zopet komarniki
JOOOOOJ KOK SI GLUPA NO!!!
Mikova okna imaš dve leti in ti bi jih zjebala z eno nagravžno mrežo, pizzda no, poklič v Mik pa naj ti nsredijo še komarnike v rolo sistemu, kot rolete……Mal sem brala njihovo stran….si vedela, da imajo dolgoletno garancijo na okna in celo komarnike imajo……ti bi pa vse zjebala…
JOOOOOJ KOK SI GLUPA NO!!!
Mikova okna imaš dve leti in ti bi jih zjebala z eno nagravžno mrežo, pizzda no, poklič v Mik pa naj ti nsredijo še komarnike v rolo sistemu, kot rolete……Mal sem brala njihovo stran….si vedela, da imajo dolgoletno garancijo na okna in celo komarnike imajo……ti bi pa vse zjebala…
http://www.mik-ce.si/okna/garancija/%5B/quote%5D
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podpišem. Matr, kaj vse lahko samostojno po svet hodi.
fiksni komarniki se ne lepijo, ampak imaš dve možnosti – ali se zataknejo ob okvir, ali pa se s kotniki fiksirajo na zunanjo stran okvirja.
sem pa jaz včeraj kupila v merkatorju električni vložek proti komarjem in prvič po dolgem času spala brez da bi me kak komar zbudil. pa nimam komarnikov na oknih, ker jih ne morem imet (nobenih).
Tako ja – pri lesenih oknih, ki v notranjih utorih okvirja nimajo tesnilne pene, se to naredi vmes. Če ježek ne drži, si pomagač z risalnimi ploščatimi žebljički, ali pa mini žebljičke not zabiješ – le tak obo držalo eno sezono našponano mrežo, sploh v kotih. So pa ti za 1-3 eur bolj tako tako, še posebej, če jih moraš doštukat ker je okno preveliko.
Najbolje je komarnik v kaseti – odpreš okno, prezračiš brez težav, zaliješ rastlinje, ipd.