Zoran Janković na dnu demokracije
Neposredno ne … Posredno pa ugotavljaš kakšna beda je Ljubljana v primerjavi z Beogradom … Ne vem pa, da bi bil kdaj tam na oblasti kak t.i. desno usmerjetni politik, če izključim Rupla, ki je za časa svojega županskega mandata bil član LDS …[/quote]
Strgar je bil desni. Pa je z leve dobil toliko polen pod noge, da bi še danes lahko kuril z njimi.
ni res Perlca..
treba je verjet vase..
imamo vsaj to srečo, da ne poveličujemo in napihujemo trivialne stvari kot tile “od dol”, in igramo na zanesljivo…morda nam manjka malo več samozavesti..
kot sem že večkrat napisal, imam pač to srečo, da sem jih eno leto lahko zastonj “preučeval”..
in naučil sem se.. da volk kože ne menja.. dlako pa večkrat..kar se pri nas stalno dokazuje..
dragi simpl, ker si me tako lepo vprašal ti bom pa odgovorila.
ne, nisem volila nje, ji dam pa prav. Erjavec bi moral zaradi afere Patrija odstopiti, tako kot Romšek in da ne pozabim tudi gospod JJ vsaj dokler se podkupovanje ne razčisti. (v demokracijah padajo glave še za manjše stvari)
sicer pa sama zelo dvomim, da je bil vpleten Erjavec (kar bo pokazal čas)je pa sokriv, ker ni preverjal ljudi, ki so vodili ta posel nap. Bavčarja ki je zelo povezan z JJ-om. Lahko bi zamrznil pogodbo do epiloga, pa je ni, zakaj, ne vem, verjetno pa tega ni smel, kar bo pokazal čas.
po drugi strani pa se sprašujem, zakaj ga ni odstavil sam JJ-a, ker je očitno da je s tem poslom nekaj zelo narobe, seveda če sam nima nič zraven, kot trdi!:)
dvomim, da bo Erjavcu zaupan še en mandat na obrambi, mislim da je Pahor z Golobičem dovolj pameten, da bo hotel popolne podatke tega posla in obrambnega ministrstva nasploh, ker če je JJ res vpleten, mu bodo skušali onemogočiti nadaljno politično pot.(kar bi bilo tudi prav pa ne samo zanj, ampak vse ki služijo na račun državljanov Slovenije)
evo pa če eno mislel ti pripopam:
http://ateistek.wordpress.com/2008/09/26/moteci-levi-volivci/