Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zopet dobro jutro

zopet dobro jutro

he he….)) Lubija na vampka!!

ma neč agrumov,kar lezem naprej..Upam da me ne položi orenk.Predolgo se že paca..sem pa res zaen drek po počutju (glavobolj,napol vročična,smrkava,skratka ku en spaget obarjen..))

Sam pol bo pizdarija. Bo tu zaščemel tam doli ;o))))))))) Al je to to tvoj namen

A se te tak hitro zapali?

:)) sej bi sam lubija dala….)))na vampka..he kak cortiš

ja, točno tako :-))
a ga dobim zavezanega s pentljo, aranžiranega z rožicami al samo v priporočeni pošiljki?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Čist odvisn kako ga daš ;o))))))))))))

En stock prtegen pa žlica medu, pa v posteljo švicat

ja,zdej se bo treba oblečt pa v službo.Ob 9 začnem….Lubija in priden bodi….te prepuščam štefki….))Lep dan seba….

he ti že veš kako to zgleda ne?…)) zato pa……ščemi ..hehehe
letim cuker..papa:))

ko pa vroče ratam pa leti ;o)))))))))))))

Jemaj se lepo

Perla tudi tebi. Pa pocajtaj se. Pa ne pozabi se oblečt ;o))))))))))))

vse troje bo šlo ;o)))))))))))))

Hehehehe, a ti zdej smao moj naslov manjka’?
:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

čist mau ;o))))))))))))))))))

KR GOLOBČKU DEJ, BO ŠE NAJBOLJ SIGURN

pa da ga nekje vmes sklatijo in ga za ajmoht uporabjo hahahahahahha

oh, kdo pa golobčke še je?
Moškim teknejo le srnice, ženske pa mečejo oči na kakšne težke merjasce prav posebnega kalibra:-)))
Še dobro, da sem vegetarijanka, da mi meso ne gre v slast

mogoče sem pa jaz riba boškega spola ;o))))))))))))))))

vse ribe moškega spola imajo okoli vratu obešeno kresničko?
kakšna je pa tvoja?

New Report

Close