Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zoran Janković na dnu demokracije

Zoran Janković na dnu demokracije

Neposredno ne … Posredno pa ugotavljaš kakšna beda je Ljubljana v primerjavi z Beogradom … Ne vem pa, da bi bil kdaj tam na oblasti kak t.i. desno usmerjetni politik, če izključim Rupla, ki je za časa svojega županskega mandata bil član LDS …

Sramota, da so tega človeka izbrali za Župana Ljubljane.Se vidi, da je v Ljubljani malo Slovencev, tisti ki so, so pa rdeči.

Živim v bližini njegovih veleumnih načrtov. Razen tega, da je razbobnal
vrtičkarje, ni naredil ničesar.

Blefer!

Neposredno ne … Posredno pa ugotavljaš kakšna beda je Ljubljana v primerjavi z Beogradom … Ne vem pa, da bi bil kdaj tam na oblasti kak t.i. desno usmerjetni politik, če izključim Rupla, ki je za časa svojega županskega mandata bil član LDS …[/quote]

Strgar je bil desni. Pa je z leve dobil toliko polen pod noge, da bi še danes lahko kuril z njimi.

kje pa..kakšna polena…

to so sama natolcevanja in pa insinuacije..

V času ko smo volili župana mesta Ljubljana sem dala svoj glas Jankoviću.
Kako zelo mi je žal, ne morem povedati.
Pač Slovenci smo Slovenceljni in tega ne bomo nikoli spremenili.

(Janković ni ne eno ne drugo … on je …malo mešano)

ni res Perlca..
treba je verjet vase..
imamo vsaj to srečo, da ne poveličujemo in napihujemo trivialne stvari kot tile “od dol”, in igramo na zanesljivo…morda nam manjka malo več samozavesti..

kot sem že večkrat napisal, imam pač to srečo, da sem jih eno leto lahko zastonj “preučeval”..

in naučil sem se.. da volk kože ne menja.. dlako pa večkrat..kar se pri nas stalno dokazuje..

Blefer![/quote]

hahaha, ja veš, teb pa res čist verjamem!

Čakaj…kaj ni Dnevnik leva propaganda?

Blefer![/quote]

hahaha, ja veš, teb pa res čist verjamem![/quote]

tud jz teb :))))))))))

Štos je v tem, da veliko pišeš in malo poveš.

..in že so vse TV z POP na čelu predvajale ta posnetek širom slovenije..
kr na kr, in se zgražal nad odzivom aktualnega župana, ki dela z družbenim denarjem in bla bla bla..

majdaširca je že sklicala konferenco v DZ, da se mora opravičit itd..

hahaha, ja veš, teb pa res čist verjamem![/quote]

tud jz teb :))))))))))

Štos je v tem, da veliko pišeš in malo poveš.[/quote]

ja, vpraš kaj pametnega, pa boš dobila pameten odgovor!:)

ODvisno od tega, koga vprašaš. Mislim, da Ninej niti slučajno nič.

vprašanja št. 1?

novinar kvak iz FAP TV:
“gospa ninej..kaj porečete na to da je KK še pred časom hotela odstaviti korlna zdaj pa gre z njim v koalicijo..
se vam ne zdi da je izdala svojo kredibilnost in vaše glasove..”

ninej:”..

dragi simpl, ker si me tako lepo vprašal ti bom pa odgovorila.

ne, nisem volila nje, ji dam pa prav. Erjavec bi moral zaradi afere Patrija odstopiti, tako kot Romšek in da ne pozabim tudi gospod JJ vsaj dokler se podkupovanje ne razčisti. (v demokracijah padajo glave še za manjše stvari)

sicer pa sama zelo dvomim, da je bil vpleten Erjavec (kar bo pokazal čas)je pa sokriv, ker ni preverjal ljudi, ki so vodili ta posel nap. Bavčarja ki je zelo povezan z JJ-om. Lahko bi zamrznil pogodbo do epiloga, pa je ni, zakaj, ne vem, verjetno pa tega ni smel, kar bo pokazal čas.

po drugi strani pa se sprašujem, zakaj ga ni odstavil sam JJ-a, ker je očitno da je s tem poslom nekaj zelo narobe, seveda če sam nima nič zraven, kot trdi!:)

dvomim, da bo Erjavcu zaupan še en mandat na obrambi, mislim da je Pahor z Golobičem dovolj pameten, da bo hotel popolne podatke tega posla in obrambnega ministrstva nasploh, ker če je JJ res vpleten, mu bodo skušali onemogočiti nadaljno politično pot.(kar bi bilo tudi prav pa ne samo zanj, ampak vse ki služijo na račun državljanov Slovenije)

evo pa če eno mislel ti pripopam:

http://ateistek.wordpress.com/2008/09/26/moteci-levi-volivci/

V kaj ti dvomiš, je tu popolnoma nepomembno. Če bi ti vsi dokazali, da nimaš prav, bi se itak vsajala naprej. Seveda, če ge za desno resnico. Leva pa je prav božja, kar oni rečejo, je vse res. Samo, kje pa si ti bila od leta 1994 do 2004? A nisi bila v Sloveniji?

hahaha, a si ti morda simpl, očitno!:)

A se ti morda čudno zdi, da več kot eden tukaj govori resnico?

hahaha, veš da simpl!:)

Res simpl. žogca.

ninej..
kot sem že enkrat poudaril..

NE javljam se, in NISEM se nikoli javljal pod drugim nickom..

kot sem do sedaj gledal se tudi NIHČE še ni poslužil mojega..

tako, da ..

sicer pa prosi Primoža v kolikor lahko preveri, potem pa se usajaj..

ne, meni se ni potrebno skrivati za novimi nicki, pa Žogici verjetno tudi ne, bodi pa ti toliko moža/ženske, pa piši pod enim nickom, al ti gre na živce, da nočem odgovarjat na tvoje poste, hvala bogu imam to možnost izbire s kom bom komunicirala.:)

nikoli jaz nisem napisal da pišeš pod drugimi nicki…

..če ne odgovoriš.. tudi nimam težav s tem..

tako, da se malo skuliraj..

kot sem že dejal..

..Primož naj bo tvoj naslov, za vsa takšna vprašanja..

Ne vpletajte me v svoje prepire.

Jaz sem se pod svoja sporočila podpisala kot Žogca in nikakor drugače.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Če Ninej ni Žogca, potem tudi simpl ni vsak, ki ne verjame levakom.

New Report

Close