*****Megaboy, če se strinjam s tabo, da so lisice za ukinit, pa se ne strinjam, da zakoni za herr Zokija veljajo drugače kot zate ali zame. *****

Saj tudi jaz mislim, da morajo zanj veljat isti zakoni kot zame. če je naredil prekršek naj plača tako kot moram jaz.

Sem že parkiral podobno kot Jankovič, pa sem dobil kazen za “nepravilno označitev” vozila. Napačno parkiranje je tam, kjer ne sme parkirat nobeden.

Zakaj pa misliš, da nam je kandidatura za župana tako zanimiva?

Kako pa naj bi redarka vedla, ko mu je naročila lisice, da naj bi bil samo nepravilno označen, kaj praviš? Ni važno pravzaprav, kaj je narobe naredu, dejstvo je, da ni ravno v skladu s pravili, ki morajo veljati za vse enako.

Če bi bil jaz župan tale redarka do penzije ne bi dobila službe v Ljubljani. Se mora pa že vedeti kdo je glavni.
Bog že ve, kdo ne sme biti nikoli župan v metropoli.

*****Kako pa naj bi redarka vedla, ko mu je naročila lisice, da naj bi bil samo nepravilno označen, kaj praviš? ******

Vedla bi po tem, ker avto ni imel oznak.
No, pa tudi, če bi tam parkirala jaz ali ti, bi si morala prislužit kazen le za nepravilno označitev vozila. Vozilo ni oviralo prometa zato ni potrebe za uporabo lisic.

Kakorkoli to obrneš je dejstvo, da na posebej določenih mestih lahko parkira samo tisti, ki ima za to mesto, dovolilo. Sicer je nepravilno parkiral. Če oznak na vozilu ni, s katerimi bi dokazoval, da lahko parkira ravno na tistem mestu, je napravilno parkiranje (mislim, da predpogoj za delo redarja ni – jasnovidnost). Za mene je nepravilno označeno takrat, če oznaka ni na vidnem mestu, ki je za to določeno: napr. na sedežu, na zadnji polici, moralo pa bi biti na armaturi. Redarka ni dolžna iskati po vseh vidnih mestih, če je morda le kje dovolilnica in KATERA pomembna osebnost je “spregledala” pokazati oznako.

Torej po tvoje za nepravilno označitev vozila zasluži tisti, ki dovoljenje ima in redar dovoljenje tudi vidi, recimo na zadnji polici, če ga pa na zadnji polici ne vidi, pa višjo kazen za nepravilno parkiranje ?????? a te prav razumem?

No, pomoje pa kazen za nepravilno parkiranje zaslužiš tam, kjer je prepovedano za vse, recimo na pločnikih, kolesarskih stezah… tam, kjer je dovoljeno parkiranje za vozila z določenimi oznakami, ti pa avta nisi označila, pa le kazen za nepravilno označevanje vozila.

Pomoje je bila redarka upravičeno na zagovoru, ker je šlampasto in goljufivo opravljala svoje delo. No enako bi veljalo, če bi tam parkirala ti ali jaz, ker pa redarka pravgotovo pozna Jankovičev avto pa še toliko bolj.

Glej, ne razumeš me prav.
So določena mesta, katera lahko zasedejo samo nekateri (če nisi invalid, na mestu za invalide nimaš kaj delati; če je mesto rezervirano za določeno firmo, nekdo, ki sicer ima kako dovolilnico, pa ne ravno za to firmo, nima tam kaj delati, saj imajo tako stranke onemogočen dostop; itd.). Od tod tudi veliko slabe volje prizadetih, ki imajo pravico na točno določena mesta, pa jih zasedajo drugi, in še to brez oznake.

Upravičenost, da si na nekem označenem mestu pa dokazuješ z neko točno določeno oznako (mimogrede – obliko in mesto je določilo mesto Ljubljana), ki mora biti na vidnem mestu – običajno je to armatura. Dovolilnica, ki je pač nekje v avtu in je nekdo ni postavil na vidno mesto, pa ve da jo mora, nikakor ne more biti opravičilo, da ni kaznovan ali celo lahko izbira vrsto kaznovanja.

Sploh pa ne sme biti pomembno, kdo je parkiral na takšno mesto, če ni poskrbel za vse pogoje, da bi se vedelo, da ima pravico stati prav tam.

” Pomoje je bila redarka upravičeno na zagovoru, ker je šlampasto in goljufivo opravljala svoje delo. No enako bi veljalo, če bi tam parkirala ti ali jaz, ker pa redarka pravgotovo pozna Jankovičev avto pa še toliko bolj.”

No, ravno to, kar trdiš nazadnje, bi razvrščalo prebivalce mesta na priviligirance in navadne ljudi. Jankovič bi moral biti prvi, ki bi se moral držati reda in tako moralno z zgledom vplivati na someščane. Sploh je pa to, da je dokumentacija okoli tega njegovega parkiranja menda čudežno izginila, najslabše, kar je lahko naredil. Torej, ne bo plačal niti kazni za nepravilno označitev. A še trdiš, da bi isto veljalo napr. zate, zame, …

Redarji mi niso ravno “na srcu zrasli”, vendar je za ta primer malo prehuda tvoja oznaka “šlampasto in goljufivo”!!

Tale redarka je zelo dobro vedela kaj dela in čigav je avto. Prav je, da za svojo lumparijo – in to je bila lumparija – odgovarja. Župan menda ne bo hodil peš v službo zato ker si neka prepotenta ženska ne zna poiskati poštenega dela. Določene privilegije imajo celo župani najmanjših občin in prav nič ni narobe, če jih ima tudi g. Janković, ki je za Ljubljano več naredil v enem mesecu kot bo ta dama v celem življenju.

Ne mešaj privatnih parkplacov za določeno privatno firmo, kjer ZVCP ne velja z parkingom na mestnem zemljišču.

****Sploh pa ne sme biti pomembno, kdo je parkiral na takšno mesto, če ni poskrbel za vse pogoje, da bi se vedelo, da ima pravico stati prav tam. ****

Saj to ti pravim. če si dovolilnico dala na armaturo, je OK, če pa avta nisi (ti ali pa Jankovič) pravilno označila z dovolilnico na armaturi, je pa kazen za “nepravilno označitev vozila”.

*****No, ravno to, kar trdiš nazadnje, bi razvrščalo prebivalce mesta na priviligirance in navadne ljudi. Jankovič bi moral biti prvi, ki bi se moral držati reda in tako moralno z zgledom vplivati na someščane. *****

Že to, da nekateri dovolilnice imajo, drugi pa ne, razvršča prebivalce mesta na priviligirane in normalne ljudi.

******Sploh je pa to, da je dokumentacija okoli tega njegovega parkiranja menda čudežno izginila, najslabše, kar je lahko naredil.*****

Hehe, če je redarka kazen nepravilno napisala, je prav, da jo je po občanovi pritožbi umaknila. No ampak župan ni tisti, ki bi kazen lahko umaknil, izginila je na redarski službi, kolikor zdej opažam, čisto upravičeno.
Če se pritožiš na neupravičeno izrečeno kazen, je prav da se pritožbi ugodi in kazen briše. a se vsaj s tem strinjava?

Pa nič ne mislim navijat za Jankoviča. Če je kdorkoli napačno označil vozilo na mestu, kjer je parkiranje dovoljeno za vozila z dovolilnico, ne more bit kaznovan za napačno parkiranje, to sta dva različna prekrška.

Avtor: mik
Datum: 19-12-06 20:04

Tale redarka je zelo dobro vedela kaj dela in čigav je avto. Prav je, da za svojo lumparijo – in to je bila lumparija – odgovarja. Župan menda ne bo hodil peš v službo zato ker si neka prepotenta ženska ne zna poiskati poštenega dela. Določene privilegije imajo celo župani najmanjših občin in prav nič ni narobe, če jih ima tudi g. Janković, ki je za Ljubljano več naredil v enem mesecu kot bo ta dama v celem življenju.

PROSIM!

Prosim, si lahko bolj precizen in poveš, kaj je ta župančič naredil takega za slovensko mesto v zadnjem mesecu, kot en kup sranja?

Vsaj 30 X je sral v sekret od MOL-a ki ga financiramo davkoplačevalci.

Privlekel – vsaj hotel je, svojo rodbino v Sostro – na srečo še delujejo zdrave sile, pa so ga prepodile – po tistem ni bil več tako hinavsko nasmejan.

Če je tista redarka rodila vsaj dva otroka in ju vzgojila, upam da skupaj z možem, v poštenjaka, je naredila bistveno več kot ta goljufiva golazen z juga. Če bi poznali, kakšen nesposobnež in cmera je bil Janković mlajši na Šubički…vse mu je plačal (iz žepa davkoplačevalcev) njegov stari, tudi pristop k maturi (Kham).

Zato pa se mu gre za milijarde, da omogoči svoji kliki še naprej lenobno poležavanje…

Slovenec

Tule je pa nekaj hudo lovskih.

Da bi Janković uporabljal skupni WC na MOL-u verjetno tudi ti ne verjameš, kaj šele, da bi ga uporabil tridesetkrat.
Svoje rodbine ni privlekel v Sostro, hotel pa je tam naseliti cigane, kar so nasilni in ksenofobični domačini preprečili.
Redarka, ki mu je provokativno olisičila avta bo ob dejstvu, da je marsikomu, med drugimi tudi revnejšim ljudem, s svojim delom zagrenila življenje težko pošteno vzgojila svoje otroke.
Jankoviću ni bilo treba trošiti davkoplačevalskega denarja za svojega sina, (ki je mimogrede sposobnejši od večine nas tule, Jure je kot je znano končal študij na fakulteti s povprečno oceno 10), saj ima svojega toliko, da ga ne bo mogla zapraviti cela žlahta, pa če takoj nehajo delat.
Še najmanj je pa res, da bi njegova klika??? lenobno poležavala. Takšnega bogastva s poležavanjem pač ne spraviš skupaj. Si verjetno opazil.

Spider če jaz kaj vem je bilo to sprejeto še pred volitvami.

Wild

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Ne parkirajo, ker jih ni tam, ljubček……..in ne usajaj se čez invalide, da ne boš sam kdaj potreboval tako označenega park placa…..

Tule je pa nekaj hudo lovskih.

Da bi Janković uporabljal skupni WC na MOL-u verjetno tudi ti ne verjameš, kaj šele, da bi ga uporabil tridesetkrat.
Svoje rodbine ni privlekel v Sostro, hotel pa je tam naseliti cigane, kar so nasilni in ksenofobični domačini preprečili.
Redarka, ki mu je provokativno olisičila avta bo ob dejstvu, da je marsikomu, med drugimi tudi revnejšim ljudem, s svojim delom zagrenila življenje težko pošteno vzgojila svoje otroke.
Jankoviću ni bilo treba trošiti davkoplačevalskega denarja za svojega sina, (ki je mimogrede sposobnejši od večine nas tule, Jure je kot je znano končal študij na fakulteti s povprečno oceno 10), saj ima svojega toliko, da ga ne bo mogla zapraviti cela žlahta, pa če takoj nehajo delat.
Še najmanj je pa res, da bi njegova klika??? lenobno poležavala. Takšnega bogastva s poležavanjem pač ne spraviš skupaj. Si verjetno opazil.

Dragi mik ali kdorkoli že si: Ali si neveden, ali se delaš trapastega, no, to je končno tvoja stvar. Samo ne zganjaj mi demagogije!

Poglejmo po vrsti: Nikjer nisem zapisal “skupni” WC. Verjamem, da serje in kozla prasec v sekret, ki je na MOL-u samo za njegovo usrano rit. Mar bi sral v tistega, ki ga je za 20.000 DEM denarja davkoplačevalcev dal postaviti župan Rupel na “postajo Kozolec” in kasneje v Halo Tivoli, preden je pobegnil pred razjarjenimi meščani v New York.

Njegova rodbina je, kot vemo, ciganska. Samo, da gre deloma za prekmurske cigane (polbrat Kućan), deloma pa za srbske. Če še nisi opazil, da je Kućanova fotokopija, potem si primerjaj slike sedaj. Lahko pa tudi pogledaš slike Kućana, ko je bil še mlajši, nasmeh, mimike, drža obraza ….Skratka, postani pozoren opazovalec.

Argumentiraj sposobnost njegovega sina – katerega pa? Kaj je končal, kdaj je končal, s čim se ukvarja itd.?

Kdor je danes pameten, spravi lahko veliko skupaj tudi s poležavanjem, pa saj to že vsi vemo.

Celo ti si imel možnost, da bi tako kot sem jaz recimo vtaknil certifikat v LEK in KRKO.

Delnice so bile na začetku po 10.000 SIT, danes pa so že skoraj 200.000 SIT. Premoženje se mi je torej v 10 letih skoraj podvajsterilo in bi lahko vmes le poležaval. Pa nisem take sorte. Sem pa vsak denar namenil nakupu delnic KRKE, tako, da jih imam že kar nekaj. Pa še vedno sem dejaven in veliko delam.

In tudi bom,

saj sem Slovenec!

Megaboy, mik, škoda z vama razpravljat, saj fene težko prepričaš, da njihov idol le ni tako bleščeč in iskreno nasmejan, kakor se kaže. Sicer pa, čas bo pokazal, koliko plemenitosti, poštenja ipd. vrlin ima vaš ljubljeni gospod.

Še bi Jankovič vložil svoj certifikat v Krko bi takrat dobil 35 delnic, kar danes znese 7 miljončkov. Tolarjev, da se razumeva. Toliko pa on premore v €, kar pomeni da je le malo bolj iznajdljiv in sposoben kot midva. Ali pa malo manj poležava.
Na ostalo ti pa ni vredno odgovarjati. Ne bi razumel.
In nisem Jankovićev fen, kar pa ne pomeni da se strinjam s tabo in TinaT-jo(jem).

Naslednja predvolilna obljuba, ki jo je že pozabil.Ker je ugotovil, da ne bo mogel zgraditi štadiona, je začel iskati opravičilo( krivce ) za neizpolnjeno obljubo. Me res zanima kaj bo naslednje kar bo odpovedal.

New Report

Close