Zoki v BG za politika
Še Janšo naj vzame s sabo, pa tele stare vosle, k nam kreirajo politike že 40 let, pa so že tolk prisesani na našo državno joško !
Še en dokaz, kako je bila pizdarija leta 1991 en navaden scam in povod za velike pare ! Mi smo pa gagal brez služb, jedva de smo preživel, k so naciji orgazmiral med vojno na HR, BiH, SRB in dalje. MArš pička vam materina !
Čudne umazane igre. Verjela sem, da bo Vučič Srbijo spravil skup, a očitno je mafija prevagala. Žal. Vučića so ogoljufali, saj namerava kriminalca Zokija postaviti celo za svojega naslednika čez par let. Wtf?! Kaj se je pa temu zgodilo? Janković bo na čuden umazan način priznal poraz v Ljubljani, ker ga na volitvah več ne bodo podprli. Tudi globoka država ga več ne rabi, zato se mora umakniti. K edinemu normalnemu politiku, da mu umaže ime in res naredi vojno sranje. Naj se Vučićeva ekipa pozanima, koliko ljudi je zoki v Sloveniji pomoril, vzel premoženja, koliko državnega denarja je pokradel in naredil škodo Ljubljani. Svoje umazano ime Zoki pere pri Vučiću. Res naj pade meteorit in sfuka vse!
poročila slo1, 07.04.2025 ob 13:26
Zoki naj bi šel za nekega svetovalca v BG. Oni pa niti ne izključujejo možnosti, da bi kandidiral za premijeja. Ko bo v LJ končal mandat župana. Sem narobe razumela, da je ali bo kandidiral za župana BG ? Najbrž narobe.
Te preseneča? Osamosvojitev smo si pač priborili tudi s tem, da smo si nekdanjih “gospodarjih” kupili odpustke. Delno z denarjem, delno z omogočanjem kontinuitete. Pozornemu opazovalcu je jasno, da smo nadzor nad določenimi zadevami prepustili. AGRFT je samo najbolj v nebo vpijoč primer, so pa še drugi. In ja, tem Slovenija pač ni intimna opcija, čeprav jim slednja nudi vse in še več. V bistvu imamo v državi peto kolono, a se nihče ne ukvarja s tem. V bistvu se niti nihče ne sme ukvarjati s tem, če ravno ne želi popolnega uničenja kariere in še česa.
modrivrag, 08.04.2025 ob 09:47
Bomo pa priključili nazaj Srbijo, zatem pa še vse ostale, ne?
Zakaj bi bila Slovenija spet priključena na bivšo Jugo? Zakaj ne moremo biti samostojni, tako kot smo si želeli takrat, ko smo se osamosvajali? Verjetno se je osamosvojitev zgodila z razlogom in ne zato, ker nam je bilo tako lepo? Če bi nam bilo tako lepo, Jugoslavija ne bi nikoli razpadla in Slovenci ne bi imeli želje po osamosvojitvi.
pajo42, 07.04.2025 ob 20:11
Še Janšo naj vzame s sabo, pa tele stare vosle, k nam kreirajo politike že 40 let, pa so že tolk prisesani na našo državno joško !
Še en dokaz, kako je bila pizdarija leta 1991 en navaden scam in povod za velike pare ! Mi smo pa gagal brez služb, jedva de smo preživel, k so naciji orgazmiral med vojno na HR, BiH, SRB in dalje. MArš pička vam materina !
Dobre firme uničili, vse razj, svoje ljudi postavili na cesto, firme stajkunizirali, pa prodali. Navlekli Yugo v mesta, jim dali stanovanja in zdaj smo tu, ko težko slišiš slovenščino po mestih. Najboljše firme so v rokah stare Yuge. Kaj pa je še od te države ostalo naše? Prihranki in zasebna lastnina, a tudi to bo pod vprašajem.
Problem Slovenije je nezavednost in potlačen ego.